Iltaa mammat :)

Oonko mie sokkee, vai eikö tuosta etusivulta saa nykyään tehtyy uutta alotusta? No enivei, mitäs muitten pitsaperjantaihin kuuluu? Meillä isimies lämmittää takkaa, kohta sauna ulille ja päästään iltaa kohti :) Huomenna ois ne ristiäiset ja luojan kiitos ollaan koko porukka terveenä :) Tännää oli kiva koulupäivä, paljon naurua, mikä on aina hyvästä. Ja muutenkii... Mie oon järkyttävän hyvällä tuulella ja virkee siihen nähen että nukuin viime yönä pikkisen päälle neljä tuntii :D

17.2.2012
riu
riu

uh.. poju nukahti.. voi jesta että osaa olla nuo kintut kipiät.. järki lähtee kohta.. liekö tää talvi ku viime talvena oli aivan sama juttu.. jotenki aivan puuduksissa ja viittä vaille krampissa ihan lonkasta varpaisiin saakka..

hetken katsella telkkaa ja surffailla netissä ja vois itekki huitasta nassun kuutamolle.. pitäsköhän ihan särkylääkettä ottaa, nostaa hivenen kynnystä ku ei oo ku panacodia ellei sattus löytymään aspiriinia.. meni tossa flunssan aikaan kaikki normiburanat ja panadolit enkä piru vie ikinä muista käydä apteekissa :/

17.2.2012
ninnup
ninnup

Iltaa! :)

Mie poltin hienot sydämen muotoset jauhelihapihvit ja vitutti niin et tuli kyynel silmää. Poika touhottaa tos sohval ja silti toi yks pystyy nukkuu siin vieres. :D Heila ehotti et jää kotio nukkuu pojan kans yöllä ja mie voisin mennä keikalle mut tuskinpa jaksan. :)

17.2.2012
Sralla
Sralla

iltaa iltaa.. nopsakasti tulin taas vilkasee..
meillä on ruoka tulilla.. vahtaan pastaa tässä just.. pojalle vihanneksia keitelty ni pääsee sekin pöydän ääreen.. sit kai se ois kylpyhommat hoidettava ja muut iltahommat.. sen jälkeen kerkee paremmin tännekin käväsee :)

17.2.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...