Talvikivaa Mikkelin lähistöllä?

Sielläpäin Suomea asuvat, osaatteko ehdottaa, suositella mitäs kivaa talviaktiviteettia vois kokea? Tai joku nähtävyys yms käy kanssa, reba 4v kanssa ollaan matkustamassa. Esim joku retkiluistelujutska vois olla kiva?

14.2.2012
Mummy83
Mummy83

no eihän sillä autolla ajele ku reilun tunnin :D Ja tässä on 50 km säteellä vaikka ja mitä kivaa, retkiluistelua, kansallispuistoo, kylpylää, laskettelua, nähtävyyksiä ja kulttuuria... No vaikka mitä :D

14.2.2012
riu
riu

Oi ku kiva! Kiitti felize. Mun kaveri on vuoden komennuksella Mikkelissä ja ei oikein kaikkia paikallisuuksia vielä tiedä ympäristöstä puhumattakaan.

Viimeks käytii junalla sielläpäin mut nyt ku tullaan autolla niin vois harkita sitä plus sataa kilsaa jos saan jommasta kummasta päästä pidennettyä viikonloppua :) mitäköhän täältä mahtaa tulla autolla, junal tuli muistaakseni vain viitisen tuntia vaihdon kans..

14.2.2012
Mummy83
Mummy83

ja jos ajat vähän toistasataa kilometriä eteenpäin ois riu-kiva ;D Täällä suunnalla on paaaaljon talvikivaa :D

14.2.2012
riu
riu

Entisenä Mikkeliläisenä voisin kertoa, että satamassa on juurikin sellainen luistelurata:) Ennen oli ainankin pitkää ja lyhyttä reittiä. Siinä satamassa on myös se ravintolalaiva Toivo, josta sai talvisaikaan jotain keittoa, kaakaota yms. Kesällähän Toivo toimii lähinnä anniskeluravintolana.

14.2.2012
Felize
Felize
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...