Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Mitä kaikkea ihmeellistä ootte ihmisten näkevän myyvän kirpparilla?

Siinnäpä se kysymys tulikin.   Rupesin vaan tänään miettiin,että kaikkea jotku koittavatki saada myytyä.Törmäsin nimittäin tänään kirpparilla yhessä pöydässä siihen,että siel oli puoleksi käytetty hammastahna ja sitten suihkusaippua,jossa oli pullon pohjalla sentin verran sitä saippuaa. Sitten on niitä perus juttuja,että hintaa on melkeen uuden verran käytetystä vaatteesta/tavarasta.

14.2.2012
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06

noi aikuisten alusvaatteet kans ällöttää :D tai ei rintaliivit kyl niin kauheesti... ja sit en kans ymmärrä miks jotkut myy esim puoliks piirreltyjä vihkoja/värityskirjoja yms tai siis miks joku niitä ostaa kun pari euroo muutenkin vaan tommonen maksaa.. tai jos on ne täytetyt sivut sillei tyhmästi revitty :D kirpparilla on kans usein tooosi kuluneita kenkiä mut kai ne mökkikengiks menis hyvin :D mut ite heittäisin suoraa roskiin kun pohja alkaa lahota :D

monesti kyl huomaa et välttämättä kaikki ei oo jossain pöydässä kalliita vaan jotkut yksittäiset paidat tms jotka on ollu myyjän lemppareita niin on ylihintaisa koska ne on omasta mielestä niin ihania kun johonkin kiintyy niin ei osaa aatella et kaikki ei pidä sitä hennesin harmaata lemppari neuletta enää kympin arvosena vaikka itte käytti sitä joka päivä kunnes kasvo yli tai muuta :D ite ainakin kun joskus hinnottelin veetteita kirppikselle niin meinas mennä suosituimmat lempivaatteet ylihinnalla...

sit kaikki semmoset käytetyt lahjatuotteet esim joku i love you tai hyvää nimipäivää tms mukit/paidat jne on kans outoja kun kuka ostais semmosen lahjaks? :D tuntuis tyhmältä ostaa semmonen ees uutena toiselle ihmiselle kirppikseltä.. eikä ne aina niin halpoja ees oo..

15.2.2012
AMP91
AMP91

Toi on kyllä totta toi toisen roska voi olla toisen aarre. Esim joku rikkinäinen T-paitakin menee jollekin matonkuteiks, ainoo vaan sit ihmetyttää yleensä se hinta. Et joku voi ostaa tosiaan matonkuteiks rikkinäisiäkin vaatteita mut tuskin maksaa niistä montaa kymmentä senttiä. Ja sit johonkin teattereihin (pienempiin sellaisiin) ostetaan rekvisiittaa usein kirpputorilta, niin jos jossain maljakossa on pieni särö ja sen saa 50sentillä esim niin ei se siinä toiminnassa haittaa.

15.2.2012
Lintu4
Lintu4

Sitten on niit tyhjiä pahvirasioita.Siis esim,joissa on ollu joku koru joskus.Mä ainakaan en itse tekis semmosilla mitään.

15.2.2012
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06

lapsen synttärinuerolla kakkukynttilä. siis tyyliin poltettu se muutama minuutti minkä jokin onnittelulaulu kestää, puhallettu ja otettu pois kakusta. Sitten myyntiin =). Juu en ostais, ja en myöskään lättäsis omaan kakkuun.

15.2.2012
Suppu
Suppu

paikallislehden kuvajoulukalenteri mikä tulee kaikille lehden tilaajille :D hinta tais olla 1e. 

ja yleensäkin oikeesti rikkinäinen tavara on outo juttu.

15.2.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

Mä just vein puolikkaita hajuvesipulloja kirpparille..kun kaapit täynnä enkä käytä niitä=)Ja kaikki meni.Samoiten käytetyt tuttipullot meni kaupaksi=)Ite en kumpaakaan ostais,mutta en viittiny roskiinkaan nakata kun joku niistä haluaa maksaa..

15.2.2012
huiskutin
huiskutin

noo, kaikki tommoset voiteet jms.. ja ku näkee jo paketista et se voide on about 10v vanhaa kun pakkaus on muuttunut nykypäivään jo kahdesti.. ikivanhoja hiusvärejä myös..

ilmaiset lahjukset mitä on tullut kaupan päällisiksi.. esim niitä yves rocherin minipulloja (vähän käytettynä tietenkin) ja näytepaketteja tai just jotain tommosia muumipeltirasioita..

pohjaan polttanut kattila 12 e.. makaroonin kuvat pohjassa ni näkee kyllä että on joskus palanu ehken pohjaan, leipävuoka jossa on edelliset leivonnaiset vieläkin reunassa kiinni.. aikuisten alusvaatteet... lasten ei niinkään häiritse, meilläki kaverilta saatuja poikien alkkareita kuivaksi opetteluun ni ei tarvii uusia ostaa läpipissaamistarkotukseen.. sen kyllä tosin tiedän että ne on asianmukaisesti pesty, se äiti on tosi tarkka tuommosissa.. mutta aikuisilta kun tulee jos jonkinnäköstä eritettä elimistöstä.. geishakuulat..

15.2.2012
ninnup
ninnup

En muista sen tarkemmin,joskus netissä oon törmänny videoon.Tais olla jopa youtubessa,ku siel seikkailin ja kattelin vaan videoita.

14.2.2012
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06

Miten luomivärin voi desinfioida? Oonks mie nyt oikeesti tosi tyhmä?

14.2.2012
huopis
huopis

Jännää tosiaan,mutta oisko sitten niin ett saahan nuo meikit(luomivärit ainakin)desinfioitua niin siks ihmiset niitä ostaa.

14.2.2012
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06

Itseasiassa mun kaveri on kirpparin pitäjä ja just kun kerran ihmettelin noita meikkejä ja muita hygieniatuotteita niin kuulemma just meikit (vaikka ois käytettyjäkin) menee kaupaks!!!! Niin ihmeellistä kun se onkin!!!

14.2.2012
Lintu4
Lintu4

Joo,oli tuollakin nyt käytettyjä meikkejä,hiuslakkaa.Meikkejä voin ostaa,jos ne on käyttämättömiä(ja niistä näkeeki,että ovat uusia)

 

Onhan sitä nähny vaikka ja mitä myynnissä,kun aika paljon tulee käytyä kirpparilla.

14.2.2012
vaahtokarkki06
vaahtokarkki06

:D Noi on nii huvittavia! Mie oon nähny just jotai käytettyjä dödöjä ja ikivanhoja hajuvesipulloja joissa on just joku liru pohjalla! Ja kattiloita joista puuttuu pohja, posliini kuppeja joista on korvat rikki, kannuja joitten kaula(?) on katki... ja muutenki jotai kasaan liimailtuja posliini esineitä.

14.2.2012
huopis
huopis

Alusvaattet ja kylpytakit, niitä en ostaisi kirpparilta ja niitä jotkut siellä tosiaan myy. Samoiten käytettyjä meikkejä en ostaisi. Kaikenlaista ihmeelliseenhän kirpparilla joka kerta törmää, on rikkinäisiä tavaroita, esim. vihkoja joissa on risat kannet, keräilytavarana yritetään myydä xz muumipeltirasiota, joissa ollut joskus suihkusaippuaa jne.

14.2.2012
mumx2
mumx2
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...