nyppyjen poisto VANHASTA äp-huovasta o.O

uskaltaiskohan kokeilla??? Sain mummolta serkkupojan aikaisen äp-huovan, joka ollu ilm.75 tai 78 vuonna... ja se on hieman nyppyinen. Tekis mieli hurauttaa nypynpoistajalla, mutta jos nappaakin johonkin kiinni ja tekee reiän, mä alan kiljumaan... eli uskaltaakohan edes yrittää... Muutenkin tuntuvat nuo vanhat äitiyshuovat oleen kiven alla, yhden saanut haalittua omiin näppeihini. 85-vuoden olis vielä ihana saada...  

19.2.2012
Halitintti
Halitintti

Hei mitäs jos kokeilisit villakampaa/nyppykampaa, millä helkutilla sitä nyt nimitetään... aa, piti googlettaa, villakampa on oikea nimi. Niitähän saa ihan prismasta ompelu/lankaosastolta ja varmasti pienemmistäkin kaupoista. Sillä ei taatusti haittaa saa aikaseksi ja on mun mielestä ihan kätevä kun varovaisemmin haluaa nypyt poistaa.

20.2.2012
iputin
iputin

juu oikea aarre kyllä. 3 :) omaa äitiäni olen myös patistanut penkomaan varastojaan, jos tulis vastaan siskojen/mun oma äp-vilttikin. ^^ Ihanan värikäs huopa ja lämmin... eli ihan käytössä meillä pojulla. Mutta ku on sen verran "hienohelman" vikaa, että pitäis nyppyjä saada vähemmälle, vaikkei ne ketään haittaisikaan :DD Voisin kokeilla ihan tota saksilla kokeilua, turvallisemman kuulosta ku tuo perinteinen  nyppytoosa.

20.2.2012
Halitintti
Halitintti
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...