Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Silikonit

Mä en nyt todella tiedä minne olisin tästä aiheesta kirjoittanut, niin kai tääki on terveyttä? :D Eli, onkos täälä muita uusien tissien perään haikailijoita? Kenties sellaisia jotka ovat ne jo hankkineet tai kovaa kyytiä menossa hankkimaan? Ite oon tässä nyt kerinnyt tovin jos toisenkin tuumaamaan ja funtsimaan että joo o, jo valmiiks ei mistää maailman isoimmista tisseistä on tullut tyhjät nahkapussit, kuin ajokoiran korvat konsanaan. :D Ja tämäkös se saa mun mielen maahan. :( En oo ikinä ollut täysin tyytyväinen kehooni, ja nyt kun tuo painokin on kohta 20kg vähemmän (WOHOO!) niin ei hyvä ei hyvä. :o Oon siis päättänyt kerätä rahat kasaan ja parantaa varustukseni. Isäntäkin sanoi kun ilmoitin asiasta, että ei haittaa, mutta kyllä noinkin kelpaa. Mulle ei. Tää voi jonkun mielestä kuulostaa pikkusieluselta, mut mulle tää on iso asia. Tai ei niinkään pelkästään tämä, vaan se että voi katsoa alastonta itseään peilistä ilman että inhottaa, juu nou? Kohtalotovereita ?

19.2.2012
RJ89
RJ89
2 years, 6-month-old toddler

pienempi, tottakai, mukaan vaan ! 8)

Ja WK, ainakin itse sitten joskus vuosien päästä tulen tähän samaiseen ketjuun kertomaan kuinka meni. Jos kyseinen ketju vielä silloin täältä löytyy siis. :)

Ja meinasin jo eilen ite laittaa samaa mitä Maaruakin, eli että eikö voitaisi jo antaa olla ja kaikki jatkaa omaa elämäämme?

Kiitos ja kumarrus, jatketaan me tissihaikailijat tästä.

23.2.2012
RJ89
RJ89
2 years, 6-month-old toddler

Voisitteko ensin ostaa vaikka isommat liivit ja täyttää ne jollain, vaikka pienillä hiekkapusseilla tai jollain mikä nyt saattais toimia. Käyttäkää niitä kuukausi 24/7. Nukkukaa ne päällä, juoskaa, pomppikaa.

Mä mielelläni ottaisin pienemmät tissit,mutta kun on tällaiset F85 kokoset, niin voin sanoa ettei paljon tartte hyppiä.
Ette te tietenkään halua isoja, vaan sopivat. Mutta nälkä kasvaa syödessä.. Turhamaisuutta sanon minä. Mutta laittakaa rahanne mihin haluatte, maksattehan te jo mun diabeteslääkitystä :)

22.2.2012
BadHobbit
BadHobbit

happy, en aloittajasta tiedä, mutta itselläni MAX AA-kuppi. jos sitäkään. jos saisi a-b kupin, olisi siinä kaipaamani varustus:) ei tähän kroppaan isot sopisikaan, ja kyllä se ajatus sen verta  vielä kulkee etten edes huonoselkäisenä sellaista taakkaa haluaisikaan;)

22.2.2012
Blanco
Blanco

hah XD! ehkä myö ollaan siihen mennessä jo totuttu tissittömyyteen xDD

22.2.2012
Blanco
Blanco

Joo saattaa tovi mennä. :D Mut ehkä me vuoteen 2020 mennessä saadaan asia hoitoon. :b

22.2.2012
RJ89
RJ89
2 years, 6-month-old toddler

RJ89, juuh!ja tovi saattaa mennä jos meillä on YHTEENSÄ säästössä alta kymmenen euroa xDD

22.2.2012
Blanco
Blanco

Ehkä me teemme Blancon kanssa sellasen tissimatkan tulevaisuudessa. ;D

22.2.2012
RJ89
RJ89
2 years, 6-month-old toddler

haudataan myö happy sanalliset sotasäilämme rinnattomalle  maaperälle  ja hyväksytään toinen toisemme näkökanta:)

jos mie aloittajan kanssa haemme  ne pingispallot nahan alle, se ei ole teiltä pois, ja vannon jotta voimme näyttää olevamme paljon muutakinkuin bimboja silikonisteja;)

22.2.2012
Blanco
Blanco

happy, itse olet kaikille kantasi tehnyt selväksi, eikä täälläkukaan sitä yritä  muuttaa. vain herättää kapeakatseisuuttasi.  mutta itse olet monestitehnyt jo selväksi että ongelmamme kertoo meistä jo  kaiken tarpeellisen. eli kappas! et ole edes kiinnostunut pohtimaan syitäkun jo lokeroit meidät.

22.2.2012
Blanco
Blanco

rj89,  tämän ketjun sävy on yllättänyt miunkin  ihan täysin:D se,miksi joku haluaa itselleen juuri sen mersun, jota toinenpitää turhuutena, toinen omakotitalon, vaikkei osaa edes pattereita säätää, ja joku toinen itselleen rinnat, se on monen vaikea ymmärtää.

ja jostain kumman syystä kauneuskirurgiaan taipuminen tarkoittaisi automaattisesti täydellisyyden hakua:O en mie ainakaan edes pidä tämän päivän kauneusihanteita kovinkaan kauniina tai terveinä. ja kun yksi kaverini rinnoista puhuessani ehdotti  mun myös kiristävän samalla vatsanahkaa,  oli äimistynyt!  miksi ihmeessä mie nahkaani kiristelisin kun se ei minnuu häirihte xD?? vähän tuli sellainen olo, että  nyt se  sitten oisi sama kun pistäisinb itteni kokonaan uusiksi  veitten alla. ei.. kaikenmuun "virheitteni" kanssa tulen mainiosti toimeen enkä haikaile kuin niitä hyvin istuvia vaatteita ja liivejä ja tunnetta, ettei alastomana ole kuin teinipoika.

22.2.2012
Blanco
Blanco

Mua hei mammat vituttaa suunnattomasti kun tästä on tullu tällänen suoranaista paskaa sisältävä ketju. Tälläsiin törmää jossain suomi24.fiissä, ei täälä. Tai niin mä luulin !

Missä mun vertaistuki ! ?

22.2.2012
RJ89
RJ89
2 years, 6-month-old toddler

ja onko rintasyöpä  ainua  keino  jolla ihminen on nenäkkäin kuolevaisuutensa kanssa? mistäs myö tiedetään, vaikka aloittaja oisikin käynytjollaiin saralla jo kamppailunsa kuolevaisuutensa kanssa, ja omahenki ja terveys olisi varsin kovassa syynnissä.

mie ainakin jos saan pelkäämäni tulokset,  aion edelleen pysyä suunnitelmissani rintojen suhteen. toiset matkustavat,  toiset hommaavat sen aina himoitsemansa mersun. miksei joku voisi ottaa kauan kaipaamansa rinnat?

 

happynyt puhuu kuin tuntisi ja tietäisi kaikkien taustat. jokaisella meillä on ollut omakivinen polkunsa tähän hetkeen saakka.  turhaan lähet ihmisiä joitten taustoista et mittään tiedä, kutsumaan "silikonisteiksi".

22.2.2012
Blanco
Blanco

Joku kyseli että miksi olen ollut tyytymätön rintavarustukseeni aina. Noh, asiahan ei teille kuulu, mulla on siihen omat syyni ja täts it. Sen verran voin paljastaa, että ei, en ole koskaan ihaillut naistenlehtien täydellisiä vartaloita, koska luuranko ei mielestäni ole täydellinen.

Se olen minä se kurja joka sanoi käyttävänsä ilolla sen huimat 150e/kk verorahoja sitte vaikka siihen korjausleikkaukseen. Tämä ihan vain siksi että opiskelija kun on niin vit*ttaa suunnattomasti kun valmiiksi pienistä tuista viedään noin iso summa ja olis perhe mikä tarttis kuitenkin joka päivä ruokaa. Enivei, tottakai sitte ku pääsee työelämään niin asia on eri kun ei tartte kituuttaa 400e/kk. Enenpää en jaksa veroasiaa enää puida, tehdään sille oma ketjunsa.

Tallinnasta, ainahan niitä tarinoita sieltä sun täältä kuulee, mutta edelleen, myös suomessa tapahtuu virheitä, niistä ei vaan puhuta. Mutta salaisuuden voin kertoa, Tukholma on ykkönen tämän hetkisellä listalla.

Voi Onnellinen, en mä oo tullut tänne rahaa keräämään. :)

Huaaahh, mä en enää muista mitä mun piti runoilla tänne. Jotain todella järkevää. Mutta ajatus katkes teidän muiden runoiluun. En olis ikinä uskonut tästä tulevan näin iso haloo. Mut kaippa tästä saa itteensä syyttää kun meni ja avas sanaisen arkkunsa.

22.2.2012
RJ89
RJ89
2 years, 6-month-old toddler

onnellinen; kyllä, juuri minä olen nähnyt mihin leikkaukset pahimmillaan vie:( siksi voin sanoakkin kokemuksen  syvällä rinta-äänellä harkinneeni  tätä asiaan PITKÄÄN ja HARTAASTI.  siksi muutaman  kerran  täälläkin olen ilmaissut harmini sille, että moni miettii kauneuskirurgiaa ENSIMMÄISENÄ vaihtoehtona, kun se on aina äärimmäinen toimenpide eikäpitäisi hetken mielijohteesta, tai ainakaanmuitten vuoksi tehtävän. tänä päivänä ei hirmusesti edes psykologit tenttaile tulevia potilaita, kyllä sen pitäisi olla niin, että saadaa ihmisestä  kartoitettua ne syyt leikkaukselle, ja  voisiko ne korvata jotenkin luonnonmukaisella menetelmällä.

tiedän myös, että  jos  joskus itse korvaan kuoppani implanteilla, niin valtaosa ihmisistä  olettaa miun myös myyvän  nahkani lehdille ja kalentereille. ärsyttää suunnattomasti, miksi silloin omista rinnoista pitäisi tehdä valtakunnallinen:O pitäköön tissikeisarit lestinsä, tälle mammalle ne tullessaan näkyvät myös vain miulle ja miehelleni, eikä kuulukellekkään muille.

se,mitä siskoni tekee, pelottaa paljon.  koska niinkin suuret rinnat vievät huomion hänen luonteestaan  valitettavan usein:/ oisi pitäytynyt kohtuudessa, mutta niin vei se tie mukanaan. ihmisenä hän on edelleen se sama taivaallisen rakastettava persoona, mutta vähemmän huomiotaherättävillä  ulkokuorillamyös moni muu huomaisi  saman:/

22.2.2012
Blanco
Blanco

Satumamma :) Mie tajusin et sie tarkotit asennetta, ja olen kyllä siinä samaa mieltä. Tai siis jotenki täl hetkel en oo asioita miettiny sen pidemmälle kuin et verot maksetaa ja joku viisaampi päättää mihin ne käytetää. :) En jaksa takertua siihen et jos niillä nyt sitten korjataan itseaiheutettuja terveysongelmia, kun niitä on niin paljon. Ja siksi osotinki ton verokysymyksen suoraan happylle, et onko kaikessa yhtä vahvoilla linjoilla verorahojen käytön suhteen vai onko nyt vaan kyse asenteesta silikoneja vastaan.

