Iltaa mammat :)

No se on meilläkii nyt sitte taudin pesä... Ainakii kahella isoimmalla on kuumetta ja ehkä tuolla pienimmälläkin, kerta on jo neljä tuntii kiskonu unta. Ite kökötän kuumemittari kainalossa ja teen makkarasoppaa pitkään liemeen, jos ees jollekkii maistus :) Jaa, 37,6 näytti mittari. Ei ihmekkää jos palentaa X) Mitäs mammojen päivään on kuulunut? Ihanaa ku on keskiviikko jo, viikko puolessa :) Ai, mistä tuli mieleen, lauantaina ois ristiäiset ja mie oisin vielä kummi. Voi samperi, toivottavasti on nopsa tauti! Ja sunnuntaina pitäs mennä snowcrossin sm-kisoihin hommiin. Dääm! Ollaanhan muualla suht terveitä? :)

15.2.2012
riu
riu

ninnup. Noi on tollasia poistoja, et ko haluuvat päästä eroon niistä melkein hinnalla millä hyvänsä. Täällä ei kauheesti noita makuuteta. Ko joulumarkkinoille vissiin tulivat ni haluuvat nyt jo kovalla tohinalla eroon. Tosi usein hyviä tarjouksia leluista meiän Cityssä.

Ihan vastikään ostin esikolle synttärilahjaksi Lego Cityn Poliisiaseman jollain 60 eurolla ko normihinta heiluu päälle satasessa.

15.2.2012
misukka
misukka

Moi! räkä-kuumetauti (+puolukkapäivät) täälläkin, joten ei oo lippu kovin korkealla tänään. No mulla ei oo ollu ku vähän lämpöä..37.3 oli iltapäivällä, mut olo on kyllä niin ku ois ainaki 39 :( 

Paranemisia meille kaikille!

15.2.2012
ämppis
ämppis

ninnup, toi rata oli alessa Nummelan cittarissa. Siellä niitä on nököttäny läjä jos jonkinmoisessa alessa eikä o kelleen kelvannu :D Nyt sit otin ko olivat kolmeenkymppiin hinnan tiputtaneet

15.2.2012
misukka
misukka

Iltaa mammat.

Mie haksahin sitten kauppareissulla ostaan carreran autoradan, sen autot 2 version. 80 euron rata 30e. Ei vaan voinu vastustaa ko ollu jo jonkin aikaa puhetta miehen kans et joskus tuommosen vois pojille hommata ko miehen ja sen velipojan rata oli aikas, sanotaanko, huonokuntoinen.

Hiisi vie! Mie unohin ihan totaalisesti tehä PEF-mittaukset. Vikana iltana. Noh, hitonko sen on väliä jos ei ihan linjassa noi ajat oo. Ko ei se avaava ainekaan oo muuta saanu aikaan ko kurkun kipeeksi :(

15.2.2012
misukka
misukka

aa niin ju satumamma :) Ottaa silmän kätteen ja kahtoo niin siinähän se vauva lötköttää :D Voi ihanuus, se pakkauksen saaminen on ihan huippua ♥

 

Mummy, ai teillä on niiin ku erikseen itä-suomen loma :D Meillä on se loma sitte seuraavalla viikolla :) Miehellä ei oo lomaa, mutta kuitenkii 4 päivää vappaata :)

Hih karvanpoisto :D Ehkä parempi etten mie nyt puolikuntosena mee ees sitä ketjuu avaamaan :D

Nea, oot tosissas urakoinu lumihommissa :D No mutta sehän on loistavaa hyötyliikuntaa :) Ja pakkohan se on vähän kehua, meillä on lapset ollu viimeks kuumeessa silloin ku uotin tuota pienintä, eli alkusyksystä 2010 :D

15.2.2012
riu
riu

Joo täälläpäin on ens viikko hiihtistä ja meiltä töistäkin porukkaa kiitettäväst pois muutenki. Joten mä en tietysti sit saanu hiihtisviikkoa vapaaksi joten oltiin viime viikko koko perhe, mut onneks mutsi halus tytön sinne ja tyttö ei malttais millään odottaa et pääsee sinne lellittäväksi, niin saa hän vähän enempi lomaa. Me oltais sinne päin tulos siinä maaliskuun puolivälin tienoilla vasta :)

15.2.2012
Mummy83
Mummy83

Jonna niin miekii oon aivan vainaa, mutta pakko se on tehä ruoka ja hoitaa lapset... Unille en kyllä laita, saa mies hoitaa kun tullee illalla töistä. Lumitöitäkään en tehny :D Nyt mie uotan että ois tuo soppa valmis nautittavaksi, sitten voi olla sohvalla lötköttämistä lopuilta. jA KUTEN SANOTTUA, KYLLÄ TÄÄ NORON VOITTAA! Oho, tuli huutamalla :D No, mutta se onkii taivahan tosi :D

Mummy toivottavasti et tuu kippeeks, siulla ois vielä niin huono ajoitus. Ai niin juu tosiaan, teillähän on ens viikko jo lomaa :) Oi että, en malta uottaa! :)

Onnellinen aatteli ottaa luksusta arkeen :) Saunassa on ihana käyvä yksin :)

Satumamma ai rakenneultrako? :)

15.2.2012
riu
riu

Voi eiii.. pikaista paranemista!

Tänne iski kans mut onneks vaan mulle ja tietty tuttuun tyyliin niin että eikuumeesta tietoakaan, ärsyttävästi nenä vaan tukossa. Meil on silti töis semmoinen aalto että ihmisiä kaattuu petiin ku heinää.. :S kunhan tyttö ei kipeeks tulis ku sen pitäis ens viikko taas lomailla mut mun mutsilla ja pitäis sinne matkustaa ja inha jättää toinen sinne jos on kipee. Sit vielä paineita omasta jaksamisesta ku kollega olis ensviikon lomalla ja ainoo ketä osaa tuurata oon minä.. et ennemminjäön tälläviikolla herkäst kotiin jos tuntuu siltä et olis ens viikolla iskussa.

No, mä kävin piristämässä itseäni shoppailemalla palkkapäivän kunniaksi. Ihania värejä kaupat täynnä. Ostin punaiset housut, kirkkaan keltaisen paidan, sit vadelman värisen trikoopaidan, keltaiset liivit ja pöksyt ja sit semmoiset pinkin ja vadelman välimaastosta setin.

Mikä vielä uupuu, niin haluaisin kirkkaan vihreet housut ja paidan ja ehkä semmoisen vaalean ruohon vihreen paidan :) mut ei löytyny sopivia, vielä. :)

15.2.2012
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...