apua, apua, apua! :)

Miun äitin synttärit lähestyy :) Myö ollaan siskon kaa jo useana vuonna tehty silloin jotakii parempaa ruokaa äitille, ja niin on tarkoitus tehä tänäkii vuonna. Nyt aateltiin tarjota kalaa, ja suunnitelmissa oli paistaa lohta uunissa valkoviinin ja limen kanssa. Mutta mitä kummaa lisukkeeksi???? Help? Enibadi? :D Oisin suuresti kiitollinen kaikista ideoista :)

12.2.2012
riu
riu

eikös muussiin laiteta aina voita? :D No miun sisko ehotti että pelkkää kasvista, mutta miusta tuo vaatii perunaakin. Ehkä se muussi sitten, on helpompi lapsillekin annostella... Mie viime kesänä söin ravintolassa semmosta savuvalkosipuliperunaa ja se oli ihan taivaallista, mutta mietin että peittäskö se sitten lohen maun? Ja sitte mietin kastikettakin, mutta en oikein keksiny että mitä, mutta tuo limekastike voiskii olla ratkaisu :)

Pittää selkeesti vähän jutella siskon kaa... Ja mitä se meinas alkuruuaks kanssa vähän vaikuttaa :)

12.2.2012
riu
riu

http://www.prokala.fi/www/fi/reseptit/paaruokia.php?we_objectID=525

Tuolla oli ihan lime kastikkeen ohjeki, jos sitä ja sit vaikka lohkoperunoita tai missä muodossa tykkääkään tai sit just jotain höyrytettyjä kasviksia ? :)

12.2.2012
Mummy83
Mummy83

Mä laittasin kanssa kuoritut potut keitettyinä ja ihan juustoinen/kermainen/rasvainen kasvisgratiini. Tai sitten jos haluaa kevyemmin, niin höyrytetyt kasvikset.

12.2.2012
tyttö
tyttö
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...