22.2.2012
Sralla
Sralla

sralla muru: mulla ainakin noihin verorahoin palaten,otti enemmän kupoliin se ASENNE,että maksakaa te muut yhteiskunnan taakat veroistanne,mä käytän omat maksani verorahani miten lystään!

 

kun ei se nyt ihan noinkaan mene..

22.2.2012
satumamma
satumamma

Oi Wanhakurppa, mieki olen koukuttunu. :D Eilen illalla heila kyseliki et "mitä uutta vaippapalstalla, vieläkö silikoni sota jatkuu?" :D

Ja Happy, kyl mie ymmärrän et verorahoista ollaan huolissaan, mut kui monelle niit komplikaatioi sit tulee. Ja jos joku palstal oleva kertoo polttavansa tupakkaa, tai syövänsä sipsiä, niin paasaatko verorahoista sillon?

Ja yks minkä unohdin aikasemmin kirjottaa, niin pinnallista on seki, et perustaa ihmisen arvon vaikka nyt sitte niihin tisseihi. Oli ne sit aidot tai ei.

Ja tohon laserleikkauksee menisin myös jos voittasin lotossa. Ja sterilisaatioo tasan 30v syntymäpäivänä.

22.2.2012
Sralla
Sralla

botoxista.. se on kauheaa myrkkyä. mutta tiiänpä ihmisen,jolle sitä laitettiin mikreenien hoitoon(erittäin  vaikean, ei mikään pilleri tehonnut,ei sairaalahoidot yms) hän oli raukka ihan kauhuissaan kun slelaista häneen ruiskutetaan.

 

mutta se auttoi.

 

nyt riittää satunnaiset tiputushoidot lääkkeiden lisäksi, ja kyse nuoresta ihmisestä,jolla työura vasta nousuvauhdissa..

 

näin oppi tämänkin vanha koira (siis minä) uusia temppuja, ja tuollaisesta turhamaisuuden ruiskusta voi joku saada oikeasti terveydellistä apuakin..

22.2.2012
satumamma
satumamma

silmien laserleikkauksesta: sukulaisnainen oli just joulunalla, koko ikänsä käyttnyt aina vain paksumpia linssejä,enää ei riittänyt linsseissä tehoa lisätä jotta näkisi edes auttavasti (vajaa 50v ihminen) leikkauso nnistui,ja nyt riittää normit silmälasit. minusta tuo EI ole turhamaisuutta, vaan oikeasti terveyden vuoksi, hyvinkin yli 15v jäljellä viellä opettajan uraa (ja on btw hyvä ope, oon ollut tekemisissä paljon töidensä puolesta,vaikka muuton ollakaan tekemisissä kauhean paljon)

 

rakennekynnet-noh,ne  ei ole kropan sisälle laitettavia, niitä ei missään tapauksessa makseta verorahoista jne..samalla voisi jaktaa löistaa yleensäkään meikkaamisesta, hiusten värjäämisestä, korvisten käytöstä muista lävistyksistä puhumattakaan..

22.2.2012
satumamma
satumamma

onpas kirjavaa keskustelua,koko ketjun lukeminen kesti iänkaiken.. yksi asia nousi muista irralleen,ja se ei liity suoranaisesti silikoneihin,vaan noihin verorahoihin.

 

Joku,en muista kuka enkä todellakaan jaksa enää tosta sivumäärsätä alkaa etsimään, mainitsi että maksaa huimia veroja (peräti 150e/kk) ja käyttää ne juuri miten itse haluaa (viitattuna julkisen sektorin korjausleikkauksiin..)

 

eli jollakulla on omasta mielestään oikeus ajatella noin, kun muiden maksamista veroista  huolimatta "viksut" päättäjät koko ajan vähentää määrärahoja ja supistetaan normaalista terveydenhuollosta, vanhusten palveluista, pienilapsisten perheiden tuista jne jne.. lista on loputon. Pakko sanoa että näin punaista ja mustaa noin itsekkäästä ajatusmailmasta!

 

mahtaakohan ko mamma olla samaa mieltä kun omat vanhemmat jää aikanaan vaille kunnon hoitoa, omat lapset ja lapsen lapset vaille kunnon hoitoa, saatikke itse.

 

Moneen otteeseen mietin itse,että jos kävis niin  huono tuuri että minulta vietäisiin tissi (nämä hyvin paljon imetetyt, pusseina roikkuvat   80E/F) haluaisinko siltikään mitään kamalaa,terveydelle vaarallista silikonipussia ihoni alle..tuskin! ja kyllä,olen työni puolesta nähnyt useita erilaisia toistissisiä naisia, eri ikäisiä.

 

ja kyllä,vaikka miten auttaisi itsetuntoon (ajattelen nyt omalta kohdalta)  niin ei,en kovin helpolla hyväksyisi "turhaa" kosmeettista operaatiota.. mulla olis (ketä livenä tuntee) paljonkin korjattavaa ulkonäössä.. en silti lähtis siihen.

 

Ja on minusta todella naurettavaa alkaa vertaamaan raskauksien ja imetyksen aiheuttamia luonnollisia muutoksia syövän leikkauksen aiheuttamiin. Niitä vaan ei voi verrata keskenään!

 

Jokainen tekee päätöksensä itse, siihen ei ole muilla sanottavaa.

 

Tässä asiassa on pakko peesailla onnellista ja maarua aika pitkälle.

me vanhukset ollaan jo opittu hyväksymään itsemme kaikkine vajaavaisuuksinemme! kutne onnellinen snaoi,kuvissa näkyy 20v sitten todella kaunis ja hyväkroppainen,B kuppinen nuoren naisen alku-eikä silloin osannut olla onnellinen omasta kropastaan ja ulkonäöstään.

 

Happya peesaan siinä,että ei miehet aiheuta naisten ulkonäkö paineita,kyllä ne naiset tekee sen ihan itse..

22.2.2012
satumamma
satumamma

alf,  ymmärrän hyvin sinunkin tuskasi.

en ymmärrä sitä,miten moni rinnaton sitten kadehtii todella suuria rintoja. ei se voi olla helppoa  niilläkään! josko rinnattomuus rampauttaa helposti henkisesti, niin todella suuret rinnat myös fyysisestikkin. kumpikaan  ääripää ei ole helppo:(

22.2.2012
Blanco
Blanco

happy,  oikein hävettää puolestasi.

jos et  kykene  minkäännäköiseen empatiaan  mielipiteiltäsi, niin voit vapaasti viljellä niitä muualla. täällä aloittaja halusi vertaisTUKEA, ei ihmisiä myymään omaa mielipidettään muille. anteeksi nyt, muttasiltä se kirjoituksistasi nyt tuntuu.

etkö sitten itse ole lainkaan ennakkoluuloinen?? jutuillasi mitallistit juuri kaikki kauneuskirurgiaan  turvautuvat tyhmiksi,  säälittäviksi ja  elämältään sisällöttymiksi.   tässä voi vain sanoa, että juuri kaltaistesi ihmisten vuoksi nämä päätökset pidetään salassaja niitä ei  uskalleta tehdä.  mikä itsestään tuntuisi hyvältä  ja helpottaisi elämää, mutta kun vastassa on sitten läjä kapeakatseisia ihmisiä solvaamassa siltä seisomalta...

voi juma. nolottaa puolestasi:/

22.2.2012
Blanco
Blanco

Hyvä RJ! :D Sehän on aivan mainio alku jo. :D Mie voisinki käyttää tulevan ravintolapäivän tuoton "Srallalle silarit" rahastoon. :)

22.2.2012
Sralla
Sralla

Se voi olla jonkun mielestä pikkumaista, tekopyhyyttä ja mitä tahansa, mutta MULLE sillä on väliä onko se a- vai b-kuppi ! Siinä on aika roima ero, mun mielestä. Olkaa te muut mitä mieltä haluatte.

Niin, ja kyllä mäki sen ymmärrän ettei kaikki halua silikoneja, tai tartte. Tässä ketjussa olikin nyt tarkoitus meidän joilla olisi tarvetta ja halua niin jaaritella aiheesta..

Mutta kuten aina ei vain ja ainoastaan aiheeseen liittyvällä keskustelupalstalla lähti mopo käsistä ja tuli lokaa niskaan. Kiitän siitä.

Rahankeruu silti jatkuu, säästössä on jo 4,37e !

22.2.2012
RJ89
RJ89
2 years, 6-month-old toddler

Mie ymmärrän ainaki ihan täysin sen et joku ei halua silikonei, eli ei mulle ainaka tartte perustella. En mie ole tässä kaikille niitä tyrkyttämässä. :D

Ja se tosiaan olin vain minä joka puhui täydellisyydestä, ei aloittaja. Ja se täydellisyyskuva on jokasen mielessä eri. Teillä se voi olla barbi, mulla se on millon mitäki. :) Jotain omaa ikää sopivaa... Rypyt ei mulle ole ongelma, nehän on niitä iän muutoksia. Tosin vieraita aineita (kosteusvoiteita) käytän kyllä tähänki. Komeet rypyt onki, ku olen niin kova nauramaan. :D

22.2.2012
Sralla
Sralla

En lukenut koko litaniaa mutta voin samaistua. itelläni oli aika kivan kokoiset rinnat ennen tuota esikkoa. ja varsinkin kun lähdin laitokselta tissit täynnä maitoa tykkäsin niistä kun ne olivat niin "isot". nyt kun en ole 2 kk imettänyt on minun tissini pienentynyt, varsinkin tuon mahalöllykän rinnalla rintani näyttävät todella pieniltä. Ja ite saattaisin kanssa ottaa silikonit tai jotkut suurennukset, on se vaan minulle ainakin tärkeää että tykkää omista rinnoistaan.

toki en vielä sitä tekis koska voi olla että saan vielä yhden jos toisenkin lapsen. mutta sitten kun tiedän että en tee enää lapsia ja on vaikka vuosi tai kaksi mennyt imetyksen lopetuksesta kun rinnat pitäisi olla omassa elementissään eikä enää siitä muuttua mihinkään ja jos olisin harmissani tisseistäni niin kyllä kävisin tekemässä niille jotain.

