Vitamiinit? Lääkkeet?

Kyselisin vaan että mitä vitamiineja kannattaisi käyttää ja onko jotain tiettyä mikä auttaisi jonkin verran väsymykseen? Entä pahaolo ja päänsärky?

12.2.2012
Sarppu
Sarppu

mulla oli kans rennie luvallinen 2011.. muista ei sanottu mitään, enkä kyllä sen koomin kysellykään ku rennie autto.. ei sitäkään ehken "pakettitolkkuun" toinna päiväseltään huidella.. jos ei halua lääkkeillä närästystä hoitaa ni "vanhankansanohjehan" on pari kokonaista pippuria ja maitoa kyytipojaks :D joillain auttaa, ite en oo kokeillu kyllä..

15.2.2012
ninnup
ninnup

Okei noh kävin nyt ostaa tota panadoli hottia ku oon samalla tässä räkätaudissa ja apteekissa ainakin sanottiin että sen pitäisi auttaa pahaan oloon ja kuumeeseenn =) Samarinia en oo viel uskaltanut käyttää.. Ja onko noista kaupan C-vitamiini poretableteista mitään haittaa?

15.2.2012
Sarppu
Sarppu

Mushu mulle neuvola ihan ohjeisti käyttämään tuota rennietä kun 2010 olin raskaana. Samarinin luin äsken nettisivuilta että olisi sallittua käyttää raskausaikana.

12.2.2012
alexsandra
alexsandra
11-month-old baby

Minä käytin rennietä närästykseen mutta myös samarinia saa käyttää raskaus ja imetysaikana. Sitä miten se turvotukseen auttaa en tiedä on kumminkin närästysvalmiste. Ja juiliminen taitaa kuulua raskauteen se on varmaan sitä "kipua" kun kohtu venyy.

12.2.2012
alexsandra
alexsandra
11-month-old baby

Onko kukaan käyttänyt Samarinia tähän mahan ''turvotukseen'' tai ''juilimiseen'' ?

12.2.2012
Sarppu
Sarppu

Mie söin Calcipos+D:tä, kun en maitotuotteita juuri käytä ja sen lisäks Multivita. Sit kun hemoglobini romahti, niin ainut vatsalle sopiva rautavalmiste oli toi Fexin-poretabletti. Hirveen pahaa, mut vähän auttoi kyllä väsymykseen. :)

12.2.2012
Monster
Monster

Minä käytin multitabsin raskuasvitamiineja että varmasti masuaukki saisi kaiken tarvitsemansa. Paracetamol valmisteitahan saa käyttää raskauden aikana esim tuohon päänsärkyyn.

12.2.2012
alexsandra
alexsandra
11-month-old baby
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...