Vinkkejä lapsen huoneen sisustamiseen

Elikkäs mikäli jollakin on mielessä joku hyväksi koettu juttu just nimenomaan lapsen huoneen sisustamiseen liittyen, niin kertokaas! Värit, pinnat, kalusteet, säilytys, valaistus jne.. Minkälaisia huoneita teidän lapsilla on? Alan kohta duunailemaan omalle vauvalle huonetta ja olis kiva kuulla jotain hyviä vinkkejä mitä kannattais ottaa huomioon tai mikä ei missään nimessä kannattais tehä! :-)

13.2.2012
pelargoni1
pelargoni1

spede, mistä olette oman tarranne hommanneet? Aika kallis on tuo tarra ja oon tässä miettiny  ja kysellytkin taiteellisia lahjoja omaavia sukulaisia tuollaisen meille maalaamaan ja sillätavallapa me sitten varmaan toteutammekin ton mittapuun. :-) Sillai ruutusuurennoksena vai mikskä sitä nyt kutsutaankaa..

Toistaiseksi huoneessa nyt on vaan vauvan sänky, muhkea nojatuoli yösyöttöjä varten ja kirjahylly. Olen tilannut puiset kirjaimet, lapsen nimen.. mukava pikkuhiljaa hahmotella tuota huonetta.

19.3.2012
pelargoni1
pelargoni1

niin ja kun nuihin sisustustarroihin muutenkin olen niiiiin kovasti hullaantunut, niin löytyyhän molempien tyttärieni sängynpäädyistä myös "princess" - tarrat kruunuilla(=

9.3.2012
spede10
spede10

meillä on esikolla sisustusmittapuu-tarra omassa huoneessaa ja laitoimme sen vaatekaapin kylkeen koska olemme luultavimmin joskus tästä asunnosta muuttamassa poies niin lähtee mittapuu merkintöineen mukaan, olen tykännyt.

lisäksi Olemme maalanneet yhden pitkän seinän ruskeaksi  johon olemme liimanneet myös sisustustarran "maailmalle sinä olet vain joku, mutta jollekkin olet koko maailma", tekstin sivulle olen ripustanut sisustussiivet(valkoiset) ja  tekstin alapuolelta löytyy isännän askartelemat sisustustikapuut heinäseipäistä jotka olen maalannut vaaleanpunaisiksi, tikapuilla istuu nalleja(=  huoneesta löytty vielä vaatekaappi, seinähyllyjä, pinnasänky, seinänaulakko neitin ulkovaatteille, lasten pöytä ja tuolit, lelulaatikot ja lipasto/hoitotaso (hoidetaan tosikkoa) ,hoitotason yläpuollella on "hattuhyllyllinen naulakko" jonka hyllyltä löytyy puiset vaaleanpunaiset neljä kirjainta (esikkomme nimi) ja naulassa roikkuu sisustussydämiä, vauvan pyyhettä, esikon koruja jne.

siinäpä jotain..esikko nyt 1v6kk ja touhuaa paljon omassa huoneessaan(=

9.3.2012
spede10
spede10

Löytyipäs tuollainen mukava pituusmitta (tarra) tuollaisesta nettikaupasta ku art4u(.fi)! Onko kenelläkään ollu tollasta? Vaikuttais kivalta yksityiskohdalta vauvan huoneeseen... :-P

9.3.2012
pelargoni1
pelargoni1

.. ja mietinki nyt, että kestäneeköhän lapsen luukuttelussa tuo Hemnes.. xD

13.2.2012
pelargoni1
pelargoni1

Oooh, täällähän on jo paljon hyviä vinkkejä! KIITOS! :D

Tiituli, Juu siis vauvalle joo turha tehä mitään. Mut kun on tuossa kuitenkin yks ylimääräinen huone just valmistumassa, niin ajattelin hiljalleen alkaa sitä sisustamaan lapselle valmiiksi.. :-)

Onnellinen, Jes! Tulee heti mieleen joku noista Ikean Hemnes-sarjan lipastoista, joita meillä muutenkin on, niin vois olla yks hyvä vaihtoehto lelu yms lipastoks. Ja tuo mainitsemasi kattovalojuttukaan ei olis itellä tullu ihan heti mieleen, hyvähyvä! :-P

riu puhuu asiaa laadusta! Ei haluta olla joka vuosi ostamassa jotain matskua, vaan just perushuonekalut saa kyllä kestää..

Mukavaa suunnitella! :-)

13.2.2012
pelargoni1
pelargoni1

No me hienosteltiin ja tehtiin lastenhuone valmiiksi jo kun olin rv 20. Lankkulattia joka maalattiin valkoiseksi, puukatto joka ruiskumaalattiin kuultavan valkoiseksi, seiniin laitettiin ässätexi ja maalattiin se harmaaksi. (suosittelen ässätexiä kun sen päälle voi maalata aina uudelleen ja uudelleen. ) Sitten kun tuo neiti oppii joskus vaatimaan niin ei sitä tiedä vaikka seinät muuttus mustiksi. :D Niin ja sitte tehtiin yksi korosteseinä kuviollisella lasten tapetilla jossa lampaita. Seinään laitettiin pari tasohyllyä niin ei vie tilaa lattialta kun huone muutenkin suht pieni. Meillä Elli nyt 1kk ja siirtyy omaan huoneeseen viimeistään silloin kun aurinko rupee lämmittämään kunnolla. Meidän makkariin kun kerran se aurinko paistaa koko päivän niim huoneen lämpötila nousee liikaa.

13.2.2012
uppis
uppis
2 years, 4-month-old toddler

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

13.2.2012
uppis
uppis
2 years, 4-month-old toddler

ja mie lisään että omasta mielestä ei kannata ostaa mittää sekundahuonekaluja, vaan ihan laatua. Ne on kuitenkii aika kovalla käytöllä :D Ja sitte että kaikki pinnat on helposti pestävissä :)

13.2.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...