Kun mies sairastaa ;)

Siis miten se voi olla noin aina?Kun miehelle iskee "lunssa" tms., hältä menee samalla koko toimintakyky! argh! Ei pystynyt ees valvomaan lasten pelaamista keskenään, että oisin ruoan saanut uuniin..kun on niiiiiiiiiiiiin kipee (okei, oli kuumetta). No, ei se mitään. Me lasten kanssa tehtiin lumihommat, ruoka, siivous. laitoin iltapesut ja unille...ja toinen makaa, kun on kipee. Tarjoilin ruoan hälle pöytään, siivosin tiskit jne jne. Toivottavasti on nopee pöpö!

17.2.2012
Myy76
Myy76

Meillä on jonkinasteinen sekasikiö tuon sairastelun suhteen. Vaikka olis kuumeessakin ni töihin pitää mennä ei voi kotona sairastaa, mut ei sit kyl kotona saa mitään aikaiseksi

17.2.2012
misukka
misukka

Joo meil mies on kans harvoin kipee eikä se silleen muten voivottele, mut jos sitä pyytää tekeen jotain, ni sit muistuttaa et hön o kipee, ei pysty. :)

Sit annetaan sille plussaa siitä et ku mä oon kipee, niin tekee mulle lämmintä mehua jne/ja vatsataudissa saan rauhassa maata sängys koko päivän jos siltä tuntu, flunssaisenakaan en oikein osaa vaan maata. Muuten tekee omat osuutensa eikä kotihommissa auta normaalia enempää, tytön kans on sit enempi ni ite saa levätä. Tää siis sillon ku sattu olee kotona yhtaikaa..

17.2.2012
Mummy83
Mummy83

Onnellinen, toi on varmaan ihan totta. Mutta jos mä heittäydyn soffalle, kun nessua kutittaa, niin tää huusholli kaatuu niskaan :) Pakko vaan jaksaa, ja jaksaa ja jaksaa... vai onko kuitenkaan?

17.2.2012
Myy76
Myy76

Ehkä tää on jo kohdussa miessukupuoleen sisäänrakennettu sairastamisen tapa ;) Mutta tiedän kuitenkin, että on olemassa sellaisia miehiä, jotka käy vaikka Buranan voimalla ihan fyysisissäkin töissä - kuinka terveellistä se sitten on, onkin asia erikseen...mutta anyway! Ottaa päästä ja lujaa ;D Kun ei itsellä ole tuollaista lupaa sairastaa lainkaan :/

17.2.2012
Myy76
Myy76

Juu, ei tuokaan useesti oo kipeenä, mutta kun on niin, ei sitä kestä KUKAAN!

17.2.2012
Myy76
Myy76

:))) Itse pitää arki pyörittää pää kainalossa, ja toisesta tulee lapsi samantien, kun pikkasen köhityttää. Prkl!

17.2.2012
Myy76
Myy76

Miehet oon niiiiiiin saamattomia!

17.2.2012
huopis
huopis
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...