Mitä tehdä, kun lapsi on keittiössä kokoajan tiellä..

Askartele yksin tai lapsen kanssa jääkaapin oveen magneetteja, joilla lapsi voi leikkiä samaan aikaan kun sinä teet ruokaa/tiskiä tms. Magneetit voivat esitttää ruoantekovälineitä ja niillä lapsi voi leikisti tehdä ruokaa myös. Tarvitset kyniä ja paperia (tai lehditä leikattuja valmiita kuvia), magneetti"paperia" tai nauhaa ja liimaa. Tämä voi helpottaa keittiötöitäsi! :)

15.2.2012
kukkis-ras
kukkis-ras
newborn baby

Kylläpäs meillä ainakin menee kaikki suuhun, koosta tai muodosta riippumatta. Ja siksi toisekseen, eipä ne varmastikkaan kiinnosta siinä vaiheessa kun tiskikoneen avaa ja siksi kolmannekseen kun avaa tiskikoneen, ei mahdu jääkaapin ovelle.

Jollakin siis toimii, toisilla ei.

22.10.2012
RJ89
RJ89

Meillä on ollut magneetteja jo jonkin aikaa jääkaappien ovissa. Meillä siis jääpakastinkaappi ja jääkaappi vierekkäin keittiössä.

Magneeteilla ei oo lapset keittiössä leikkineet, mutta jääkaapinovissa mm. esikoisen lukujärjestys, sitten koulusta muut tärkeät ja ajankohtaiset paperitiedotteet + päivähoidon tärkeät tiedotteet on magneeteilla kanssa kiinni.

21.10.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

suuret, hienonnäköiset magneetit eivät mene suuhun ja eivät ole sotkuisen näköisiä :)  Kaverilla oli sellaisia puisia eläinhahmoja 5-10kpl... niitä on kyll hankalampi askarrella :)

21.10.2012
kukkis-ras
kukkis-ras
newborn baby

Ihan pienillehän tää vinkki ei ole, siis juuri yli 1-vuotiaille, etteivät laita suuhunsa mangeetteja, eikä tarrojakaan.

Lapsen mukaan ottaminen keittiöpuuhiin on hyvä vinkki.

15.2.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

miusta lapsi mukaan heti ku mahollista ja siinä termiittivaiheessa vaikka muoviastioitten kolistelua :) Mie en ite tykkää jos jääkaappi on täynnä tarroja, jotenkii niin sotkusen oloista :D

15.2.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...