Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

mitähän tuon isin kanssa pitäisi tehdä?

viikolla on aivan ihana avomies ja isä, ja osallistuu jotenkin päivän askareisiin. mutta kun viikonloppu koittaa niin menovietti alkaa vipattaa..:( ei juuri viikonloppusin kotona näy.. paitsi että ei olla nyt edes kotona kun meil on vessa remppa ja ollaan mieheni äidillä evakossa.:/ tänään kummiskin käytiin lenkillä ja muuta, mut kun ilta alkaa olla viittä niin mies häviää kun tuhka tuuleen ja tulee yöllä takasin ja nukkuu seuraavan päivän.. voi teitenkin johtua siitä et ollaan aik nuoria... ja kai tuon ikäsillä miehillä on joku vietti ?? tai mistä minä tiiän. ärsyttää vain. haluaisin vain olla viikonloput kotosalla kokoporukalla saunoa ja kattoa teeveetä ja muuta. olen yrittänyt puhua hänelle mut eeei, ei auta pitäisi laittaa kova kovaa vastaan et auttaa. mut se on vaikeaa koska mieheni suuttuu jos otan asian puheeksi.. tai sanoo "kyllä tiiän, et sua harmittaa, mut anna nyt olla koko päivä menee pilalle jos valitat"  minusta tuntuu kurjalle, koska itse en ikinä pääse minnekkään. tänään olisin itse halunnut yksin käydä lenkillä niin mies ei halunnut vahtia vaavia.:// en tiiä, mitä teen.. tälläistä vain tillitän.

18.2.2012
maryy
maryy

niin, kyllähän  se kotona ne "muutamat" sit otti.. juu sanoi vain et "et sin voi mulle näistä "parista" suuttua kun olen ollut kotona koko viikonlopun." juu en voisi suuttua jos se olisi tosiaan se pari.... tai että yhtenä päivänä eikä joka päivä "muutamaa". kotona..

5.3.2012
maryy
maryy

Eikös voisi yhdessä rentoutua ja mies ottaa siinä kotona muutaman oluen, niin olisi molemmille parempi. tietysti sen ymmärtää jos joskus haluaa lähteä tuulettumaan

4.3.2012
janika20
janika20

niin. mieheni on osallistunu ihan hyvin nyt lapsenhoitoon. mut yllänys tänään on perjantai ja kaljahammasta kolottaa... viime vkl meni aivan loistavasti ja oli ihanaa.:)

2.3.2012
maryy
maryy

Eiköhän se lapsentulon pitäis hiukan rauhottaa menoa, oma mies on 23v ja hyvin on raskausajan ja tän viimiset 9kk ollu kotosalla. Kyl tuo oma on ainaki hyvin oppinu hoitelemaan ku on vaa antanu opetella aina ku aikaa on. Täti teki sen mokan ettei antanu miehensä ollenkaa puuttua hoitamiseen nii mies ei jatkossakaan suostunu pahemmin edes vahtimaan lasta.

1.3.2012
janika20
janika20

Kaipaan niitä perheen keskisiä viikonloppuja.:)) kyllä ainakin nyt näyttää et jotain järkeä olisin saanut päähän laitettua, mut pelottaa kun viikonloppu koittaa ;((

23.2.2012
maryy
maryy

no jo on sutin kaverille käynyt huono tuuri miehen kanssa. kyllä minä nostaisin kissan pöydälle ja kävisin pieni muotoisen keskustelun. eihän tuommonen ole mistään kotoisin...

noh kaikki tallaa tavallaan. ite saattaisin ottaa ja lähteä tuossa vaiheessa. sain semmoisen käsityksen että miestä ei voisi vähempää kiinnostaa lapsi saati sitten vaimo :/

22.2.2012
mammae11
mammae11

Niin,minä ärsyynnyn aika usein..:/ ja on se joskus sanonu kännnipäissään et "kun sinä painostat minua" ehkä pitää ottaa hieman uusi suunta ajattelu maailmassa. mut kiitos kaikille vinkeistä :)

