vaatekauppa netissä?

Hei! kertokaapa mistä saa ihania vaatteita naisille? toppeja ja sen semmosia? H&M ja ellos on tuttuja, samoin halens. mut mitäs niitä ois muita? bubbleroom ja nelly eivät oikein sovi mun kropalle :D:D oon niin "pyöreä" ja ne on tehty malleille ne vaatteet :D kesä tulossa niin tahtois uusia vaatteita! josko sais ton pelastusrenkaankin kadotettua jumppaamalla.

14.2.2012
mammae11
mammae11

Mä en osaa sanoa noista ihan vaatekaupoista mitään, muuta kun ne perus h&m ja ellokset yms.

Mutta.. Mä olen jo vuosia tilannut rintaliiviä Iso-Britanniasta ja alkkareita ja uikkareita :) hyviä ovat. Hinta huomattavasti halvempi kuin Suomessa. Mun kokoja kun ei löydy sieltä h&m ja lindexin osastoilta. "Oikeasta" liiviliikkestä maksaa rintaliivit semmosen 60-100e, tuolta saa halvemmalla.. figleaves.com. Suosittelen!! :)

14.2.2012
Felize
Felize

hmm, gina tricosta en ainakaan löydä paikan päällä koskaan mitään mutta pitääpä käydä tuolla bestsellersissä tai mikä nyt onkaan :D

ite oon kanssa niin persjalkanen jne ja inhoon käydä shoppailemassa niin mielummin tilaan kotia ja kokeilen täällä :D

14.2.2012
mammae11
mammae11

ööö, gina tricot ja sitten vero moda/only/vila/jack & jones/name it on yhdistetyssä verkkokaupassa joku bestsellers. jotain tms.. googlen kautta menen aina.. noi on semmosia mitä tulee aina selattua + tietty se h&m.. ellosta en ees viiti vilkasta ku lähin noutopiste on 20 kilsan päässä ni pitäs asioikseen hakee sieltä asti..

noista oon löytäny ainaki paikan päältä tosi hyvin... mä oon kuiteski aika hankala tapaus vaatteiden istuvuuden kanssa ku on koko 42-44, persjalkanen, vyötärötön ja kaponen rinnan alus :D "rintava päärynä" keksi joku kauniisti ilmaistuna tän mun omena-päärynä vartaloyhdistelmän :D

14.2.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...