Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Miten lastasi kuvaillaan? :)

Eli siis mihin ventovieraat kiinnittää lapsessasi usein ensimmäisenä huomion? Mikä ulkonäköseikka tai luonteenpiirre saa eniten kommentteja aikaan? :D

13.2.2012
Monster
Monster

meillä kun hoitopaikat vaihtuu tiheeseen tahtiin ni aina hoitajat sannoo sen ekan päivän jälkeen ettei  likka oo vierastanu ketään  eikä mitäöän vaan  ollu ikäänku oisi siellä ollu aina.

sitten parin päivän  päästä ne yrittää muotoilla jotenkin nätisti sen että ompas tempperamenttinen ja peräänantamaton ja vilkas, ja mie kehotan niitävaan sanoon suoraan että kettumainen luonne siis xD

13.2.2012
Blanco
Blanco

:)

Meillä kanssa luullaan neitiä ikäistään vanhemmaks, kun on tosi pitkä ja puhuu niin paljon ja selkeesti. :)

13.2.2012
Monster
Monster

tyttöä kehutaan "missiksi" tai "tulevaksi Lola Odusogaksi" tai sit et hänestä varmaan tulee malli. Juuh no joo. En oo mikään missikulttuurin kannattaja enkä todellakaan haluaisi häntä mallimaailmaan, mutta onhan se kiva että muutkin pitää nättinä :) hällä on pitkät raajat ja siro, sopusuhtaiset piirteet.


Luonteesta saa kehuja iloisuudesta ja aurinkoisuudesta. :)

13.2.2012
Mummy83
Mummy83

esikoista kehutaan aina siitä kun hän hymyilee aina vieraille ja kaikille koko ajan, sekä sanotaan että on niin isänsä perheen näköinen ja onkin.

kuopuksen hymyä ja silmiä ja kehuttu kauniiksi ja hänen valtavia makkaroitaan/poimujaan on hämmästelty ihaniksi.

sekä molempien tukkia on kehuttu.

13.2.2012
mustikka88
mustikka88

Meillä kans sillon iha vastasyntyneenä sairaalan hoitsut, neuvolan tätit ja vieraatki ihmiset ihmetteli et miten on kaunis vauva. Oli jo syntyissään tosi hyvä iho ja tietysti etenki äitin mielestä muutenkin maailman kaunein. Ja sillon jaksettiin ihmetellä et miten toinen on nii pieni, nyt sit ihmetellään et mite kasvaa nii hurjaa vauhtii :)

13.2.2012
huopis
huopis

tuli mieleen tuosta elhutun kommentista et yksi kaveri sanoi esikosta et on kaunis lapsi. Ja tuo oli siis ihan vasta syntynyt. Harvemmin vastasyntyneet kovin nättejä on. Meidän kakkonenkin oli kohtuu karun näköinen ja jopa hiukka hölmön näköinen ekat viikot.

13.2.2012
misukka
misukka
3 years, 7-month-old toddler

Mummot aina tulee nipistelemään pojan poskia, ko on kuulemma "niiin kauhian isot että.." ja vantterasta ruumiin rakenteesta on myös kuultu. Muutama on myös sanonut tytöksi, ko on äitiinsä tullu. Ja käly sanoi vauvan synnyttyä, että on ihana vauva on ja lisäsi siihen myös ettei toisten vauvat yleensä näin söpöjä ja ihania ole :).

13.2.2012
elhutu
elhutu

meillä ei pahemmin oo ulkonäköjä kommentoitu.. ainut on esikosta muutama sanonu, et on ihan äitinsä näkönen ja tään oon huomannu itekki :D ja näin talvisin tuntemattomat tulee kehumaan tyttöjen hienoja pipoja :D

usein myös sanovat et on rauhalliset lapset meillä :)

13.2.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

Meillä esikko on kiltti ja omatoiminen. Siitä tosissaan huomaa kun vieraiden edessä show alkaa, on ihan kuin eri poika ja onneksi aika moni näkee sen riehumisen yli.

Kummaltakin lapselta ihastellaan pitkiä silmäripsiä (samoin ku isällään aikanaan), sanovat myös jotta ihan ovat isänsä näkösiä.

Pienempi on vanttera vaikka ihan pari kuukautta sitten vasta sai isoveikan painossa kiinni ja ollut paljon hoikempi ja rimpulampi ku isoveljensä.

Pienemmältä ihmettelevät, miten tukevasti tuo istuu.

13.2.2012
misukka
misukka
3 years, 7-month-old toddler

Luonne: Eläväinen, vilkas, tempperamenttinen, "isänsä poika".

Ulkonäkö: Punaset pulleet posket. Kai tuo sit on ruma ku ei koskaa kukaa oo ulkonäköö kehunu. :D Muutako tietty perussöpöt... Mut äidin mielestä tietenki maailman sulosin. :)

13.2.2012
Sralla
Sralla

No isästä ei oo epäilystäkään ja siitä kuulee kaikkien suusta ja sit siitä ku likka on melkosen nauravainen

13.2.2012
huopis
huopis

no esikoinen on aina ollut kuulu tukastaan. puolitoistavuotiaaksi ihan älyttömän paksu ja tuuhee tukka. ja sitten saa kuulla myös tuosta ilosuudesta ja menohaluista... kumpaakin on :D kuopusta ollaan sanottu "tästä tulee tiiäthän sie semmonen nätti poika" en tiiä pitäskö siitä nyt sen kummempaa hermistä vetää xD ja äiti taivastelee tuota kaljukallon muotoa "ei saa tälle pojalle tukkaa kasvattaa kun on noin kaunis tuo kallo" xD "kiva"

13.2.2012
imppuliina
imppuliina

meillä etenkii  keskimmäinen on jatkuvasti eemeli. Ja siihen perään tulee joka kerta korjaus että siis näyttää ihan samalta :D Mie luulen että muitakii yhtäläisyyksiä löytyy :D Ja esikoisesta ja tokavekarasta oon kuullu kummastakin useemman kerran että ne on semmosia luonnonlapsia. Ja kaikki ku on niin vaaleita koko sisarussarja niin sitä taivastellaan :) Ja sitte tietysti ne perussöpöt :D

13.2.2012
riu
riu

Meillä ne on noi neidin tummat nappisilmät joita ihmiset ihastelee. :D Liekö siksi, kun poikkee tavan suomalaisesta niin paljon. ;)  Ja myös hiukset saa paljon kommentteja, mut mun suosikki oli, kun yksi mummeli kerran bussissa istu meidän takana ja jonkun vartin sitä touhuamista seurattuaan, kumartui meidän selkänojan yli ja kysyi, että "Onko sun nimes Ilona, kun oot noin ilonen veijari?" Rupes itseekin hymyilyttään. :D

13.2.2012
Monster
Monster
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...