22.2.2012
mammae11
mammae11

ihan pakko tulla sanoon, vaikka ei varmaan asiaan kuulu tai en halua että RJn päätöksiin vaikuttas mut mulla kasvaa rinnat vieläkin, oikeesti, ne alkoi kasvaa noin 28 vuotiaana ;) ja tuolloin nuorena (sinun iässä) olin hoikka ja tissitön ;)

22.2.2012
Boco
Boco

Apua, tällä mammalla on mennyt aamuaivoilla termit sekasin, eli itseluottamus, ei itsekunnioitus oli puheenaihe tuossa aiemmassa pätkässäni. 8)

Huaah, anna itsellesi aikaa. Joo, olen 22v, edelleen. Se ei tarkoita sitä, ettenkö olisi häpeillyt kehoani ja varsinkin poveani lähes siitä asti kun se on tuossa mukana kulkenut. Eli monta vuotta. 6-7 vuotta tälläistä häpeää ja "itseinhoa" on aika paljon liikaa. + Mä en ole puhunut täydellisyyden tavoittelusta, vaan haluan sen poven mitä mulla ei koskaan ole ollut. Mä haluan vanheta niinkun ihmisen kuuluukin vanheta, mut haloo, oon 22v eli ei mun vielä tartte vanheta, edes niistä tisseistä vaikka oonkin äiti. Ja mä kun en ole leikkauksella ollut niin en voi tietää kumpana, leikeltynä vai ei olis parempi esimerkki. Tuskinpa kukaan tietää?
Ja samaa kysyn mitä Blanco, montako lisävuotta tarvitaan että on oikeutettu olemaan onnellinen omassa kehossaan ja ylpeä siitä mitä on, kaikin puolin.

Lainaan Blancoa; "harmittaa kovasti, että aloittaja, joka asiaa pohtinut ja mieltänsä kenties  eliniän ajan kirvelleen asian vienyt  päässään vihdoin päätökseen. kenties pitkään taistellut jo itsensä kanssa haluuko asiaa niin paljonjotta lähtee leikkaukseen. sitten kun hakee vertaistukea, niin lauma ykskantasia ihmisiä vertaa heti kättelyssä barbieksi, jonka koko elämä olisi implanteista kiinni:O"
Ja se että mitä suuremmat rinnat sinusta kertovat? Hmm, vieläkään en ole menossa ottamaan jalkapalloja rinnuksiini, vaan ihan sellaiset tavalliset, tähän kroppaan sopivat, MAX. 80B, mitkä nämä läpyskät OVAT JOSKUS OLLEET. Eli ihan entiseen palaisin. Tuskinpa se myöskään kertoo siitä miten hoidan perheeni ja työni, mutta enpä mä sitä haluakkaan. Kyllähän mä osaan yhtälailla sitä soppakauhaa pyörittää kattilassa oli tissit tai ei, mutta henkinen hyvinvointi menee mulla ihan kaiken muun edelle, ja jos saan tisseillä henkisen hyvinvoinnin kondikseen niin johan tilaan jo lentolippuja ihan mihin vaan että saan sen kondikseen.

Ja happy, kiitos kun tutkiskelet mua noin henk. koht. vaikka et minusta mitään tiedäkkään. :)

tuvitus, oli ihana kuulla toisenlainenkin tarina tisseistä ! 8) Välillä sitä toivoo että oliskin noinpäin tää ongelma, mut ei. :/

Mutta, kuten jo n. sata kertaa oon sanonut että tuskin seuraavaan kahteen vuoteen on mitään mahdollisuutta lennähtää operaatioon niin tässä on kyllä hyvin aikaa tutkiskella vielä vähän lisää itseään ja kelata asiaa taasen sata kertaa läpi. Mieleni oon jo kerran pyörtänyt, muutama vuosi sitten, mutta kas kummaa, sieltä se ajatus on tullut vahvempana kuin koskaan takaisin.

22.2.2012
RJ89
RJ89
2 years, 6-month-old toddler

mä voin kertoo sellasen näkökanna et tissit ei oo tehny ainakaa musta ollenkaa onnellista, mulla on sairaan huono itsekuva.. mun mielestä mun kroppa ei oo ollenkaa sopusuhtanen, suurimmaks osaks johtuu mun tisseistä.. oon mielestäni aina näyttäny siltä ku mul ois silikoonit, koska kuppikoko oli ennen raskautta 70D ja nyt en ees haluis tietää mikä se tällä hetkellä on.. oon muuten 167 pitkä ja painan normaalisti about 55kg, mul on aina ollu littana maha ja muutenki oon suhteellisen pieni, mut sit noi järkyttävät tissit.. :o ärsyttää ku mitkää vaatteet ei sovi, ku muuten menis koko xs, mut ei toivookaa että mahtuis tissien kohalta, ja turha edes kuvitella et ostais jonku kauluspaidan tyylisen paidan ku joutuis ostaa jonku m-kokosen, mikä sit roikkuu ja näyttää kamalalta muualta, mut tissien kohalta irvistää.. ja musta tuntuu kaikissa vaatteissa siltä et haluun laittaa tissit tyrkylle, vaikka sitä en todellakaa haluu, mut ne vaan aina näkyy ja on tiellä.. voin siis periaatteessa kuvitella myöski sun tuskas (alottajan siis), ei varmasti oo kivaa jos ei tissejä oo ollenkaa, eikä sen luulis kenenkää muun elämään vaikuttavan jos sä meet rintoihis täytettä hakemaan sen verran että näyttää sopusuhtaselta.. mä antaisin omistani kelle tahansa pari kuppikokoo, jos vaan olis mahollista, jotta ne näyttäis sopusuhtaselta mun omassa kropassa! koita jaksaa niitten sun tissien kaa ja mee ottaa täytettä sitte ku siihen on tilaisuus, jos vaan sillon on mieli vielä sellanen että sinne jotain tarvii! :)

22.2.2012
tuvitus
tuvitus

siitä olen samaa mieltä,että tänäpäivänä korjataan liian paljon asioita veitten kera. siitä on tullut pelottavan arkipäiväistä, että ruokatauollakin  mennään vähän botoxia otteleen.

suomessa pitäisi syynätä tarkkaan  psykologien kera kuka  mitäkin ja millä perusteella halluu. että voisikos niitä haluja korvata jotenkin muuten, ja onko perusteet edes oikeita. toivon todella ettei kukaan  lähde muitten vuoksi ihteään leikkailee. sillä muitten kunnioitusta sillä ei todellakaan saa. se rakentuu omassa päässä, ja toivon että mahdollisimman moni kokeilee ensin korjata sen asian sieltä korviensa välistä, ennenkuin lähtee helpoimpaan ja "helpoimpaan" ratkaisuun.

mutta kysympähän  vain, mikä on tarpeeksi mietitty ja pohdittu? montako vuotta ihmisen tulee käydä moraalitaistelua itsensä kanssa, ennenkuin on ansainnut ne?

harmittaa kovasti, että aloittaja, joka asiaa pohtinut ja mieltänsä kenties  eliniän ajan kirvelleen asian vienyt  päässään vihdoin päätökseen. kenties pitkään taistellut jo itsensä kanssa haluuko asiaa niin paljonjotta lähtee leikkaukseen. sitten kun hakee vertaistukea, niin lauma ykskantasia ihmisiä vertaa heti kättelyssä barbieksi, jonka koko elämä olisi implanteista kiinni:O

22.2.2012
Blanco
Blanco

tulipas hyvää vertaistukea...

toivon,ettei kukaan lähde miettimään veitsen alle menoa ensimmäisenä  vaihtoehtona. se on AINA ääriratkaisu,  olivat ne syyt mitkä tahansa. mutta itse 6v asiaa pohtineena, ja alunåerin vahvasti kauneuskirurgiaa vastaisena rupesin pohtimaan sitä samaa, että  miksi sallisin saman leikkauksen esimerkiksi juuri syövän takia rintansa menettäneille, kuin "luonnollisella" tavalla menettäneille. hei, se syöpäkin on luonnon aiheuttamaa ja elämän mukana tulevaa pahaa:D ja odottamatonta. harva se miettii muutenkaan elämässään että mitä voi ja mitä ei tehä, ettei kroppa kärsi. tottakai sekärsii! ja on luonnollista. mutta entä kun seluonnollisuuttaan mennee saman näköiseksi kuin tapaturmassa menetetty?

sanoisitko vakavissas tosi  hrökorvaiselle pikkunappulalle, joka päivittäin korviaan itkee eikä sen vuoksi  saa ees  kavereita, kun huonon itsetunnon vuoksi syrjäytyymuista. sanoisitko hälle että elä nuin vaan?   itse todennäköisesti tarjoisin tuolle pojalle mahdollisuutta tikatuttaa  ne korvat normaaliksi, jotta lapsi saisi tuntea olevansa normaali ja tasavertainen.

tässäkin. ei minusta tulisi parempaa äitiä tai työntekijää uusilla rinnoilla. sehän olisi  minua itseänivarten hankittu. ei enää tarttisi itkeä sovituskopeissa, tai häpeillä  pukuhuoneissa. kun ei kuudessa vuodessa päässyt sinuiksi sen asian suhteen, niin montakohan lisävuotta pohdinnalle tarvitaan ennenkuin on "oikeutettu" turvautumaan esteettiseen apuun?

22.2.2012
Blanco
Blanco

Oho, ompas ketju pullistunu. Monta oli sellasta jota peesailen, mut en enää muista nikkejä ku oli niin pitkä luettava. :D

Siis miksi niiden naisten puolesta tarttee suuttua, jotka ovat luonnollisia ja tyytyväisiä itseensä? :D Jos he oikeesti ovat tyytyväisiä ja hyvä itsetunto, niin ei heitä kiinnosta muiden tissit.

Mun mielestä hyvän itsetunnon mitta on se että pystyt olemaan itseä kauniimman ja fiksumman vierellä tuntematta itseäsi huonommaksi, tai ylipäänsä vertailematta itseäsi häneen.

Itsetunto on sellanen joka ei ulkosista parannuksista parane. Se on itseluottamus joka paranee siitä.

Mie en halua itsetunnon vuoks silikoneja, vaan siks et pyrin kaikessa täydellisyyteen. Jos kauniin pyöreet tissit ei muiden naisten mielestä ole täydellistä, niin en ymmärrä miks heidän pitäs vaatia mut pitämään töröttimeni heidän mielikseen.

Ja tavallaan tää ketju on saanu surullisia piirteitä, koska nimenomaa alotuksessa pyydettii vertaistukea. Oishan sen mielipideketjun voinu tehä erikseen, jos mielipitetitä toisten tisseistä omistaa. :)

22.2.2012
Sralla
Sralla

Mä oon tosi pahoillani naiseni, mutta en jaksanut lukea juuri 7 sivua pidemmälle tätä ketjua enää. 

