Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Kissasta

Ei ehkä ihan oikee "osasto", mut... Mulla alkaa oikeesti menemään hermot ton toisen katin kanssa! Se pentele raiskaa pojan pehmolelut! Ei kauheen hauskaa, mut yllätin sen eilen pojan nallen kimpust ja viel 2 kertaa. Ekalla kerralla se oli kipannu nallen nenälleen ja nylkkäs sen takaraivoo, tokalla kerralla se oli kipannu nallukan selälleen ja oli sit lähetyssaarnaajas siin päällä! :D Alkaa huumori loppumaan, isäntä oli nimittäin nostanu nallen yöks katin ulottumattomii, mut se pahalainen oli kiskonu sen takasin lattialle! Eikä siinä viel ees kaikki, toi meidän katti on nimittäin leikattu kolli. Voiskohan sille saada jarrua näin kevääks, kun tuntuu hormonit hyrräävän vaik nyytit on viety. Lelut on joka tapaukses vietävä makkariin, johon kissat ei pääse. :D

14.2.2012
Sam81
Sam81

:DD Voi hittolainen. Hyvä ettei kyyneleet tuu silmiin ko näitä luin.. Meillä ei oo kotona eläimiä, kun mies on allerginen vaan kotopaikalla on ja siellä meidän koira (semmoinen pieni sylirakki) on aivan rakastunu pikkuveljeeni, joka ei kuitenkaan ole enää ihan pieni (19w). Se oli pitkän aikaa nylkyttämättä kunnes löysi taas tämä ihastuksensa jokin aika sitten ja päätti rueta tositoimiin.

21.2.2012
elhutu
elhutu

meillä on kanssa koissulilla semmonen astetta isompi ihaa mitä nylkyttää ja joo sillä on korvat irti, häntä irti ja reikiä joka paikassa niin paljon että kamalasti tulee sitä ihaan täytettä pitkin lattioita ku se sitä raiskaa..

21.2.2012
mammae11
mammae11

Heh! kiva kuulla että muillakin tämmöisiä ongelmia. meillä vaan NARTTU koira joka tekee tuota samaista. toki omat lelut on vaan mitä nylkyttää.

ja kaikista veemäisintä tässä on se että yleensä alkaa nylkyttää jos me miehen kanssa edes pussaamme. että semmosta.

20.2.2012
mammae11
mammae11

Voi eeeiii ! :D Meillä kans leikattu kolli, mut ei se ikinä oo mitään tollasta tehny ! :o Eikä edes mee juuri enempää kuin normaalisekasin keväisin.. :o Sillon ekana keväänä kassien leikkauksesta sillä oli haamukiima, ei muuta.

20.2.2012
RJ89
RJ89
2 years, 5-month-old toddler

No toi ryökäle harrasti tot nylkkämist aika paljoki ennen leikkaust, saatoin yöllä herätä siihen se koitti hässiä mun säärtä tai käsivartta ja sohval olleet viltit oli tosi haluttavii. :D Sillon nauratti, mut vois noi pojan lelut jättää rauhaan!

14.2.2012
Sam81
Sam81

Voi EI! XD Kova kolli kyl ku ilman kulkusiakin tekkee mieli..

14.2.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...