Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Tyttöjen ja poikien vaatteet :D

Eli innustuin kyseleen, kun itse tilasin taas poikienvaatteita tytölle, että kuinka tarkkoja muut mammat on, että lapsella on ns. "tyttöjen" tai "poikien" vaatteet päällä? :D Itselle ei oo niin tarkkaa, tytöllä on ollut niin tyttöjen kuin poikienkin vaatteita ja prinsessoja ja dinoja paidoissaan, pääasia et on mukava olla. Mutta oon huomannut, et poikien vaatteet on usein kivemman värisiä kun tyttöjen. Pojille tehdään kirkkaita ja räikeitä vaatteita ja tytöille pastellinsävyjä. Meidän likka on tulinen ja räiskyvä, niin en osaa nähdä sitä hempeissä pastelleissa. :D Nyt tilasin sit hennesin poikien osastolta ihania oransseja ja vihreitä teeppareita. :) Tietty ostan myös niitä "tyttöjen" vaatteita, varsinkin jos löytyy muutakin kuin vaaleenpunaista. ;)

13.2.2012
Monster
Monster

Juuh ei olis mulle niin väliä, mut tyttö on tosi tarkka siitä, että "poikien väriä" ei voi laittaa :S ja tää on tullut päiväkodilta, kun kotona en oo yhtään puhunu tyttöjen ja poikien väreistä vaan värit on värejä ja saa tykätä mistä tahtio. Mut tosiaan, tummansinistä ei voi laittaa, samaten harmaa ja vihree on pokien värejä. Ainoat keinot saada niitä päälle on, jos niis on glitteriä, hellokitty, prinsessa tai poni.

Mut joo pienempänä ostin ihan kivojen värien takia. En nyt mitään örkkimörkkipaitoja, mut ei sen muten väliä ollut kummalta osastolta oli ja mitä väriä.

13.2.2012
Mummy83
Mummy83

Hih, ehkä jos itsellä ois poika, niin en sitä minäkään röyhelöihin pukis. ;)

Mutta tytölle on ehkä helpompi laittaa niitä poikien vaatteita... Unisexia meilläkin on tosi monet vaatteet, mutta esim nyt meidän tyttö on rakastunut noihin autot-elokuvan hahmoihin, niin ihan ajattelin ostaa sille jonkun Martti-paidan, vaikka ne on kaikki ns. poikien vaatteita. Yhtään autot-aiheista selkeesti tyttöjen vaatetta en oo nähnyt missään ja mietin et MIKS? :D Ihan huutava vääryys. Niin ostan sit poikien paidan. ;)

Ja vaaleenpunasta minäkin vältän. Ei sovi mun maailmaan. :D äikeen pinkkejä ja fuksian värisiä oon ostanu, kun sopii tytölle tosi hyvin, mutta ihan semmosii hempeitä vaaleenpunasii en tykkää ostaa. Meillä on tällä hetkellä vihreetä, turkoosia, sinistä, violettia, mustaa, valkosta ja sit tota räikeetä pinkkiä lähinnä. Nyt rakastuin niihin oransseihin (poikien) paitoihin, niin pakko kyllä ostaa. :D

13.2.2012
Monster
Monster

neutraaleja, enimmäkseen retroja värejä mitkää sopii kaikille :D meillä kaksi tyttöä, inhoan vaaleanpunaista joten sitä meillä ei näy muutakuin saaduissa vaatteissa, mitkä harvemmalla käytöllä kylläkin.

ja olen ostanut poikien vaatteitakin, koska inhoan myös hörhelöitä/röyhelöitä mitä usein on nykyään tyttöjen vaatteissa.