Mutta happy, lainaan sua "en vaan tajua että jonkun itsekunnioitus ja omatunto on kiinni jostain teennäisestä kauneudesta. hyviä roolimalleja nuorille naisille..."

Mä olen itse nuori nainen, kuten se ehkä nm. selviää. Ikää 22v. enkä ikinä, en ikinä koko 22 vuoden aikana ole ollut tyytyväinen kroppaani. Tai oon, raskausaikana, mutta en haluaisi olla jatkuvasti raskaana.. :D Jos mun itsekunnioitus ja tyytyväisyys omaan itseeni on suurinpiirtein puun juurten tasolla, niin miten mä sillon voin olla hyvä esimerkki muille nuorille ja varsinkin omille lapsilleni? Että jos vain tyydyn omaan asemaani ja ajokoirankorvatisseihin ja mietin sitä päivittäin et oonpa kamalan näkönen, niin sekö on hyvä roolimalli ja esimerkki? Eikö huomattavasti parempi roolimalli olisi nainen, joka voi olla ylpeä omasta kehostaan, oli sitä sitten täytetty tai ei? Omasta mielestäni ainakin olisi.

Ja vielä sen jos sanoisin kertaalleen, että ilman tuota ihanaa lastakin harkitsisin vakavasti tätä asiaa, koska edelleen, en ole ikinä omistanut sellaista povea mikä tähän kehoon kuuluu. Sellaista povea mikä tekee musta naisen, ja voisin vieläpä olla ylpeä siitä.

Ja WK, mä otan suhun yhteyttä sitte. ;D

22.2.2012
RJ89
RJ89
2 years, 6-month-old toddler

Happyn väitteeseen, ettei ole yhtään parempi ihminen paranneltuna: kyllä voi olla!

Itelläni tilanne on se, että mul on ihan järjettömän huono itsetunto ja todennäköisesti vääristynyt kehonkuvakin. Nyt oon muuten saanu kroppaa jo siihen kuntoon, että pystyn nauttia elämästä vaatteet päällä, mut paidan riisuminen jopa oman äidin edessä tekee kipeää (siis oikeesti kipeää, rupeaa kurkkua kuristaa ja rintaa painaa), miehestä nyt puhumattakaan. Mulla on ihan nuoresta asti ollu suuri epäluottamus mun kehoon (johtuen siitä, et minut raiskattiin just siinä iässä, kun rupesin omaa seksuaalista identiteettiäni rakentamaan) ja olen ollu just sellanen nuori joka on joutunu kasvamaan aikuiseksi pornollistuvassa maailmassa. Eli siis mulla ei oo minkäälaista käsitystä nuorena muovautunu siitä, minkälainen on oikea nainen. Lopulta saavutin luottamuksen vartaloni kelpaamiseen. Ja sitte tulin raskaaksi. Kiloja tuli 30, rinnat alkoi riippua, arpia joka paikassa. No ei siinä mitään, nää kaikki on hinta siitä, että saa maailman suurimman lahjan. Paitsi että en saanu. Se lahja vietiin multa julmasti ja niin myös se uhrilahja jonka annoin.

Nykytilanne on se, että koska inhoan riisuutua mieheni edessä, niin pelkään avioeroa. Seksiä meillä on liian harvoin, ja en tiedä millon mies kyllästyy torjutuksi tulemiseen kerta toisensa jälkeen. Tästä pelokkaana inhoan päästää miestä illanviettoihin, mutten toki voi niitä kieltääkään. Mut sit lopputulos on se, että kiukuttelen monta päivää ennen ja mökötän monta päivää jälkeen. Ja tää aiheuttaa sit turhia riitoja ja v*tutusta miehelle.

Ja kuten aiemmin on todettu, niitä riippuvia rintoja ei saa kohotettua luonnollisesti. Joten uskallan väittää, että jos korjauttaisin rintani, niin olisin parempi vaimo. Sitä kautta parempi äiti, kun lapset eivät altistuis turhalle kireydelle kotona.

22.2.2012
zili
zili

jumala loi naiselle rinnat, siksi ne kuuluu naisen identiteettiin...ei siinä mitään bimboa ole. suuret tissit oli ennen muinoinkin merkki siitä että on hyvä imettäjä. miksi niihin rintoihin luodaan aina seksuaalinen kuva...

21.2.2012
Boco
Boco

onko sulla happy mitään vajavuutta itsessäsi? pystytkö oikeesti astumaan sellaisen saappaisiin jolla on vajavuutta? osaatko ajatella, miltä tuntuu kun ei ole "kokonainen"?

21.2.2012
Boco
Boco

"kukaan ei kyllä tule aikuista ihmistä haukkumaan jos on pienet rinnat, eikö. hän ei myöskään ole yhtään arvostetumpi yksityiselämässä tai työelämässä silikoneilla varustettuna."

kyllä tätä tapahtuu, aikuisten piireissä, se vaan tapahtuu selän takana, ja on raaempaa kuin lasten kiusaus tapaukset. mutta nyt menee jo yli aiheen :) ihan alunperin aloin tästä asiasta siksi kiistellä koska tuollainenkin asia voi toiselle olla kovin herkkä, voi tuhota omaa minuutta ja itseluottamusta. ei kukaan voi sanoa että ei se ole sulle hyvä kun ei se ole mullekkaan...toinen omaa vahvemman itseluottamuksen ja menee elämässä rintarottingilla (niillä olemattomillakin) eteenpäin. mutta toinen tuntee itsensä vajavaiseksi.

21.2.2012
Boco
Boco

JUURIKIN NÄIN WK :) tuota minäkin oon koittanut selittää mut en osannut ;)

21.2.2012
Boco
Boco

kosmeettisiin leikkauksiinkin kuuluu niin laaja skaala(joista silarin poisto tooosi pieni osa, mistä nyt siis kyse on). jos tarkoitat iha kaikkea skaalasta niin voinet varmasti sitte haukkua samalla ystäväni joka leikkautti pienen tyttönsä kasvoilta ison mansikka luomen. niin, eihän tuo ois elämää haitannu, mitä nyt ehkä kovan onnen tytöksi jossain välissä joutunut, kyrpäotsaksi tai kullinaamaksi haukuttaessa...uskon että tyttö äitiään kiittää isompana.

21.2.2012
Boco
Boco

aika kauheeta muuten verrata silareita ja syöpää :( ei oo niinku lähelläkään toisiaan...miksi siis tätä vatvomme???

21.2.2012
Boco
Boco

Tarkoitin tuolla eriasialla sitä että jos impantti hajoo niin se vain poistetaan ja kudos huuhdotaan. syöpäleikkaus vaatii ehkä hiukka enempi tietoa ja taitoa ja suunnittelua, sekä voin jopa väittää että noita syöpäpotilaita on maassa ja maailmassa enemmän ju piloille menneitä silareita. jokaisesta räjähtäneestä silarista uutisoidaan mutta uskallan väittää ettei jokaisesta syövästä ;D

21.2.2012
Boco
Boco

pienempi on asian ytimessä:)

eiköhän näissä potilaissakin ole useampaa kastia. on niitä jotka näkevät  vain ja ainoastaan virheitä ihtessään eikä voi elää niitten kanssa, sitten on ne jotka korjauttaa yhden asian mieleisekseen  ja pysyy jatkossa hiustenvärjäyksessä:)

21.2.2012
Blanco
Blanco

happy, kuten jo sanoin.  jokaisella on se oma akilleen  kantapäänsä. minnuu ei haittaa se että perse ruhjoutui täyteen arpia, tai että nahka venyy. hampaat on  kuin oravalla. oisihan se kiva jos hartiatkin oisi pienemmät, kroppa muutoinkin sopusuhtaisempi... anyway,ne on minä ite, eikä ne haittaa:) selvisin järjissäni jopa +27stä raskauskilosta, vaikkakin omakuva kävi  koetuksella.

mutta toisille jos  hiusten  menetys olisi mahoton ajatus, jotta pakko olisiperuukki ostaa, niin joillekkin rintojen menetys on vastaava. jotta sitä  hyväksyy kaiken muun kropassaan, mutta täysi rinnattomuus onkin sellainen johon ei vuosien terapioinnillakaan vain totu.

21.2.2012
Blanco
Blanco

pienempi. joillekkin vain  millainen tahansa esteettinen operaatio luo samointein kuvan tyhmästä blondista, joilleon rakennettu rantapallon  kokoiset ryntäät ja huulet pumpattu  iinesankaksi, naama  botoxista ilmeetön.

täällä ei kukaan väittänyt edes ihannoivansa barbie-kuvaa, tai pitävänsä sitä edes kauniiina. eikä mielestäni pidäkkään mennä sekoittamaan jokaista tähän mielikuvaan, sillä jokaisella taustallaan on omanlaisensa syy:/

21.2.2012
Blanco
Blanco

happy, tuosta olen ihan samaa mieltä.  jos joku mennee veihtenalle miellyttääkseen miestään, niin ei se liitto siitäkorjaannu.  ihan niinkuin lapsiakaanei  pitäisi tehä korjaamaan liittoa. semenee jos on mennäkseen.

käsittääkseni täällä ei ole kukaan nyt vierittänytkään syitä ukkojen tai median harteille,  vaan jokainen  on tunnustanut  kärsivänsä ihan itse vain niistä paineista.

21.2.2012
Blanco
Blanco

happy, älähän  nyt mene suurentelemaan  sanojani.

kyseessä ei suinkaan ole pelko tai väite että lapsi pilaisi kropan. sehän on helevetti ihan normaalia jotta tullee kiloja tai raskausarpia ja metritolkulla liikaanahkaa:D mutta jokaisellavoi olla se oma kipukynnyksensä, missä mennään jo liiaksi. toisillejää se metrinenkaistale mahaan,mitä käyvät leikkauttamassa kun  housujen alle taitteleminen käy vaikiaksi. toiset laaseroivat raskausarpiaan  haaleammaksi.  toisille käy niinkin ohrasesti, ettei tisseistä jää edes sitä ajokoiran  korvaa.

eli   jeesusmaria  kristus vain itelles:D lueppa tarkemmin nyt. mie en todellakaan sanonut että raskautuminen oisi syy lähteä veitten alle.

