Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Paras 2v lahja??

Noh, meillähän on tulossa ne kaksvuotiset parinviikon päästä ja kaikki kyselee neidin lahjatoiveita, mutta mitäänhän me ei oikeesti tarvita, vaatetta on jne. Mun äidille oon vihjassu et jos tulee vastaan niitä sisälle pystytettäviä prinsessatelttoja, niin ois kiva, mutta ei tarvitse etsimällä etsiä. :D   Mutta kertokaas, mitkä on niitä ihan parhaita kaksvuotislahjoja mitä teille on tullut, tai ihan muuten vaan ton ikäsenä parhaita leluja? :D Osaan sit sanoo vinkkinä lahjanostajille, et tätä me halutaan. ;)

19.2.2012
Monster
Monster

Tuo junarata voisi olla kiva. Pitkäikäinen, ja siihen saa vaikka minkälaista siltaa,  tunnellia, satamaa, asemaa yms.. :)

19.2.2012
Felize
Felize

Joo, meilläkin on noi Dublot kova sana, eli ne oon sanonu, et jos ei muuta keksi, niin on varma nakki. :) Mutta ne on niin kalliita, et ei meidän köyhät ystävät ehkä raaski ostaa. :D Leikkikeittiön ja nuken sai joulupukilta, eli niitä ei enempää, mutta toi junanrata ois muuten ihana :D Voisin vihjasta mun isälle siitä. ;) Ainakin hoidossa mielellään junanrataa rakentelee. :)

Ja sit mietin, kun mun isä onainoo kellä ois rahaa ostaa mitään kunnollista, että jos kehtaisin pyytää tytölle pyörää kesäks. ;) Siis semmosta kolmipyöräistä, oli biltemassa ainakin halvalla, että jos tyttö oppis sillä ajaan kesällä sit. :)

Mut voi olla et toi fillari n halvempi kun se junanrata, että jos sen ostas itse ja pyytäs isältä junanrataa. :D

19.2.2012
Monster
Monster

Brio junarata osia,tai ei kannata ostaa Brioa,kun ikean ja muut halpismerkit ajaa samanasian ja sopii yhteen brion kanssa, leikkikeittiö, nukke (myös osa pojista tykkää), dubloja, parkkitalo, muovailuvahaa, värikyniä, potkumopo.

19.2.2012
Lintu4
Lintu4

no meillä ei oo ihan 2v. vielä mutta toiset sen ikäiset on kyllä aina tykänneet dublo-leegoista ja kun niitä on nykyään kaikkee nalle puh, toy story, autot, hello kitty ym. - teemoilla. toinen kestosuosikki on kaiken laiset soittimet.

19.2.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...