13.2.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

meillä vaan kaks tyttöä, mut en vois kyl kuvitella pukevani pojalle pinkkiä tai vaaleanpunasta, tummanpunasta kylläki.. ja eiei mitään hörhelöjä tai mekkoja tietenkään! :D tytöille pienempänä puettiin vaan punasta ja violettia pääasiassa.. muutama sininen body oli kun mummot niitä meille kanto ja olihan niitä sit käytettävä.. :D mut nyt kun esikosta erottaa (kuopuksesta ei välttämättä vielä) et onko tyttö vai poika, niin puetaan minkä väristä vaan.. on sinistä, vihreetä, harmaata, punasta (nyt vähemmän, kun alkaa jo tympiä :D), violettia, valkosta ja mustaakin. ainut on että kokomustissa ei meillä lapset kulje! jos on musta paita, niin on sit värikkäät housut ja toisinpäin! :)

13.2.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

No meiän pojille ei semmosia selkeästi tyttöjen vaatteita eli missä lukee girl tai on jotain vaaleanpunaista ruusuketta. Mut muuten en kyllä kauheasti ole katsellut onko tytön vai pojan vaatetta. Yksikin hevisauruspaita taisi olla tyttöjen tunika. Oli vaan niin kauhian pitkä ni vähän pätkäsin reunasta lyhyemmäksi :D

13.2.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

Enpä sit tullu vastanneeks kysymykseen. :)

Siis meil ei oo hirveesti muuten välii et minkä värisii vaatteet on, paitsi ettei pinkkiä. :D Eikä pojalle hörhelöit. :)

13.2.2012
Sam81
Sam81

Meil on pojal enimmäkseen ruskeeta ja vihreetä vaatetta, sinisii ei oo ku muutama. Ihan huomaamatta on tullu hommattua tollasii unisex-vaatteita, mut menevätpähän seuravaalle (jos sellanen joskus saadaan) sukupuolest riippumatta. :)

Miehen siskolle vastikään sanoin et jos tyttö joskus saadaan, niin sitä ei pinkkiin pueta. Vastaus oli et kylläpä puetaan jos hän sellasii ostaa ja jos tyttö tulee hälle hoitoon niin sit viimeistään hän pukee.

Ite en osta ees siskon tytöille pinkkiä, vaan aina jotain muuta värii, mut kuitenki niin et on tyttömäisii. :)

13.2.2012
Sam81
Sam81

Juu en osta tyttöjen vaatteita pojalle, mut kun ex anoppi osti nii kyllä me niitä käytettii. Tai se yks oli niin räikeesti tyttöjen paita sydämineen, et sitä vaan kotona. :D

13.2.2012
Sralla
Sralla

no meillä on yksi pinkki kesto :D mutta jooh... on tällä yhen tysän kanssa samallainen touhuhaalari mut se on ehkä enemmän unisex... semmonen retrokangas.. hmm en vissii oo kovin tarkka. isältään on tuo esikoinen perinyt muotonsa jonka seurauksena ladyfit housut esim menee paljon paremmin jalkaan ja näyttää kivalta. veikkaan että paidassa käy samoin kohan ikää karttuu :) kohan tosiaan ei ihan pinkissä juokse niin jeespoks :)

13.2.2012
imppuliina
imppuliina

mie en mekkoja ja hameita pue pojille, muuten en oo niin nuuka :) Ja nykyään joo pojillekin alkaa olemaan värejä, muutama vuosi sitten ei ollu ku sinistä ja vihreetä :D

13.2.2012
riu
riu

tytölle en ois niinkään tarkka, mutta pojalle en varsin rimspua laittas.. on meillä jonku verran ollu saatuja tyttöjen vaatteita käytössä, ei niin tarkkaa oo :D ja itseki ostin semmosen tyttöjen collegepuvun pojalle ku en tykänny niistä poikien väreistä, tytöille oli harmaalla pohjalla ja punaisilla painatuksilla.. keltasia vaatteita on ollu paljonki, vaaleenpunakuvioisia jokunen mut ei ripsuja ja glittereitä, niissä menee mulla raja :D

13.2.2012
ninnup
ninnup

No siis kyllä pojalle varmasti joku vaaleapunainekin paita josks menee päälle, ehkäse on vähän siinä, mihin niitä yhistää. Mut niinku jos aattelee tyttöjen vaatteita, niin niinku hametta ja mekkoa, niin en mää semmosia mee tälle ostaa! xD

13.2.2012
pelargoni1
pelargoni1
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...