21.2.2012
Blanco
Blanco

wanhakurppa, älkäät te mein tisseihin puuttuko:D!  sitten joskus kunne lottorahoilla saahaan,niinniistä on laitettu rahaa jemmaan korjauskuluihinkin;))

21.2.2012
Blanco
Blanco

mie sitävastoin ymmärrän aloittajaa  oikeinhyvin. en puolla kauneusleikkauksia, ne ovat aina ääriratkaisuja, ja helposti vievät potilaan mennessään. monasti onkin itketty kun  liianläheltä on päässyt seuraamaan mitä  käy kun ihminen  jää  niihin koukkuun.

mutta pitkään ja vakaasti harkittuna. jos siussa on  jotain sellaista,joka ei vain vuosien totuttelunkaan  jälkeen vastaa omakuvaasi, ja se saa siut häpeemään ja kainosteleen  ittees, vältteleen sosiaalisia tilanteita jne. niinmiksei sitä voisi korjata?   on hienoa, että  suurin osa ihmisistä tullee toimeen sellaisenaan. enkä  miekään usko että nyt suinkaan kuolen jollen  koskaanniitä tissejä saa:) mutta voin vaan  kuvitella, miten ihanaa oisi kerrankin sovittaa kaupassa vaatteita ilman että ne istuvat kuin henkarissa.  että voisi lkerrankin mennä uimaan tai rannalle ilman että  pitää ommella jokaisesta bikinistä pienempiä  ja sommitella niitä. että saisi kerrankin ostettua  oikeankokoiset liivit, ettei aina tarttisi  niitä silikonitäytteitä liiveihin jotta pieninkin mekko istuisi  päälle. tai ettei aina tarttisi tuntea oloonsa naiseksi pojan ruumiissa. 

se, että oma kroppa vastaisi myös omakuvaa, siitä tässä aloittajakin on valmis maksamaan.

21.2.2012
Blanco
Blanco

mutta mikäon totaalipoisto happy mielestäsi? kaikki nännistä alkaen, vai riittääkö puolet rinnasta, nännipaikoilleen jätettynä?

joillekkin raskaus tekee saman kuin sekasvaimen poisto. paitsi että nänniä lapsi harvoin pois imee:) meinaan vaan, että voi se sisäisesti olla ihan yhtälailla "totaalipoisto" kuin syöpähoidonkin jälkeen. ja ihanyhtälailla naisen  omakuvaa muuttaa jos kroppa muistuttaa yhtäkkiä teinipoikaa-

21.2.2012
Blanco
Blanco

hmm.. en kyllä usko että tekotissit mennee kunnallisella syövän edelle:) yksityisellähän hoitoa saavat ne joilla rahaa riittää eniten siihen käytettäväksi,  eli näitä olen kylläkuullut että asiakkaat valkataan lompakon, eikä leikkausten/hoidon tarpeen mukaan.

ainakin mie olen kunnallisilla joutunut aina jonottamaan, kasvaimenkin kohdalla olin vasta kiireellisyysluokka 2ssa, luomienpoistoissa ja arpien korjauksissa (kävivät sietämättömän kipeiksi) jonottelin kuukausitolkulla, koska ne luettiin enempi kosmeettisiksi kuin tarpeellisiksi. joskus kunnan hammaslääkärillä kysyin hampaitten viilaamisesta. sanoivat suoraan että parempi lähtä yksityiselle kyseleen, ei heilläole  kunnallisessa siihen aikaa tai  innostusta jollei siihen saa terveydellistä syytä keksittyä:D

 

et sie happy varmaan  yhtään syvällisemmin nyt ajattele, tuskin kukaan laittaa syöpäpotilasta ja tekotissienhankkijaa samalle  viivalle:) aiemmin joku sanoi kyllä että eikös se nyt ole ihan sama kelle niitä tissejä tehään, syövän takia menettäneille vaiko raskauden takia  menettäneille? mutta eihän siinä vaiheessa kummassakaan tapauksessa ole enää henki kyseessä vain pelkkää esteettistä  toimenpidettä kumpikin. rintojen menettämisen syy vain on ollut eri.

mullakin toisen vei kasvain (ota nyt mandariinista luumun verran pois ja mieti paljonkojää  jälelle...) ja toisen raskaus:D toinen niistä itseaiheutettua:D

21.2.2012
Blanco
Blanco

ehkäpä se implantin poisto on hiukka eri asia kuin syöpäleikkaus...;)

21.2.2012
Boco
Boco

rj89, samassa veneessä ollaan. eipä lautasenkaan päälle kiipeämällä juurikaan korkeammalle yletetä,eli mitäs nostosta,  jos ei ole  alkujankaan enää mitää nostaa:D? voihan nuita maksaläiskiä (joita nänneiksi kutsutaan...) siirtää vaikkakaulaan saakka,mutta ei se povea saa yhtään  sen  kummemmaksi  aikaan:D

21.2.2012
Blanco
Blanco

Kapseloitumisesta, on myös klinikoita jotka vie homman kotiin eli takaa kaikki kapseloitumisasteet, eikä vaan astetta 4.

Ja voi, oliskin niin helppoa että nostamalla tämä povi kohenis. Kun ei alkujaankaan niitä tissejä juuri ole ollut niin kyl nää täytettä vaatii. :D Toki joku vois sellasista ketun nenistä tykätä, itse en piittaa. :b

Ja verojen maksusta (miksi tässä ketjussa moisesta edes paasataan?), mä oon ite opiskelija eli en juurikaan veroja maksele, mutta maksan silti. Ja kyllä jumalauta jos mun muutenkin ylipienistä tuista viedään melkein 150e veroa kuussa, niin mähän käytän ne verorahat mihin mua huvittaa, oli se sitte korjausleikkaus tai ei.

21.2.2012
RJ89
RJ89
2 years, 6-month-old toddler

no juuh. voi kai laskea, että 4/5stä keuhkokuumeesta on minun itseaiheutettua. mitäs en  ole sitä tupakasta luopunut ja vannon  hameitten nimiin myös talvipakkasella, vaikka juhlapaikkaan olisikin lyhyt kävelymatka  ja huulet sinisinä pitäisi taivaltaa.. samasen  röökin piikkiin  voinen laittaa  9/10 keuhkoputken tulehduksista.

 

jösses.nyt mie ymmärrän  mihin verokarhu vie  neljäsosan mun  palkasta xDD

21.2.2012
Blanco
Blanco

eiköhän meistä jokainen niitä veroja maksa niin eiköhän se oo ihan oikeutettua käytää noita verorahoilla kustannettuja leikkauksia...oli ne alunperin itse aiheutettuja tai ei. itsekkin käytän palvelua ihan oman hyvinvoinnin ym vuoksi ja sekin verorahoilla kustannettu. pitäiskö minunkin nyt olla nöyrä? mut jotenkin en vain osaa. menee se minunkin tilipussista melko pitkä penni veroja..ja siksihän sitä juuri maksan että niille saan myös vastinetta. oli syy sitten mikä tahansa.

21.2.2012
Boco
Boco

beibi05, voisinkos saaha sulta:D? tehään vaik vaihtis. saat tissit tyyliä  "paistetut kananmunat" ja kaupanpäälle vaikka julmettoman tummat säärikarvat xDD

21.2.2012
Blanco
Blanco

happy, hoitavat lääkärit eivät juurikaan  olleet edes kiinnostuneet edes omista kömmellyksistään. tikit väärinpäin, paha verenvuoto.. matkasin takasin sairaalaan vain jokunen tunti kotiutumisesta, eikä kukaan korjannut tikkejä silloinkaan. vasta eri ensiavussa seuraavana päivänä kauhistelivat jälkeä,  ja sitä etten ollut saanut saikkua, vaikka fyysistä työtä tein ja alunperin saikkua piti saada minimissään pari viikkoa. kun virheistä soitin leikkaavaan sairaalaan, sieltä sanoma oli yksinkertainen; "pidetään niitä kirjotusvirheinä tietokoneella. kyllä ne tikit itestään sitten ilmottelee jos ne tulehtuu ja alkaa mätimään"

kiukutti silloin, elämänsä alussa oleva nuori nainen ja niistävähäisistäkin  rinnoista osa viety. nyttemmin turha edes jälkeenpäin mitään valitella kun aikaa on kulunut paljon ja mitäs enää hyödyttäisikään. oisi pitänyt silloin tajuta.

joku päivä kun rahatilanne on parempi, käyn kursimassa itseni kasaan ja käyn vaikka lällättelemässä  peijaksessa jotta vien vastaisuudessa vähäiset tissini ja kasvaimeni muuanne:D

21.2.2012
Blanco
Blanco

mä en silikoneja tarvii mutta on myös olemassa semmonen  leikkaus että rintalastan päältä kiristetään nahkaa niin povi nousee ylöspäin, ei lerpata niin pahasti tuulessa nämä ''ajokoiran korvat'' :D sellaisen leikkauksen voisin (ehkä) ottaa jos nämä vielä tästä kovin laskeutuu. tai sitten tissit pois kokonaan :D minä en näihin todellakaan ole kiintynyt ehkä päin vastoin, helpottais niin monta asiaa jos kuppi koko ois vaikka b tai edes c.

21.2.2012
mustikka88
mustikka88

Mie en tajuu miten sie Happy jaksat ressaa tollasia. :) Raskauski on itseaiheutettu... Ja verorahoilla ne tarkastukset ja synnytykset hoietaa. Ja melkosen monet sairaudetki on itseaiheutettuja. Muutki ku ne silikoonien aiheuttamat. :D Eikä niiskä sanota et maksaha itte...

Ja sit kaipaan vähän perusteluu... Miks syövän vuoksi rinnan menettänyt ansaitsee silikonit, mut sellanen ei, joka on menettäny ne raskaudesta tai imetyksestä johtuen, tai ei ole koskaan sellasia luontoäidiltä saanutkaan saanutkaan?

Jos multa jää ihmisten arvostus saavuttamatta jonku ulkonäköö liittyvän asian vuoks ni ehkä voin sitte elää ilman sellasen ihmisen arvostusta. :) Enemmän tykkään sellasten ihmisten arvostuksesta, jotka käyttää kriteereinä sitä mitä pään sisältä tai sydämestä löytyy. :)

21.2.2012
Sralla
Sralla

nyt pakko pyytää anteeksi, taisi vähän tulla turhan katkeransävysellä tekstillä:D happy, en mie piruuttani vänkää vastaan. kaiketi sattui vaan omalle kohalle maanantai-vuoro jolloin kaikki suoritettiin vähänniin  ja näin välittämättä juurikaan lopputuloksesta. silloin tuli väkisinkin mieleen että koska kunnallista puolen mentiin ja operaatio oli ns. "pakollinen  paha",niin työt suoritettiinkin sitä mukaan, ja jos syy oisi ollu pelkästään esteettinen, niin sitä ei oisi tehty lainkaan.