22.2.2012
maryy
maryy

Oon huomannu et meen aika herkästi väliin sörkkimään. mut oon kyl yrittäny pitää itteni kurissa.:)) yirtän olla menemättä väliin :))  äsken laitoin pienen miehen nukkuu, ja meidän isukki pelaa koneella:/ yyyh,hyy,:(

22.2.2012
maryy
maryy

Harjoitus tekee mestarin ;) Älä mene väliin sörkkimään vaikka hankalalta näyttäisikin. Isukki saa luoda omat tapansa hoitaa pientä. Et sinäkään 3kk sitten ollut luultavasti paljonkaan osaavampi :D

Ja nyt on hyvä hetki opettaa isukki hoitamaan lasta, jos sie puolen vuoden päästä haluat omille menoille ni isukki tempasee ässän hihasta: " En mä pärjää sen kanssa ku en o koskaan hoitanu"

21.2.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

Niin, pitää yrittää, laittaa isukki pojua hoitamaan..: se on vain aina vähän vaikean näköistä:DD

21.2.2012
maryy
maryy

Toivotaan, että ymmärryksen valo olisi miehelläsi syttynyt ja valaisisi pitkään...  Aina välillä kannattaa muistuttaa jos näyttää et menojalkaa vipattaa liikaa. Ja laita mies hoitamaan lasta silloinkin kun olet kotona ni ei pääse rima lapsenhoitoon nousemaan liian korkealle jotta sinäkin pääset välillä omin päin tuulettumaan.

21.2.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

Minäkin haluaisin että ne olisi juuri sitä ihanaa perheen kanssa oloa :) toivon itsekkin että tähän tulisi muutos.:)) tänään on tuo mies puhunu et ei halua meitä menetttää..:))

21.2.2012
maryy
maryy

jepjep. nyt on laitettu kovakovaa vastaan. lupasi ryhdistäytyä. toivottavasti myös pitää lupauksesa.. on pyydelly monena päivänä anteeksi käytöstään ja niin saakin pyydellä ja pitkään. eilen vielä vihottelin ja tänään vähän mut toivottavasti ottaa mies opikseenn. sanoin "Jos haluat pitää meidät elämässäsi, niin lopetat tuo viikonloppuisin juoksemisen." jospa asiat muuuttuisi.:)) aijon ottaa tämän vielä puheeksi monta kertaa että hän oikeasti ymmärtää mikä on tilanne. jos vielä kerran mokaa yhtäpahasti kun nyt niiin ei kunnion kukko laula... :)

21.2.2012
maryy
maryy

Tuo kirje voi toimia, mutta esimerkiksi mun eksän kohdalla sillä oli ihan täysin päinvastainen vaikutus, kun toivoin. :D Eli hän käänteli ja väänteli sitä tekstiä mielessään ja tarttui joihinkin ihan merkityksettömiin sanamuotoihin ja vääristeli tahallaan sen tekstin sisällön, niin että sai siltikin riidan aikaiseksi! Vaikka olin nimenomaan yrittänyt kirjoittaa syyllistämättömän ja rehellisen kirjeen, jossa kerron tunteistani ja mikä suhteessa mielestäni mättää. Mut hän vetäs sit koko hernepussin nenään kerralla, taisi olla liiankin rehellistä tekstiä sitten, kun piti niin pillastua. ;)

Mutta sitäkin voi kyllä kokeilla, jos ei keskustelu auta, voihan olla että muut miehet on fiksumpia. ;D

