G: Mikäs murkina mahtaa mammoille maanantaina maistua? :D

Eli sama suomeksi, mitä ruokaa teillä tänään on? :D   Tää on joenkii perverssiä, mutta miun mieli tekis makaronilaatikkoa! Oikeesti :D Mutta voi jäähä tekemättä ku pitäs sitte käyvä kaupasta hakkee maitoo, sulatejuustoo jne :) Mutta jotakii jauhelihasta tehhään tännää, voi olla että spagettikastiketta :)

14.2.2012
riu
riu

Meil on tylsästi vaan eilisen ruokaa, joskin oli tosi hyvää vaikka itse sanonki. Selleri-jauhelihagratiinia, joka mun/mielestä on kyllä selkee mureke. Ja ranskiksia :)

Tosin miehelle ei varmaan riitä, joten nyt aprikoin että hakisko sille ystispäivän kunniaks jotain vai tekisinkö ja jos niin mitä.

14.2.2012
Mummy83
Mummy83

makkara mozzarella vuokaa..namimaiskis!!

14.2.2012
memmu
memmu

no kas, sittenkii käytiin kaupassa ja sain toteutettua perverssin mielitekoni :D Eli makaronilootaa, runsaalla juustolla :)

14.2.2012
riu
riu

Tänään tiistaina varmaanki makaroonilaatikkoa jos jaksan tehdä näin kipeenä ollessani.. =)

14.2.2012
Sarppu
Sarppu

Eilen ei jaksanu tehä ruokaa lapsen kans lääkärissä juoksemisen ohessa, eikä ees lähtee kauppaan joten mies toi pitsaa. Tänäänki tää mamma on vielä ihan saamaton, joten mies lupas viijä jonnekki ravintolaan, josko sen jälkeen jaksas jo kaupassa käyvä... Ainii, ja huomenna pitäs lähtee kaverin kaa syömään... Kotona ruoanlaittaminen on näköjää iha yliarvostettuu.

14.2.2012
huopis
huopis

Mä olini han, että jaa onkos tänään maanantai kun luin otsikon.. :D onneks en ole ainut, joka on hukassa.. Tänään ruokalistalla possunsuikalekastiketta ja muusia. Jälkkäriksi tuoretta korvapuustia :)

14.2.2012
Felize
Felize

ja ihana santtu, kiitos tästä :D En oo ainoo joka ei oo ihan ajan tasalla :DDDD

14.2.2012
riu
riu

hehhehheh :DDDDDDDD *repskops* Putoo tuolilta ja nauraa :DDDDDDD hehhehhheheh :DDDDDDDD Kahos perhana, no niinpäs onkii tiistai :DDDDDDDDDDDD No mutta, tiistaista on vakeempi keksii pelkillä t-kirjaimilla alkavaa otsikkoo asiasta :DDDDDDD

14.2.2012
riu
riu

hahhahaaa! xD ei se mitään riu, mie en tajunnu ees et onki tiistai.. olin ihan siinä uskossa et on maanantai! :D onneks ei sentäs..

14.2.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

broilerikiusausta..

14.2.2012
Santtuvaan
Santtuvaan
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...