21.2.2012
Blanco
Blanco

eli edelleen; implantit korjataan julkisilla VAIN kun ne uhkaavat terveyttä:D enkös juuri näin sanonutkin? pelkällä "musta nää nyt  eioo ihan tasan symmetriset" selityksillä tuskin  pääsee veronmaksajien pussista niitä räpeltään.

eipä ainakaan itselle kukaan laittanut sairaalassa tissiin täytettä kun sieltä kasvain vietiin. ihan mukavasti jätettiin lommolle, väärät tikit sisälle ja ulommaiset kun repes, niin eipä  kunnallinen korjannu edes niitäkään vaikka leikkauksesta oli vain muutamia tunteja. joten vaikea uskoa tällaisen sekasorron jälkeen,  että jos ei terveydellisistäkään syistä saa sitä hoitoa, niin että sitten ulkonäkösyistä paremmin?

21.2.2012
Blanco
Blanco

rj89, juuri tuota meinasinkin. meilläpäin on myös tehty kuuden vuoden  pohdinnan  jälkeen alustavat päätökset, mutta rahahan seon joka ratkaisee tässäkin. eli koska tässä nyt niin paljon  muuta rahareikää ja pohdittavaa on,niin tämä hanke on jäissä siihen saakka.

edellinen kommenttini oli lähinnä happylle, joka ihmetteli moisten turhuuksien aiheuttamiin veronmaksajien pussista lohkeaviin kuluihin:) kyllä nää turhakkeeton vain juuri  niitä mitkämennee jokaisen kantajansa omasta pussista se.

20.2.2012
Blanco
Blanco

Juu kylläpä ne omasta pussista menee, ja se riski on vaan otettava tässä hommassa ettei kaikki meekkään niinku ite haluaa ja on suunnitellu. Mut en mä ainakaan oo vieläkään tosta noin vaan hyppäämäs Tukholman koneeseen täytettä ottamaan, vaan kyllä ihan otan asioista selvän ja teen taustatutkimukset ja -vertailut sekä Suomeen että Tallina/Tukholma. Virosta ja Ruotsista oon lukenu tottakai paskaa palautetta, mut huomattavasti enemmän sitä hyvää palautetta. Ja tätä keskustelua käyn ihan aiheeseen liittyvillä sivuilla, en suomi24.fissä yms. Mutta kylmä totuus on se, että myös Suomesta lukee huonoja uutisia tissien tiimoilta, ei tääläkään kaikki mee niinku luvataan joka kerta.

Riskit on riskit tässäkin asiassa ja ne on vaan otettava.

20.2.2012
RJ89
RJ89
2 years, 6-month-old toddler

kuinka verorahoilla korjataan implantit jotka ovat "liian pienet/liian  suuret taiepäsymmetriset" :DD?

eikös se ole leikkauksen ottajan perusriski,ettei niistä sitten sellaiset tulekkaan kun on toivottu ja korjausleikkauksetmennee nekinomasta pussista ellei leikkauksessa ole suoranaista virhettä tehty ja sitä todettu?

käsittääkseni verorahoilla  korjataan tilannevain jos implantit uhkaavat terveyttä, ja silloin  nekai yksinkertaisesti poistetaan ja potilaan ongelmaksi jää taasen  omasta pussista niitten rakentaminen yksityisellä klinikalla.    ne jotka verorahoilla korjataan, on tupakoinnista johtuvat sairaudet sekä liikalihavuudesta/huonosta ruoasta johtuvar diabetekset ynnä muut kansansairaudet.

kyllä ne tissit jotka ulkonäkösyistä otetaan, niin ne mahtaapi mennä ihan kokonaisuudessaan ogelmineenkin  potilaan omasta pussista..

20.2.2012
Blanco
Blanco

hirveen vaikea on hypätä aloittajan saappaisiin koska ei ole koskaan pieniä rintoja omanut (paitsi silloin kun oli anoreksia, mut ne oli suhteessa sopivat), kauheen hankalaa on lähteä arvostelemaan koska ei tiedä miltä se loppusissaan tuntuu jos ei ole rintoja. 

niin no eihän aloittaja pyytänyt saarnoja, enkä tätä nyt siksi tarkoitakkaan vaan haluan sanoa että aikalailla he ovat kärkkäästi vastaan joilla itseltään löytyy kuppia. 

mun serkulla oli normaalit, pienehköt rinnat, kävi sit laittaan pari desiä lisää. no mä pidin eka tuota tempausta pikkumaisuutena, mut kun huomasi että kuinka se kohotti serkun mielialaa ja olemusta niin hyväksyin ehdottomasti. ja sillä on nyt ollu ne implantit 3-4 vuotta ja ei mitään ongelmia, eikä oo mitään uusinta täyttöjä tarvinnut.

kyllä määkin lähtisin plastiikkakirurgin vastaanotolle jos rahaa ois rajattomasti, sinne jättäsin löysät koko kropasta ja jenkkakahvat vois imasta hiivattiin :) ei mulla oo mitään tuota vastaan, samanlailla ne arvet paranee kuin jokin muukin leikkaus. ja eikös ne nykyään noi implantit ole turvallisia, jos kunnollisella praktiikalla käy ettei tuonne tallinnaan ym halpoja lähde tavottelemaan. noi jutut mitä paljon on ollut niin on just näitä huijarin käsiin joutuneita ja ei niin ammattitaitoisten käsittelyissä olleita.

20.2.2012
Boco
Boco

täällä kanssa yksi. kasvain vei toisen ja raskaus toisen tissin, vaikka alunalkaenkaan niitä ei juuri  ollut.   ikäväähän se on että muotojen paikalla paistaa kylkiluut. mietin  kans että niihin tottuu, koska eihän rinnat itsestäännaista tee.muttakuuden vuoden totuttelun jälkeen olen ymmärtänyt että ko asia  onniin arka paikkamulle, etten siihen  tule koskaan tottumaankaan.

kyllä,  hankin sellaiset heti kun rahatilanne sen sallii, ja mahd luonnollisen kokoiset ja näköiset. mitään  povipommiutta en ole koskaan ihannoinutkaan. ja ei, ne ovat sitten yksin minun, eikä kenenkään muun!

19.2.2012
Blanco
Blanco

täältä ainakin löytyy sellanen joka haikailee "uusien" tissien perään :) mulla on kyllä tämä varustus aikasta hyvä mutta jotenkin päässeet lässähtään.. olen aina miettiny että jos joskus johonkin toimenpiteeseen menen tämän kropan kanssa niin kyllä se on ehottomasti rintojen kohotus, mitään ei tarttis lisäillä mutta nostaa vois :D rintoja kun ei taho millään treenillä saada kuntoon niinkuin muun kropan (paitsi se löysä nahka). Sikäli kävi hyvä onni ettei ainuttakaan raskausarpea tullu ja painokin on pudonnut sen 16kg eli jäljellä se 2-3 raskauskiloo enään :)

Nyt sitten olen miettiny että kunhan vaan saan paikat kiinteeksi muuten reenattua niin ehottomasti menen kohotukseen kun vaan rahat saan kasaan :) eihän siinä ole mitään häpeemistä et haluu kroppansa kuntoon, lisäämällä tai poistamalla siitä jotain. Ja varsinkin kun rinnat nyt sattuu oleen sellaset että kun ne kerran lässähtää niin siitähän ne ei enään nouse, kylmä tosiasia...

 

19.2.2012
maijuska85
maijuska85

Ja just toi mitä Sralla sano, että tulis se b täyteen niin se riittäis, se olis täydellistä. 8)

19.2.2012
RJ89
RJ89
2 years, 6-month-old toddler

Ja just toi mitä Sralla sano, että tulis se b täyteen niin se riittäis, se olis täydellistä. 8)

19.2.2012
RJ89
RJ89
2 years, 6-month-old toddler

Siis en mä tarkoittanut ettei tänne saisi tulla moittimaan aihetta ja siihen liittyviä seikkoja, olen pahoillani jos niin annoin ymmärtää. Pinna katkesi monesta muusta syystä ja sai sormet TAAS toimimaan nopeempaa kun aivot. :D

Mutta siis, kun tuola aiemmin laitoin että siinä menee se pari vuotta ennen ku on tonnit kasassa, niin siinä ajassa kyllä kerkee toisen tenavanki tekemään, ihan hyvin. :D Että jos tilanne on sillon erittäin kuumeinen, niin kyllä mä sen muksun ensi teen ja katton sitte asiaa uudestaan, kasvaapahan tonnit korkoa säästötilillä. ;b

Ja jos päätänki etten ota lisävarustusta, niin saan kyllä varmasti ne tonnit muuhunkin käytettyä, ei ongelma sekään. ;b

Mä en ikimaailmassa kailottaisi koko maailmalle että oon lisävarustusta ottamassa/ottanut, vaan pitäisin sen visusti omana tietonani. Jos joku sen haluaa tietää niin senkun kysyy, vastaan jos on hänelle kuuluva asia ja eiköhän jokainen tajua että kun tissit kasvaa yhtäkkiä että nyt on jotain lisäilty. :D Mutta ei, en ikinä ottaisi itse puheenaiheeksi sitä aihetta. :o

mtyni, mä ymmärrän sun pointin. Onneks tämä muutos ei oo tapahtumassa yhdessä yössä niin tässä voikin käydä niin onnellisesti että sen itseluottamuksen saa muilla konstein nousemaan. Aika epätoivoselta se tällä hetkellä tuntuu, mutta eihän sitä ikinä tiedä. 8)

19.2.2012
RJ89
RJ89
2 years, 6-month-old toddler

Mie ottasin saman tien jos ois rahaa. Olis kiva jos vaatteet istuis päällä. Jos b tulis edes täyteen ni ois vallan mainiota.

19.2.2012
Sralla
Sralla

no mä ite en silikone laittaisi, en ees täytteeksi siten, että tuo löysempi nahka täyttyis (no ei sitä nahkaa ny onneksi kauheen paljon ole, ainakaa ny ku on taas raskaana :D )...
Mutta jos siis joku haluaa tosiaan täyttää rintansa, ni omapahan on asiansa, mutta kauheita pommeja en ymmärrä ja varsinkaan sitä en ymmärrä, että semmosilla sitten "ylpeillään" ja niitä ihannoidaan :p ..semmosethan saa kuka vain, jos niin tahtoo, ni sen takia, en käsitä, mitä hienoa silikoneis on! paitsi jos tosiaanki on niin huono itseluottamus, että tietää, et ne kohottais sitä!

en muutenkaan niin piittaa noista tehdyistä kauneusleikkauksista.. hyi! mieluummin luonnollinen, kuin leikelty! ..tai yks mihin leikkaukseen ite voisin mennä, niin semmoseen, että poistettais mahasta ylimääräinen nahka, sillä sitä on melko paljon, mulla repes jo heti ekas raskaudes maha ihan täysin, repeyämät alkaa heti rintojen alta ja loppuu tonne alavatsaan, kyljestä kylkeen, eikä mitään pieniä repeytymiä, vaan ihan sentinki levyisiä :p ..mutta taas toisaalta, oonhan mä kohta kolmen lapsen äiti ja mies tietää sen ettei roppa ole entisensä kun on raskaana ollut, ja miestä ei haittaa siis yhtään ja onkin naureskellut mun vattankiristys höpinöistä :D

19.2.2012
surkelo
surkelo

Kyllä voisin,mutta en vielä..kun voi olla että vauvakuume vielä iskee=)

Sitten kun kaikki lapset on tehty,niin silikonit vois olla kivat..ja

juurikin jotkut c/d kupit ois hyvät..nyt nämä ruppanat roikkuu nilkoissa ja saa nämä

käärittyä d-kupin liiveihin=DMutta en tykkää rinnoistani.Mies on sanonut että kelpaan näinkin

ja se on minun oma päätös jos haluan jotain itselleni tehdä.Nyt kun oon laihtunut,niin loputkin rasvat lähti ensin tietysti näistä ruppanoista=(

19.2.2012
huiskutin
huiskutin

Eihän se, että tahtoo silikonit välttämättä tarkoita että hirveet pommit pitäis saada! Vaan just semmoset sopusuhtaiset, omaan kroppaan istuvat.

