Monta vinkkiä yhdellä iskulla raskaana oleville!

Ensinnäkin - Muistakaa levätä! Jos pitäisi siivota mutta väsyttää, menkää sitten lepäämään. Koti askareet voi odottaa tai mies voi hoitaa osuutensa. Sinun pitää levätä tulevaa koitosta varten ja se ei ole väärin. - Kun hankitte vauvalle vaatteita, hankkikaa potkuhaalareita joissa on haaruksissa napit. Helpompi vaipan vaihdon yhteydessä kun että pitäisi ottaa kokonaan se pois ja sitten taas änkeä se vauvalle päälle kokonaan. Tietenkin kaikilla on eri mielipiteet mutta tämä on vinkkinä! - Synnytyksessä olkaa rauhallisia, vaikka koskee miettikää mitä sieltä on tulossa. Se on positiivista kipua ja särkyä. Rauhallisuus auttaa todella paljon myös niihin kipuihin ja supistuksen aikana koittakaa olla vain rentona ja hengittää. Itselläni toimi todella hyvin ja synnytyksestä jäi positiivinen mieli koska en edes tuntenut kamalaa kipua kun osasin ottaa asian rauhallisesti, kerran meinasi tulla paniikki ja silloin supistukset tuntuivat järkyttäviltä, mutta heti kun rauhotuin kivut helpottivat - Synnytyksessä auttaa myös (ainakin minulla) kun supistusten aikana pitää silmät kiinni ja odotti kunnes se loppuu ja sitten avasi taas silmät. Tämä tosin kaikilla tapahtuu melko automaattisesti mutta kumminkin. - Kun laskettu aika koittaa ja tuntuu että menee sen yli synnytys, unohtakaa laskettuaika ja eläkää sen jälkeen päivä kerrallaan miettimättä raskautta tai päiviä, aikaa ym tai että milloin sitä lähtee synnyttämään. Aika menee nopeemmin ja kohta huomaatkin olevasi sairaalassa. Tämä ei tietenkään aina onnistu mutta kannattaa yrittää! Itse tein näin ja 6 päivää lasketusta ajasta oli tyttö sylissä ja se 6 päivää ei tuntunut missään! Siinä muutama vinkki teille!

15.2.2012
jjonaa
jjonaa

heh jep! Hyvä sentään se :D

16.2.2012
jjonaa
jjonaa

no saatiinhan myö kuitennii jonkunmoinen keskustelu aikaseks :D

16.2.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

ehkä en iha tajunnu tätä ideaa

16.2.2012
jjonaa
jjonaa

nii no totta. tajusin itekki että nää on aika yleisiä vinkkejä joita pystyy muutenki lukee netistä, kirjoista, lehistä ymymym. noh meni jo :D

16.2.2012
jjonaa
jjonaa

nii, ja hytkyy ja heiluu sinne sun tänne

16.2.2012
misukka
misukka

Noi nepparit haaruksissa-potkarit voi muuten jakaa meilipiteet jopa samalla ihmisellä XD

Esikon kans tykkäsin ihan hirveesti niistä, mut tän kakkosen kans ei tulis mitään jos pitäs ruveta niit lahkeita värkkää jonneki ku kaveri istuu vartin potalla :D

16.2.2012
misukka
misukka

Miten nää vinkit on niin idealistisia? Kun kaikki menee ihan suit sait ja oppikirjan mukaan (ei mulla), niin ehken näiden vinkkien mukaan voi toimia.

Mulla esim. tokassa raskaudessa kehotettiin liikkumaan raskausdiabeteksen vuoksi, ei lepäämään.

Rauhallisuudestakaan synnytyksissäni en osaa arvioida, vaikka olenkin tavallisesti rauhallinen, ja jopa synnytyksissäni olin.

16.2.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

miekkään en tykänny niistä potkareista missä oli nepparit haaroissa.. tosi vaikee näprätä joka vaipan vaihdolla niitä.. paljon helpommalla pääs kun avas ne sieltä ylhäältä ja otti kokonaan pois.. ei ollu kun kaks nappia tai neljä nepparia yhteensä avattavana.. eikä ollu sitä ongelmaa et mihin ne potkarien lahkeet laittaa siks aikaa kun kakkapyllyä pesee.... :) ja meillä ainaki penskat tykkäs siitä et niitä pyöriteltiin ees taas siinä hoitopöydällä.. :)

16.2.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

Mut siis mielipiteethän on kullakin! Vinkkinä tuonkin vain annoin, jotkut tykkää jotkut ei. Itehä siis tykkään :)

15.2.2012
jjonaa
jjonaa

Nii, ja jos ne napit on löystyny ni sitte niitä ei kannata pitää. Ja tosiaa ei meilläkää napit oo löystyny mitenkää vaikka on vanhempiakin potkuhaalareita olemassa. ei ne ihan viikossa, kahessa löysty. Uskon että menis vuosia ja suurta käyttöä että ne löystys :D

15.2.2012
jjonaa
jjonaa

joo eiii missää nimes potkareita jossa on nepit haaruksissa. niistä se kylmä pääsee iholle ja sit kun niitä on aikasa rumpannu ne löystyy ja ei mee enää kii ja aukeilee juuri sillon ko ei pitäis ja ja ja ja!!!

15.2.2012
imppuliina
imppuliina

Tuohon laskettuuan aikaan.. Kannattaa lisätä siihen laskettuu aikaan kaks viikko lisää ja ajatella ite ja kertoa kaikille et laskettu aika on sillon ja sillon.. Sillon ei tututkaan rupee oikeena laskettuna päivänä kyselee et miksei se jo synny, jos meneeki yli lasketun ajan ni itekkään ei turhaudu, kun aattelee et viimestään sillon kaks viikkoo lasketun jälkeen se syntyy.. :)

15.2.2012
Santtuvaan
Santtuvaan
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...