vinkit kehiin, talvinen päivä tukholmassa, mitä tehdä 5-v kanssa

Mä olen nyt vähän mielestäni myöhään liikkeellä, kun havaitsin, että jotain kivaa olisi pojan kanssa mukava tehdä hiihtolomalla. Päivä Tukholmassa risteily Hevisauruksen kera on aika houkutteleva vaihtoehto. Elokuussa meillä oli oikein onnistunut reissu Tukholmaan, mutta mitäs talvella. Kaksistaan jos lähdetään 5-v pojan kanssa niin miten aika kulutetaan Tuholman päässä. Museot yms poikaa kiinnostaa, eli vinkit kehiin. Ja jos sijainti olisi vielä niin ettei metrolla tarvitsisi montaa reissua seikkailla...

15.2.2012
Suppu
Suppu

Löyty,se kulkeekin nimellä Rica Talk hotel

15.2.2012
Lintu4
Lintu4

Miten mä en löydä netistä sivuja tohon mikko mallikas hotelliin, voiko joku laittaa linkin jos löytää.

15.2.2012
Lintu4
Lintu4

J, mun työkaveri tulee tuolloin 26.2. laivalla. Jonka sinäkin tapasit pikaisesti viime vuonna loppusyksystä. Itse ajattelin tuota 28.2. lähtöä.

Ja kiitos vinkeistä. Pitää tutkia noita linkkejä kotosalla illalla.

15.2.2012
Suppu
Suppu

siljalla... ja siis kyllä sillä metrolla osataan kulkea, mutta onko siinä keskusta alueella mitään ettei tarvis edes takaisin suhata ja että osataan takas laivaankin =).

ja jos ei ole, niin sitten suhataa metrolla, bussilla en taida uskaltaa matkustaa. metro selkeämpi paikassa joka on outo.

Tekis mieli jo ostaa liput =), jos nyt iltaa asti sulattelen tätä ajatusta. Kun seuraavan kerran vasta piti mennä kesällä, mutta tuo hevisaurus tuolla laivalla on aika houkutteleva =).

 

 

15.2.2012
Suppu
Suppu

Ei näy etusivulla... Osaakos joku vastata miten viestin saisi heti näkyviin etusivulle, ettei tarvi käydä "noukkimassa" täältä lörpöttely osiosta.

15.2.2012
Suppu
Suppu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...