Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

nukkuminen

Moi!!Tammikuussa tyttöni täyti 1v ja aika huono nukkumaan.Yöllä heräilee tosi useasti ja päiväunetkin jäävät joskus kokonaan nukkumatta.En tiedä enää mitä tekisi jotta lapsi nukkuisi paremmin.Olen alkanut työt ja tosi vaikee olla töissä kun lapsi heräilee joka yö.Onko kenellä mitään vinkkejä mitä voisi tehdä/kokeilla jotta nukkuisi paremmin.Kiitos!

14.2.2012
medi
medi

Kiitos teille kaikille vastauksista.Kyllä meillä on viellä sekä tutti että tuttipullo käytössä.Meillä yövalot aina pois täältä,pitäisi kait kokeilla jättää nekin päälle jos se jotakin auttaisi.Tänään sain hyvän vanhan vinkkin yhdeltä rouvalta,että kokeilisin laittaa lapselle villasukat päälle,kuulemma se rauhoittaa lasta hyvin.Pitäisi kokeilla sitäkin.

15.2.2012
medi
medi

onko tutti vielä käytössä? meillä kuopus heräili useemman kerran yössä niin pitkään kun tuttia söi.. 1v3kk iässä jätettiin tuttipullo pois ja tyttö ei sen jälkeen suostunu enää tuttiakaan ottamaan ja alkuhankaluuksien jälkeen on ollu ehjät yöt pääsääntösesti!

15.2.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

En osaa neuvoja sanoa, meilläkin pikkuherra 1v ja yöllä noustaan monta kertaa. Hyvä yö on jos noustaan vaan 3 kertaa. Kerran on tainnu nukkua yön yhdellä heräämisellä. Kaipa aika auttaa! Kyllä se sitten 18v nukkuu :D

14.2.2012
Felize
Felize
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...