Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Jyväskylä taas ohoi! :)

Käytiin tuossa eilen taas Peukkulassa ja ajattelin, että olisiko mammoilla intoa lähtee joskus sinne? :) Siis ihan siinä viherlandian vieressä, kerran tunnissa kulkee bussi sinne ja sieltä akas keskustaan. Alle kaksvuotiaat ja aikuiset ilmaiseksi ja vanhemmilta mukeloilta 10e nuppi. Lauantaisin siellä on lisäks satuhahmot leikttämässä ja laulattamassa lapsia (eilenkin oli prinsessa ja merirosvo :] ) Tuolla viihtyy sekä isot että pienet, on pomppulinnat ja pallomeret ja semmoinen "minihoplop" tyyppinen seikkailupaikka, sit prinsessan huone ja merirosvon huone, missä saa leikkiä ja sit on ihan pientenkin leluja, eli ihan pienetkin viihtyy. :) Eilen oltiin 3tuntia tuolla ja melkeen tuntu et aika loppuu kesken kun oli niin kivaa. :D Anyone? Me ollaan ainakin nyt hiihtolomaviikolla menossa joku päivä sinne, kun sillon tyttö pääsee vielä ilmaiseksi, mutta mieluusti maksan sen kympinkin siitä ilosta, jos joku innostuu sitten myöhemminkin sinne treffaileen. ;)

19.2.2012
Monster
Monster

Pöööh, meillä meni koko alkuviikko sairastellessa ja nyt sit loppuviikko juhlia järjestellessä, niin ei oo taas keretty minnekkään. :D No tullaan taa seuraavaan tapaamiseen. :P

1.3.2012
Monster
Monster

huiskutin: Ei mekään ketää nähty.. mä huomasinkin juu,että tulitte juuri kun oltiin lähdössä(tai ainankin tuntomerkkeihin täsmäsi :) ).. meille tuli auton ostajat, niin oli pakko lähtee :/ kerettiinn me 2h siellä olla jo..

28.2.2012
Felize
Felize

Siellä me oltiin,mutta ei tavattu ketään.Felize lähti vissiin just kun tulin,mutta en ehtiny perään kun pojan piti päästä vessaan=)Oisin kyllä tullu juttusille=)

27.2.2012
huiskutin
huiskutin

Nostellaas vielä..

Mut tunnistaa sitä, että on valkonen paita ja harmaa (ruudullinen)mekko, vaaleat hiukset. Pojalla on farkkuhaalarit. Tulkaa sit nykimään hihasta:)

27.2.2012
Felize
Felize

Peukkulassa voi olla muutama muukin näin loma-aikoihin juoksetelemassa lapsosten perässä :) Oiskos se minihoplop tai kahvila hyvä paikka treffata?

26.2.2012
Felize
Felize

Minut tuntee kun näätte että paikalle saapuu mamma jolla on 2 hyvin virkeetä poikaa..moikkaan jos ehdin=)Eli juoksen varmaan poikien perässä,mutta tulkaa nykimään jos tunnistatte=)

Ja jos on joku vielä paikalla=)

26.2.2012
huiskutin
huiskutin

Nostellaan, jos joku vielä ilmoittautuisi mukaan :)

25.2.2012
Felize
Felize

Käy meille :) Missäs me siellä treffataan?  en oo ikinä käyny paikassa.. Monsterin mä tunnistan, mutta en muita :D

23.2.2012
Felize
Felize

Me tullaan sitten 16jälkeen poikien kanssa jos on joku vielä paikalla silloin=)

20.2.2012
huiskutin
huiskutin

Meillekin käy maanantai ja tiistai, aamu- ja iltapäivä. :D

Ketäs muita mammoja lomalla ja tekemistä vailla tuolloin? :D

20.2.2012
Monster
Monster

Huhuu? Onkos ketään muita tulossa? Maanantai tai tiistai käy meille, aamupäivästä tai iltapäivästä :) Loppuviikosta tuleekin sitten vieraita kylään..

20.2.2012
Felize
Felize

Ei kun joo, se muskari onkin tuolla just sillon 18:00 eteenpäin :D

19.2.2012
Monster
Monster

Joo Felize, oikee viikko. :)

Mun mielestä tuolla Peukkulassakin on joku vapaapääsyinen muskari muuten maanantaisin, mutta en oo varma. :D Voin muistella myös ihan omiani. ;) Mutta jos tulijoita on niin ois kiva saada taas tavattua muitakin. :) Meille tosiaan käy mikä tahansa päivä, joko aamupäivät ennen päikkäreitä tai sit just toi 15 eteenpäin. Mut oisko toi maanantai kumminkin hyvä päivä?

19.2.2012
Monster
Monster

Elikkäs vk 9, alk 27.2 ilmeisesti :) Meille kävis hyvin se n. 15, kerkee sitten iltapuuhiin kotia. maanantaisin meillä on muskari, mutta epäilen, että sitä ei loma viikolla ole..

19.2.2012
Felize
Felize

Meillä taas ei autoa ole päivällä niin ei päästä,en jaksa lähtee bussilla tai jalilla sinne kävelee lasten kanssa ja päikkärit on kuopuksella 13-15,niin sen jälkeen

syödään niin voi rauhassa siellä illan olla ja sitten yöunille kotiin=)

19.2.2012
huiskutin
huiskutin

Jee!

Se lomaviikko on ens viikon jälkeen. Eli ensi viikko vielä koulua ja sit alkaa loma. ;)

 

Meillä menis toi maanantai vaan vähän turhan myöhään, kun pitäs olla kotona syömässä jo kuudelta...

19.2.2012
Monster
Monster

Moikka!

tullaan ehdottomasti mukaan Peukkulaan!! :) Millon täällä on hiihtolomaviikko?

19.2.2012
Felize
Felize

Me mennään ruuan jälkeen eli joskus 17aikaan viimestään siellä=)

19.2.2012
huiskutin
huiskutin

Mekin asutaan tässä lähellä, niin melko usein käyty, tyttö tosiaan pääsee ilmaseks enää sen lomaviikon ja sen jälkeen ruvettava maksaan, eli pakko käyttää nyt hyväkseen. :D

Ootteko menossa silloin maanantaina heti sillon, kun aukee vai vasta myöhemmin? Tyttö yleensä heräilee täällä siinä kehden aikaan päikkäreiltä, eli ehkä kolmen jälkeen ehtis tonne Peukkulaan. :)

Meilläkään ei lomaviikolle siis ole mitään suunnitelmia, niin sama vaikka kävis joka päivä tuolla. :D

19.2.2012
Monster
Monster

No me käydään siellä tosi usein,just kun kuopus pääsee ilmaiseksi niin sen kanssa oltu viikottain=)

Ja isommille on ollu aina joku alelippu jos ovat mukana=)

Mutta me mennään ainakin hiihtolomalla silloin ma-ilta sinne=)Tai minä menen noitten kahden nuoremman lapseni kanssa ovat 1 ja 4-vuotiaat=)

19.2.2012
huiskutin
huiskutin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...