Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

vuoden vanha lapsi saa raivareita??

eikkäs, mulla on reilu 1v poika, Kun sitä kieltää jostakin, saa hirveen raivarin, alkaa kiljua ja heittää tavaroita, ihan mitä käteen sattuu. Onko tää normaalia, läpsii siis minuuki joskus ku hermostuu. onko jollai muulla samoja"ongelmia"??

16.2.2012
Yuna
Yuna

heh.. sen mä haluun kyllä nähhä.. xD on meinaa varmasti aikamoinen näky. :D

17.2.2012
Yuna
Yuna

mape! En mä enää usko että se teini iässä menee makarooniks lattialle ja saa itkupotkuraivarit. :D

16.2.2012
Yuna
Yuna

siitähän se uhma alkaa :D meilläki molemmat lapset alottanu tossa vuoden tienoilla.. mut meillä se on ainaki helpottanu vaan siitä (sillon 1v oli ihan kamalaa) kun ovat oppineet puhumaan pikkuhiljaa.. :)

16.2.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

Meillä luultavasti luvassa moista. Nyt ikää 10kk ja kun kielletään jotain tai viedään pois paikasta missä ei saa olla niin valtavia krokotiilin kyyneleitä, itkua ja parkua. Meidän pienen uhma vasta kehittymässä...

16.2.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

meillä kans tommonen ihana vuoristoratalapsi, miten se mieliala voi heitellekään noin? välillä saa olla varuillaa ettei päätäsä lyö mihinkään. toivottavasti ois sit myöhemmin helpompaa kun nyt niin raivarialtis :D

16.2.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

meillä mätkii, nipistää ja puree. Hirveen kovaa tuo reilu vuosikkaan rakkaus X) Mutta siitä ne tuommoset temput ajastaan karsiutuu, kun tullee uusia tilalle ja osaa sanoillakin ilmaista suuttumustaan :)

16.2.2012
riu
riu

*HUOKAUS* ihana kuulla että tä on normaalia, ku neuvolasta sain jo sellasen kuvan että olis joku vajakki ku riehuu noin, siks ajattelin täältä kysellä sellasilta ihmisiltä kellä on pieniä lapsia. :) Meillä kyllä päikkärit nukkuu ihan hyvin ei siinä mitää, mut tosiaa ku kieltää tai vie pois jostai minne ei saa mennä ni iha kamala riehumine, välillä jos istun sohvalla ni kiipee siihe ja yrittää lyödä äkäpäissään. (sitten tosin esitän että sattu hirveesti, ni tulee halittaa 3)

16.2.2012
Yuna
Yuna

tuommostahan se uhma alkuunsa on, ennen ku siitä vähän jalostuu :D

16.2.2012
riu
riu

meillä!

poika on 11,5kk ja tätä on ollu jo 2-3 vko.. ei myöskään suostu nukkumaan päiväunia

16.2.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...