18.2.2012
Monster
Monster

No voi höh! :(

Inhottava tilanne ja varsinkin, jos joka viikonloppu sama stoori. :/ Minä tekisin varmaan niin, että jo viikolla ottaisin asian esille. Silleen ei syyllistämällä vaan just sanomalla vaan miltä itsestä tuntuu. Ehdottaisin jotain ratkaisua, esim. hän yhden "vapaan viikonlopun" kuussa et sais käydä kavereiden kanssa ulkona, mutta sit puolestaan seuraavana viikonloppuna ois sun vuoro saada omaa aikaa. Ja sit ne kaks muuta viikonloppua viettäisitte yhdessä perheenä kotona. Mun mielestä ois reilua kaikkia kohtaan joku tommonen ratkaisu ja varsinkin, että vauvakin sais olla isänsä kanssa myös viikonloppuna ihan kunnolla, eikä vaan pikaseen miehen tullesta töistä. :)

 

Mun mielestä on muutenkin vastenmielinen ajatus, että kun perheeseen syntyy vauva, niin miehet saa muka jatkaa sitä baarijuoksuaan ja käydä ulkona ja viettää aikaa kavereiden kanssa, mutta sit äidin oletetaan aina pysyvän kotona. Eikö se nyt jumankauta ole kummankin yhinen lapsi ja kumpikin on siitä vastuussa tasapuolisesti? Eli ukolle selväks, että elämässä asiat tärkeysjärjestykseen, kyllä sen vauvan tulis olla ykkösenä ja se siitä. :)

Tsemppiä ja toivottavasti saatte asiaan tolkkua. :)

18.2.2012
Monster
Monster

voimia sinne miehen rilluttelun vuoksi. ja voin kertoa ei se kuulu elämään vaikka onkin nuori.

meillä mies oli kova menemään jne ja ollaan nuoria 23 ja 24. mutkun alettiin yrittää niin rauhottu ja nyt kun poika on syntynyt niin ei käy juuri missään. poika on kuitenkin jo 5½ kk ja oisko 4 kertaa käynyt jossain. 2 kk välein saattaa jossain piipahtaa.

et nyt pyydä mieheltäs nätisti et josko vois lopettaa.

meiän isimies kävi eilen baarissa ja koko tää päivä on menny plörinäksi sen takia, piti käyä ostaa keittiöön tasoa jne niin ei, persehomeessa krapulaa viettänyt, tietääpäähän ettei päästä sitä taas ennen kesää mihinkään.. :D

18.2.2012
mammae11
mammae11

Niin, ei meilläkään aina tällästä ole ollu.. mut aika pitkään. pitää yrittää puhua. mut  viikolla mies on aivan ihana ja on kotona, tai ei. mut tulee illalla kotiin viimestään. jos on ollu jotain töitä ymymym. mut viikonloput menee ihan perseelleen..:// jospa se joskus tajjuiiisii... jotain. ees.

18.2.2012
maryy
maryy

Saattaahan se olla, että lapsesi isää ei oma lapsi ja perhe kiinnosta.

 

Itse puhuisin tilanteessasi, kuten tuolla on jo todettu, neutraalissa tilanteessa lapsen isän kanssa.

 

Voimia tilanteen selvittelyyn!

18.2.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mie en todellakaan eläs sellasen ihmisen kanssa jolle baarissa ravaaminen on tärkeempää ku oma perhe. Etenkää jos ei ite voi lapsestaan huolehtii ees sitä hetkee et äiti pääsis sinne lenkille yksin. Onneks meil on miehellä toi työ semmonen et viikonloput on lähes aina töitä. Joku erikoistilanne jos on nii ottaa vapaaks ja käy siellä baarissa, muuten viikolla joskus ehkä parilla. Mut todella harvoin. Ja teinki kyllä selväks jo suhteen alussa, et jos yhessä ruvetaan perhettä perustamaan ni siihen ei tuu sisältymään joka viikkonen ryyppääminen.

18.2.2012
huopis
huopis

Niin, tää mun ukko tekee tätä siis JOKA viikonloppu...:/ ei kiva. no eilen oli tääällä mut olisi hallunut lähteä mut ei saanut kyytiä..:/

18.2.2012
maryy
maryy
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...