Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Tuskien taival päättyi onnellisesti!!

Siispä jouduin sairaalaan lapsivesipunktion jälkeen, kun punktioreikä alkoi tiputtamaan lapsivedet ulos. Tilanne oli hoitohenkilökunnallekin aivan ennennäkemätön, jännät paikat oli. Lisänä tähän vielä raskausmyrkytysepäily. Suunnittelivat sektiota kahden päivän päähän punktiosta, jos vauvan keuhkot on kypsät. Kypsyysvastauksia ei ehditty odottamaan, kun sektiopäätös tehtiin yllättävän huonojen muiden arvojen vuoksi ja leikkauksen esivalmistelut aloitettiin välittömästi. Pelotti sitten aivan älyttömästi, että miten käy. 8.2.2012 klo18.05 syntyi pikkuinen prinsessa rv:lla 35+5. 3020g ja 47.5cm ja vaikeuksista huolimatta 9:n pisteen vauva. 1,5viikkoa sairaalassa kului oman huonon voinnin vuoksi. Eilen pääsimme sitten kotiin. Vauva on aivan täydellinen pakkaus. Oma olotila on hieman parempi (raskausmyrkytys iski pahasti operaation jälkeen), turvotuksia vielä on ja verenpainelääkkeitä joudun syömään. Sitten meni tuo sektiohaavakin tulehtumaan ja sitä repelivät auki että turvotusnesteet pääsee ulos. Kanttia vaati itse tunkea onkaloon sorbact-nauhaa mutta sisulla vaan, ei se muu auta. Eka kotiyö sujui hienosti, paljon paremmin kuin sairaalassa. Olo on niin onnellinen kaikesta huolesta ja murheesta huolimatta. Nyt voi kuitenkin sanoa lapsiluvun olevan täynnä, riskeerata ei enää uskalla. Muruistaan nautiskellen on hyvä jatkaa :)

17.2.2012
Massukkainen
Massukkainen

Kiitos :) Löysin kyl kohan missä perheenjäsenii lisätään ja muuta mut ei onnannu, ku se suostuu vaan lisäämään eikä vaihtamaan tota tilaa. Otin kyl yhteyt liberoon mut saa nähä kauanko kestää vastaus saada. Vaikka eipä siihe odotteluun maailma kaadu, kun kaikki on hyvin :)

Sit by the way... millai te saatte ton sydämen tehtyä ko en oo saanu onnistuun sitäkään? ;)

18.2.2012
Massukkainen
Massukkainen

Onnea pienestä aarteesta ♥

Olisiko tuosta modesta apua tuossa operaatiossa vai saako omiin tietoihin muutettua itse sen syntymäajan? Ainakin vanhoilla sivuilla sai itse päivitettyä syntyneen lapsen.

17.2.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

Hmm millais tuon raskaana-tilan sais vaihdettua tähän lisääntyneeseen lapsilukuun??

17.2.2012
Massukkainen
Massukkainen
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...