talonmiesvuoroviikoi​sta

meillä on tässä taloyhtiössä tosi tarkka taloyhtiön puheenjohtaja.. pitää pihoista hyvän huolen (välillä vähän liiankin) mut sit huolehtii kyllä asukkaistaki.. tässä asuu aika paljon vanhuksia ja oli puhetta että kun on talkkariviikot, et hän auttaa näitä vanhuksia usein, kun eivät pysty enää lumitöitä ym tekemään.. iso sisäpiha ja kaikki kävelyväylät pitäis kolata talkkarin.. no ok. mutta meillä on tällä viikolla talkkariviikko, mies on periaatteessa maanantaista huomisiltaan poissa kotoo, minä lasten ja koiranpennun kans kotona.. sen verran mies kävi eilen et kerkes kuutisen tuntia olla hereillä kotona.. no sillä välin kävi sit tää taloyhtiön puheenjohtaja vaihtaa meidän pihalampun kun oli palanu, soitti sit ovikelloa ja ilmotti asiasta. mies meni ovelle ja sano et meillä on nyt tämmönen tilanne ja meillä on vielä lapset kipeenä, et mie en pysty mitenkään tekemään talkkarihommia, et mies tekee ne sit loppuviikosta (ylesiten tilojen lattioiden pesua ym..) niin tää pj oliki sitä mieltä et miun on vaan joudettava jossain vaiheessa ainaki kerran päivään kolaamaan nuo pihat! argh! meinasko se että mie lähen tästä, jätän penskat sisälle keskenään oksentamaan ja meen lumia kolaamaan?! ärsyttävää! turha luulo..

15.2.2012
Santtuvaan
Santtuvaan
1 year, 8-month-old toddler

Lapussa lukee oikein yliviivaustussilla viivattuna että JOKA VIIKKO lattioiden pesu ym ym.. :D no en jaksa ressata enää :D

15.2.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

meillä sama, mut selviää lapiohommilla. kyllä taloyhtiön pj.n pitäis tilanne tajuta. meilläkin aika tarkka tuo mutta ymmärtää lapsiperheet. toisaalta jos yksi tai kaks päivää jää välistä niin tuskin kenenkään maailma siihen kaatuu. ei niissä varastoissa nyt joka päivä ihmisiä käy. ja tuo yleisen tilan siivoaminen, onko kovassakin käytössä yleensä? jos sitä ei nyt ihan joka viikko luuttua niin mitä sitte? :D meillä talkkarivuoro on kivasti just jouluviikolla (kiirettä pitää), toista viikkoa en muista, pitäskin tarkistaa..

15.2.2012
mustikka88
mustikka88

mitenkä mie naapurille soitan kun ei oo numeroita, enkä nimiäkään muista? :D no nyt on traktori pihalla.. ainut on mitä se ei saa aurattua, niin nuo varastolle menevät polut..

15.2.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

no tää nyt on vähän hankalaa.. kun tosiaan ei voi hetkekskään jättää noita lapsia tänne sisään keskenään.. just äskenki kuopus teki vaippaan semmoset vellit, että jos en olis ollu heti pesemässä, niin olis ollu koko kämppä siinä ihessään.. et läheppä tässä naapureiden ovikelloja rimputtelemaan, kun ei ees postia kerkee hakemaan...

15.2.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

En ole aiemmin kuullut "talkkarivuoroista". Aina oppii siis jotain uutta. Meillä kerrostalossa asukastoimikunta järjestää kyllä keväällä ja syksyllä pihatalkoot, mutta ei sitä "talkkarivuoroihin" voi verrata.

Talkoisiin osallistuvat ketkä haluavat, pystyvät, jaksavat.

Huoltoyhtiö vastaa mm. lumitöistä, aurauksesta, hiekoituksesta, ja asuntojen ja pihan pienkorjauksesta.

Toivottavasti teillä asiat ratkeavat parhain päin.

15.2.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

samaa mieltä kun alf.. meillä tosin jos isälle tai äidille soittasinki, niin vastaus olis vaan voivoi.. turha mitään apuja sieltä suunnalta oottaa..

15.2.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

joo kiukuttaa vaan.. kun muuten ollu niin mukava ja ymmärtäväinen setä, auttaa vaikkei tarviiskaan, mut sit tommosesta kehtaa valittaa, mitä ite tekee ilokseen! varman periaatteesta, kun ollaan vuokralaisia, niin aattelee et meitähän ei auteta talkkarihommissa.. ja tässäkin taloyhtiössä on aurauspalvelu.. en tiiä miten usein käy, mut ainaki sillon jos on enemmän satanu kerralla lunta.. nytki on pihat ihan lumessa, mut voivoi.. enpä oikein viittis noita lapsiakaan keskenään jättää.....

15.2.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

niin ja siis kun tää pj kolailee noita pihoja huvikseen muutenki ehkä 2-3krt päivässä..

15.2.2012
Santtuvaan
Santtuvaan
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...