Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

puutumisesta

mikä miussa on vikana? tätä on ollu jo kauan että jos nukun selällään niin kädet puutuu, mutta nyt ihan sama miten nukun tai päivällä istun niin raajat puutuilee.. missä vika, onko mulla oikeasti noin huono verenkierto vai mikä on vikana? vähän pyllystä ku istuu pojan kaa lattialla niin ei pääse ylös ku jalat puutuu ja sitten niitä pistelee ja ja ja.. huoh.. öisin yleensä kädet on puutuneet ja kunnolla ja sitten päivällä jalat.

18.2.2012
mammae11
mammae11

voi mammae... otan osaa ♥

mulla rupes olemaan jo viimein melko epätoivonen olo ku käsi oli aivan sininen ja hermosärky oli jatkuvaa ja kädet puuduksissa ja repa puolet noista lääkäreistä (3 tutki oikeesti ja etti sitä vikaa, loput viittas kintaalla) oli sitä mieltä että mulla on korvien välissä se vika eikä missään muualla.. tuo verisuoniperänen on hankalampi todeta ellei oo joku joka osaa sen todeta, niinku mulla viimein verisuonikirurgi jonne lähetti hyvä neurologi.. tuo neurologi oli ratkaseva tekijä, ilman sitä ei ois päässy kysille.
tosin ku oisin tienny kenen luo mennä ni oisin päässy nopeempaa, tää verisuonikirurgi nimittäin pitää yksityistä vastaanottoo myöski mut eihän sitä tienny ku sen ultran jälkeen vasta minnekkä se neurologi lähetti ensin ja niiden tulosten perusteella sitten vasta pääsin.. ja kirurgi oli sata varma asiasta pelkällä kuuntelemisella, ois säästyny tutkimuksissaki pitkä penni.. normi röntgen ois riittäny.

18.2.2012
ninnup
ninnup

mulla kanssa on toi TOS -oireyhtymä.. ja nikamavälilevysairaus tai joku semmonen....

ja sähköakupunktiota oon saanu, ei apua.

18.2.2012
mammae11
mammae11

mullahan siis on "ylinmääräset" kylkiluut tuossa solisluun alla, sen takia solisluun ja sen kaulakylkiluun välinen rako on ahdas.. siin välissä kulkee iso hermo- ja verisuoni nippu joka puristuu liikaa ja varsinkin jos niskassa lihakset menee jumiin ni ne puristaa sitä entisestään ja tekee tuota käsien puutumista, voimattomuutta, särkyä..
välillä tuntuu niska siltä ettei jaksa päätä kannatella.. tavarat ei pysy käsissä, kädet ei tunnu edes siltä että ne ois kiinni minussa eikä ne toimi niinkuin käsien pitäisi toimia..
TOS on nimeltään tämä.. mulla siis verisuoniperäisenä, hermot kyllä toimii ja vastaa ihan oikein mutta verisuoni on siellä pahemmin jumissa ja aiheuttaa tuota puutumista ja pahimmillaan verenkiertohäiriötä.. "normitos" on yleisempi kuulemma, siin se hermo on enemmän jumissa..

fysioterapiassa ramppasin 2 vuotta tuloksetta, sit aloin lääkärin määräyksestä ramppaamaan lääkäreillä.. puolisen vuotta, 4kk saikkua, n. 10 lääkäriä ja erikoislääkäriä, 4 hemmetin kallista tutkimusta (mri:t, ultrat ja hermoratatutkimukset) meni että viimein pääsin kirurgin tutkittavaks ja heti tuli leikkauspäätös, viimestä isoa ja helvetin kallista tutkimusta ei tarvinnu ees käydä ku oli 100 varma asiasta.. kuukauden päästä siitä ni leikattiin.. sit oliki jo melkein liian myöhästä :/

18.2.2012
ninnup
ninnup

onko sulla boco koskaan kuvattu tota kaulan tyvee? näkyy normikeuhkokuvissaki jos siellä on ne kaulakylkiluut niinko mulla..

18.2.2012
ninnup
ninnup

mä oon hypänny fysikaalisessa ym vaikka kuinka ja oon noudattanu kotona heidän antamia jumppa ohjeita mut ei ne auta. minä aioin nyt kokeilla sitä akupunktiota, ois viimonen vaihtoehto ennen ladon taakse viemistä :) mut mä tosin olen tuohon puutumiseen tottunut, nytkin on oikean käden sormet turrat mut ei silleen enää sitä rekisteröi.. ja jos oikein alan kuullostella niin on mun jalkaterätkin turrat :)

18.2.2012
Boco
Boco

mulle sano yks hieroja kerran että aika monesti jos kädet puutuu ni vika on epäkkäissä ku on jumissa.. sillon elettiin vielä sitä vaihetta ku kukaan ei tienny mikä mua vaivaa ja kaikki kokeiltiin.. en tiiä beibi varmaan osais sanoo hierojan näkökulmasta..
hermopinteitä voi olla.. kokeilkaas mammat jos venyttelette pari minuuttia aamulla ja vaikka illalla oisko apua.. samalla jos vilkasee vaikka illalla tv:tä, ihan joku 5-10min.. ei se ota jos ei annakkaan, mulla on ohjeina päivittäin tehdä noita ja sen kyllä huomaa nopiasti jos on jääny joku päivä tekemättä :/
persuukset (mulla ainaki jos jalkoja puuduttaa ni vika on yleensä persuuksissa tai sitten lantiossa), niskoja, käsivarsia ainaski.. siellä menee semmosia hermoja mitkä herkästi voip aiheuttaa semmosia..

18.2.2012
ninnup
ninnup

on aika *erseestä tämmönen.

18.2.2012
mammae11
mammae11

mulla on sama ongelma...eikä oo syytä löydetty.

18.2.2012
Boco
Boco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...