Iltaa mammat :)

Ollaan tässä saunaan hipsimässä, ja toivon että saisin  lapset tännää ajoissa nukkuman jotta saisin rauhassa neuloo. Pienet on ihmisen unelmat :) Ois villasukat jo toisen kantapäässä menossa niin miulla on kova hinku saaha ne valmiiks :)Onko muillakii huimia iltasuunnitelmia? :D   Joo mie meen sinne saunaan niin saan tuon pienimmän unille, tuntuu olevan kovasti väsyny. Palaan siis pian :)

14.2.2012
riu
riu

iltoja. mie kävin kokoustelemassa, pari tuntia mennä hujahti rattoisasti ja kotiin viemisinä tulppaanikimppu :) kotiin ku pääsin ni kolasin puolikkaan pihan että aamusta olis vähän helpompi meiän kummanki lähteä liikkeelle. Avasin siis tien ulko-ovelta autoille. Hyvin oli tuiskutellu lunta.

Nyt vähän CSItä ja sit koisii ellei uni vie tässä sohvalla

14.2.2012
misukka
misukka

isimies töissä ja lapset räkänokkina ja turhautuneina terroristeina levittää lelujasa..jospa niille laittas kohta iltapalaa ku reppanat ei oo syöny kohta kahteen viikkoon kunnolla..vähä vissiin sitkaassa taas tämä tauti meillä..jos sitä sitte kävis vähä tekee lumitöitä ku nöttöset nukkuu ja valmistautus henkisesti huomiseen kotipäivää..=) tänään kävin välilä töissä "lepäämässä" niin jaksaa kuunnella taas huomenna sitä ÄITIÄITIÄITIIIIIIII AUUUUUU *ÄTSII* jutua..=)

14.2.2012
memmu
memmu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...