Kumpaan käteen lusikka?

eipä ole ennen tullu vanhempien kohdalla mieleen tämä ajatus että mistä sen tietää kumpi kätinen alle 1 v lapsi on??? tämä meidän hiukka alle 9kk on nyt halukas alkaa harjoitteleen lusikan viemistä suuhun mut vaikeus on että kumpaan käteen sen lusikan tarjoan...siis siksipä vielä koska tuolla on kuitenkin ihan kohtalaiset mahdollisuudet olla vasenkätinenkin ;)

18.2.2012
Boco
Boco

anna jotai sormiruokaa ni siitäkin jo näkee.. meillä ainakin poika ottaa paljon varmemmin vasemmalla ja sillä menee suuhun.. oikeella vaan sinne päin lähinnä :D

neuvolantätiki ku katto pinsetti otteen laittamalla riisimuroja pöydälle ni sano että vasen tuntus olevan tarkempi..

ja joo, mein poika ottaa pari palaa nätisti lautaselta, sit kippaa lautasen ympäri ja jos ei kerkee havainnoimaan asiaa ni alkaa liiskata lautasella niitä eväitä ja viimein käsillä.. serkkupoika syö alusta loppuun lautaselta (viikon nuorempi) yks kerrallaan.. muutama saattaa matkalla tipahtaa mut ei sitä oo erikseen opetettu ku lytätty vaan lautanen eteen :D

18.2.2012
ninnup
ninnup

Mie pidin sitä lusikkaa ilmassa siinä lapsen edessä ja sai siihen tarttua sit kummalla kädellä halusi. :) Ja ei se samassa kädesä aina pysynyt vaan itsekin vaihto kättä ruokailun aikana välillä. Nykyään on selkeesti oikeekätinen.

18.2.2012
Monster
Monster

no ihan niin pitkällä ei viel olla että sen lautasen uskaltas siihen eteen ojentaa, vois olla että ne ruoat ois aika äkäseen lattialla koiran nautittavana ;D oon tehny pariin otteeseen niin että itse ohjaan sitä kättä lautaselle ja suuhun. en uskalla viel itse sen antaa koska ihan sotkemiseksi menee. ja tiiän että tuo sotkeminen on aika monella sallittua, mut mä oon niitä ihmisiä jotka jaksaa opettaa alusta asti ettei ruoalla sotketa :D esikon annoin ruokia rääpiä ja se on ollu aina sottapytty, mut tän keskimmäisen opetin heti tavoille niin on tosi reipas ja siisti syömään (saa eskarissa kehuja tuosta taidosta).

18.2.2012
Boco
Boco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...