Eikä se silikonien hankkiminen vie mitään pois siitä äitiydestä eikä äidinylpeydestä. Onhan meillä kaikilla taisteluarpemme, mutta itse ottaisin mieluusti ne kauniin kiinteät rinnat. Tai mitkä tahansa muut, kuin nuo tyhjät nahkalärpäkkeet. :D

Itse en ottaisi ennenkuin lapsluku olisi täysi, koska rakastan imetystä ja vaikka periaatteessa implantit eivät imetystä estäkään, niin moni asia leikkauksessa voi mennä vikaan. Mutta jos itse et aio enää imettää, niin mikäs siinä. :) Mietin vaan tuota, että jos aiotte hankkia lisää lapsia, niin se rintojen kudoshan venyy joka raskauden myötä, eli ehkä se implanttien hankkiminen olisi silti järkevintä lykätä sinne lasten saannin jälkeiseen aikaan?

Enkä nyt usko, että mies tosissaan olisi heittänyt tuota kavereille kehuskelu kommenttiakaan. :D

Mutta siis tosiaan, kukaan tuskin tuota päätöstä tekee hetken mielijohteesta vaan se on aina mietitty moneen kertaan ja joka kantilta. Että sinänsä turha sanoa että mietihän toisen kerran, kun kyllähän se on mietitty jo moneenmoneenmoneen kertaan. :D

19.2.2012
Monster
Monster

Minäpä mietin. Ja vielä siihen että pitäis miettiä toiseen kertaan tätä asiaa, niin en nyt oo parissa kk saamassa muutamaa tonnia minimituistani kasaan, että siihen menee ensinnäkin se pari vuotta, siinä ajassa uskon et kerkeen miettimään asiaa moneen kertaan, kiertämään pääni sata kertaa yms yms.

Mä en tullut täältä mitään moraalisaarnaa hakemaan, vaan ettimään kohtalotovereita ja naisia jotka on tämän tehneet.

19.2.2012
RJ89
RJ89
2 years, 6-month-old toddler

No siis, enhän mä nyt mitään barbie tissejä halua ! Oon 172/70 eli vihdoin viimein suht normaaleissa mitoissa ja tissitkin olis kiva saada sitä mukaa. Sellaset mitkä tälle vartalolle sopii.

Ja siitä että ne on hirveet sitte ku muu kroppa vanhenee, niin tähän ei voi muuta sanoa ku että se on sen ajan murhe ja sitte siihen korjaukseen kerätään rahaa.

Enkä mä todellakaan vain ja ainoastaan sen takia menisi sitä tekemään että saisin miehini onnelliseks, jos en mä tälläsenä kelpaa niin hän tietää missä on ovi. Itteni takia mä oon ton 20kg tiputtanu, en miehen. Itteni takia mä täytettä tuohon rintavarustukseenikin olisin hankkimassa.

+ Mä en tuu enää ikinä imettämään, se ei todellakaan ole mun (eikä meidän) juttu. Toista mieltä voin olla sitte ku seuraava lapsi on tulollaan mutta täytyy muistaa että implantit ei estä imetystä.

Olis vaan niin ihanaa edes joskus olla ylpeä siitä mitä on, tottakai oon ylpeä siitä että olen äiti, mutta että ajokoirankorvatissit ja kaikki muu mukava. Mieluummin miellyttävä, juuri mulle sopiva povi.

19.2.2012
RJ89
RJ89
2 years, 6-month-old toddler

Enempi mä inhoon silti tota mahaa kuin tissejä..ja mies tykkää tisuista, niin se riittää mulle..mutta samalla vaivallahan ne vois rukata, kun masunkin. Ja mahan mä haluan joskus korjata.

19.2.2012
tyttö
tyttö

Jos mulla olisi rahaa tai ylimääräistä rahaa menisin tuon vatsanahan poistattamaan (ison laihdutusprojektin jälestä) ja korjaamaan tissit. Silikoneja en ikimaailmassa haluaisi, vaan, että tisut saisivat ryhtiä. Kuppikoko on D/E (75) mallista riippuen..tissit on neljän lapsen imetyksen jälestä, että ei varmaan tarvii enempi sanoa :)

19.2.2012
tyttö
tyttö

Mullakin on semmoset löysinä lerppuvat lapaset nykyjään, mutta haaveilen joskus saavani lisää lapsia, niin en edes ajattele mitään vielä ainakaan kymmeneen vuoteen. :D Oon aina ollut silikoneja vastaan, mutta onhan noi roikkulärpäkkeet niin hävyttömän näköiset, että hyvinkin voisin sit "vanhempana" (lue +30) jos lapset on tehty ja saatu ja imetykset takana, niin voisin harkita kyllä pumppaavani täytettä näihin. :D

Itse rakastin mun kauniita pieniä b-kupin rintojani, kun ne oli just sopivat, mutta näitä nykyisiä kyllä inhoon ihan täysin. :D

19.2.2012
Monster
Monster

Heh, sit se tuli sata kertaa ;)

 

No, tuleepa ainakin selväksi! :D Hyvä libero!

19.2.2012
zili
zili

Täällä nimenomaan kohtalotoveri! Eli mulla siis ihan samat fiilikset. Ja kovasti puntaroin juupaseipäs-linjalla, mut en oo viel mitää päätöstä tehny. Yhessä vaiheessa jo päätin, etten halua itseäni parannella, mut kun tää itsetunto on niin hyvin tuol maan raossa, niin kaikki pienikin apu ois oikeesti suurta!

 

En tiedä haluisinko välttämättä edes täytettä, mut et noi riipparit sais nostettua omille paikoilleen, eikä silleen et napa vilkkuu niiden välissä (no, oikeesti tilanne ei ihan niin paha oo, mut silti liian paha). Oon ajatellu että tää mun halu parannella itteäni johtuis mun nuoresta iästä ja siitä et ikätoverit ei hirveesti viel oo lapsia saanut. Eli jotenki sitä haluis näyttää ikäiseltään. Tän oivalluksen kun tein, niin sillä sain ton ajatuksen joksikin aikaa pois mielestä: tulin siis siihen tulokseen, että kun tuun vähän vanhemmaksi, niin en enää halua leikkausta.

 

Yks kerta kuitenki taas rupesin asiaa työstämään ja törmäsin netissä moniin naisiin jotka oli päälle viiskymppisenä halunnu laittaa kroppansa kuntoon. Tästä päättelin, ettei tää munkaan "pakkomielle" mee ohi ajan kanssa. Sit vielä yks plastikkakirurgi (Suomen parhaita, ja nainen) oli todennut, et "ei niin rumia rukkasia, ettei niistä parempia saatais". Tää jotenki iski minuun!

 

Sit tuo miesaspekti: mun ukko on sanonu ihan samal tavalla, et nääkin kelpaa, mut ei pistä pahakseen leikkausta. Sit viel kerran vitsinä murjasi, et :"ota sit niin isot silikonit, että voin kavereille kehuskella". Tuo oli lause, mikä ei ikinä lähde mun päästä pois! Vaikka oli tarkotettu ihan vaan vitsiksi, niin jotenki se satutti. Ja sit mietin, et jokaisessa vitsissä piilee totuus taustalla. Olisko mies musta ylpeämpi, jos mulla ois täydellinen vartalo? Häpeileekö se esitellä minua ihmisille? (taustatietona sen verran, että oon 165/65, eli aika normaali ja vaatteet päällä ihan hyvän näkönen)

 

En tiedä, ois kiva jos täällä ois joku joka ois operaatiossa käyny ja tulis kertoo kannattiko.

19.2.2012
zili
zili

Täällä nimenomaan kohtalotoveri! Eli mulla siis ihan samat fiilikset. Ja kovasti puntaroin juupaseipäs-linjalla, mut en oo viel mitää päätöstä tehny. Yhessä vaiheessa jo päätin, etten halua itseäni parannella, mut kun tää itsetunto on niin hyvin tuol maan raossa, niin kaikki pienikin apu ois oikeesti suurta!

 

En tiedä haluisinko välttämättä edes täytettä, mut et noi riipparit sais nostettua omille paikoilleen, eikä silleen et napa vilkkuu niiden välissä (no, oikeesti tilanne ei ihan niin paha oo, mut silti liian paha). Oon ajatellu että tää mun halu parannella itteäni johtuis mun nuoresta iästä ja siitä et ikätoverit ei hirveesti viel oo lapsia saanut. Eli jotenki sitä haluis näyttää ikäiseltään. Tän oivalluksen kun tein, niin sillä sain ton ajatuksen joksikin aikaa pois mielestä: tulin siis siihen tulokseen, että kun tuun vähän vanhemmaksi, niin en enää halua leikkausta.

 

Yks kerta kuitenki taas rupesin asiaa työstämään ja törmäsin netissä moniin naisiin jotka oli päälle viiskymppisenä halunnu laittaa kroppansa kuntoon. Tästä päättelin, ettei tää munkaan "pakkomielle" mee ohi ajan kanssa. Sit vielä yks plastikkakirurgi (Suomen parhaita, ja nainen) oli todennut, et "ei niin rumia rukkasia, ettei niistä parempia saatais". Tää jotenki iski minuun!

 

Sit tuo miesaspekti: mun ukko on sanonu ihan samal tavalla, et nääkin kelpaa, mut ei pistä pahakseen leikkausta. Sit viel kerran vitsinä murjasi, et :"ota sit niin isot silikonit, että voin kavereille kehuskella". Tuo oli lause, mikä ei ikinä lähde mun päästä pois! Vaikka oli tarkotettu ihan vaan vitsiksi, niin jotenki se satutti. Ja sit mietin, et jokaisessa vitsissä piilee totuus taustalla. Olisko mies musta ylpeämpi, jos mulla ois täydellinen vartalo? Häpeileekö se esitellä minua ihmisille? (taustatietona sen verran, että oon 165/65, eli aika normaali ja vaatteet päällä ihan hyvän näkönen)

 

En tiedä, ois kiva jos täällä ois joku joka ois operaatiossa käyny ja tulis kertoo kannattiko.

19.2.2012
zili
zili

Vitsi, kirjotin pitkät liirumlaarumit eikä se vissii ollu julkasukelposta, ku erroria vaan tarjoilee.

 

Yritän myöhemmin uudestaan

19.2.2012
zili
zili

Täällä nimenomaan kohtalotoveri! Eli mulla siis ihan samat fiilikset. Ja kovasti puntaroin juupaseipäs-linjalla, mut en oo viel mitää päätöstä tehny. Yhessä vaiheessa jo päätin, etten halua itseäni parannella, mut kun tää itsetunto on niin hyvin tuol maan raossa, niin kaikki pienikin apu ois oikeesti suurta!

 

En tiedä haluisinko välttämättä edes täytettä, mut et noi riipparit sais nostettua omille paikoilleen, eikä silleen et napa vilkkuu niiden välissä (no, oikeesti tilanne ei ihan niin paha oo, mut silti liian paha). Oon ajatellu että tää mun halu parannella itteäni johtuis mun nuoresta iästä ja siitä et ikätoverit ei hirveesti viel oo lapsia saanut. Eli jotenki sitä haluis näyttää ikäiseltään. Tän oivalluksen kun tein, niin sillä sain ton ajatuksen joksikin aikaa pois mielestä: tulin siis siihen tulokseen, että kun tuun vähän vanhemmaksi, niin en enää halua leikkausta.

 

Yks kerta kuitenki taas rupesin asiaa työstämään ja törmäsin netissä moniin naisiin jotka oli päälle viiskymppisenä halunnu laittaa kroppansa kuntoon. Tästä päättelin, ettei tää munkaan "pakkomielle" mee ohi ajan kanssa. Sit vielä yks plastikkakirurgi (Suomen parhaita, ja nainen) oli todennut, et "ei niin rumia rukkasia, ettei niistä parempia saatais". Tää jotenki iski minuun!

 

Sit tuo miesaspekti: mun ukko on sanonu ihan samal tavalla, et nääkin kelpaa, mut ei pistä pahakseen leikkausta. Sit viel kerran vitsinä murjasi, et :"ota sit niin isot silikonit, että voin kavereille kehuskella". Tuo oli lause, mikä ei ikinä lähde mun päästä pois! Vaikka oli tarkotettu ihan vaan vitsiksi, niin jotenki se satutti. Ja sit mietin, et jokaisessa vitsissä piilee totuus taustalla. Olisko mies musta ylpeämpi, jos mulla ois täydellinen vartalo? Häpeileekö se esitellä minua ihmisille? (taustatietona sen verran, että oon 165/65, eli aika normaali ja vaatteet päällä ihan hyvän näkönen)

 

En tiedä, ois kiva jos täällä ois joku joka ois operaatiossa käyny ja tulis kertoo kannattiko.

19.2.2012
zili
zili

Täällä nimenomaan kohtalotoveri! Eli mulla siis ihan samat fiilikset. Ja kovasti puntaroin juupaseipäs-linjalla, mut en oo viel mitää päätöstä tehny. Yhessä vaiheessa jo päätin, etten halua itseäni parannella, mut kun tää itsetunto on niin hyvin tuol maan raossa, niin kaikki pienikin apu ois oikeesti suurta!

 

En tiedä haluisinko välttämättä edes täytettä, mut et noi riipparit sais nostettua omille paikoilleen, eikä silleen et napa vilkkuu niiden välissä (no, oikeesti tilanne ei ihan niin paha oo, mut silti liian paha). Oon ajatellu että tää mun halu parannella itteäni johtuis mun nuoresta iästä ja siitä et ikätoverit ei hirveesti viel oo lapsia saanut. Eli jotenki sitä haluis näyttää ikäiseltään. Tän oivalluksen kun tein, niin sillä sain ton ajatuksen joksikin aikaa pois mielestä: tulin siis siihen tulokseen, että kun tuun vähän vanhemmaksi, niin en enää halua leikkausta.

 

Yks kerta kuitenki taas rupesin asiaa työstämään ja törmäsin netissä moniin naisiin jotka oli päälle viiskymppisenä halunnu laittaa kroppansa kuntoon. Tästä päättelin, ettei tää munkaan "pakkomielle" mee ohi ajan kanssa. Sit vielä yks plastikkakirurgi (Suomen parhaita, ja nainen) oli todennut, et "ei niin rumia rukkasia, ettei niistä parempia saatais". Tää jotenki iski minuun!

 

Sit tuo miesaspekti: mun ukko on sanonu ihan samal tavalla, et nääkin kelpaa, mut ei pistä pahakseen leikkausta. Sit viel kerran vitsinä murjasi, et :"ota sit niin isot silikonit, että voin kavereille kehuskella". Tuo oli lause, mikä ei ikinä lähde mun päästä pois! Vaikka oli tarkotettu ihan vaan vitsiksi, niin jotenki se satutti. Ja sit mietin, et jokaisessa vitsissä piilee totuus taustalla. Olisko mies musta ylpeämpi, jos mulla ois täydellinen vartalo? Häpeileekö se esitellä minua ihmisille? (taustatietona sen verran, että oon 165/65, eli aika normaali ja vaatteet päällä ihan hyvän näkönen)

 

En tiedä, ois kiva jos täällä ois joku joka ois operaatiossa käyny ja tulis kertoo kannattiko.

19.2.2012
zili
zili

Täällä nimenomaan kohtalotoveri! Eli mulla siis ihan samat fiilikset. Ja kovasti puntaroin juupaseipäs-linjalla, mut en oo viel mitää päätöstä tehny. Yhessä vaiheessa jo päätin, etten halua itseäni parannella, mut kun tää itsetunto on niin hyvin tuol maan raossa, niin kaikki pienikin apu ois oikeesti suurta!

 

En tiedä haluisinko välttämättä edes täytettä, mut et noi riipparit sais nostettua omille paikoilleen, eikä silleen et napa vilkkuu niiden välissä (no, oikeesti tilanne ei ihan niin paha oo, mut silti liian paha). Oon ajatellu että tää mun halu parannella itteäni johtuis mun nuoresta iästä ja siitä et ikätoverit ei hirveesti viel oo lapsia saanut. Eli jotenki sitä haluis näyttää ikäiseltään. Tän oivalluksen kun tein, niin sillä sain ton ajatuksen joksikin aikaa pois mielestä: tulin siis siihen tulokseen, että kun tuun vähän vanhemmaksi, niin en enää halua leikkausta.

 

Yks kerta kuitenki taas rupesin asiaa työstämään ja törmäsin netissä moniin naisiin jotka oli päälle viiskymppisenä halunnu laittaa kroppansa kuntoon. Tästä päättelin, ettei tää munkaan "pakkomielle" mee ohi ajan kanssa. Sit vielä yks plastikkakirurgi (Suomen parhaita, ja nainen) oli todennut, et "ei niin rumia rukkasia, ettei niistä parempia saatais". Tää jotenki iski minuun!

 

Sit tuo miesaspekti: mun ukko on sanonu ihan samal tavalla, et nääkin kelpaa, mut ei pistä pahakseen leikkausta. Sit viel kerran vitsinä murjasi, et :"ota sit niin isot silikonit, että voin kavereille kehuskella". Tuo oli lause, mikä ei ikinä lähde mun päästä pois! Vaikka oli tarkotettu ihan vaan vitsiksi, niin jotenki se satutti. Ja sit mietin, et jokaisessa vitsissä piilee totuus taustalla. Olisko mies musta ylpeämpi, jos mulla ois täydellinen vartalo? Häpeileekö se esitellä minua ihmisille? (taustatietona sen verran, että oon 165/65, eli aika normaali ja vaatteet päällä ihan hyvän näkönen)

 

En tiedä, ois kiva jos täällä ois joku joka ois operaatiossa käyny ja tulis kertoo kannattiko.

19.2.2012
zili
zili

Täällä nimenomaan kohtalotoveri! Eli mulla siis ihan samat fiilikset. Ja kovasti puntaroin juupaseipäs-linjalla, mut en oo viel mitää päätöstä tehny. Yhessä vaiheessa jo päätin, etten halua itseäni parannella, mut kun tää itsetunto on niin hyvin tuol maan raossa, niin kaikki pienikin apu ois oikeesti suurta!

 

En tiedä haluisinko välttämättä edes täytettä, mut et noi riipparit sais nostettua omille paikoilleen, eikä silleen et napa vilkkuu niiden välissä (no, oikeesti tilanne ei ihan niin paha oo, mut silti liian paha). Oon ajatellu että tää mun halu parannella itteäni johtuis mun nuoresta iästä ja siitä et ikätoverit ei hirveesti viel oo lapsia saanut. Eli jotenki sitä haluis näyttää ikäiseltään. Tän oivalluksen kun tein, niin sillä sain ton ajatuksen joksikin aikaa pois mielestä: tulin siis siihen tulokseen, että kun tuun vähän vanhemmaksi, niin en enää halua leikkausta.

 

Yks kerta kuitenki taas rupesin asiaa työstämään ja törmäsin netissä moniin naisiin jotka oli päälle viiskymppisenä halunnu laittaa kroppansa kuntoon. Tästä päättelin, ettei tää munkaan "pakkomielle" mee ohi ajan kanssa. Sit vielä yks plastikkakirurgi (Suomen parhaita, ja nainen) oli todennut, et "ei niin rumia rukkasia, ettei niistä parempia saatais". Tää jotenki iski minuun!

 

Sit tuo miesaspekti: mun ukko on sanonu ihan samal tavalla, et nääkin kelpaa, mut ei pistä pahakseen leikkausta. Sit viel kerran vitsinä murjasi, et :"ota sit niin isot silikonit, että voin kavereille kehuskella". Tuo oli lause, mikä ei ikinä lähde mun päästä pois! Vaikka oli tarkotettu ihan vaan vitsiksi, niin jotenki se satutti. Ja sit mietin, et jokaisessa vitsissä piilee totuus taustalla. Olisko mies musta ylpeämpi, jos mulla ois täydellinen vartalo? Häpeileekö se esitellä minua ihmisille? (taustatietona sen verran, että oon 165/65, eli aika normaali ja vaatteet päällä ihan hyvän näkönen)

 

En tiedä, ois kiva jos täällä ois joku joka ois operaatiossa käyny ja tulis kertoo kannattiko.

19.2.2012
zili
zili
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...