Millainen minä olen? vol 2 :D

Eli taivaltaja lähti arvuuttelemaan ulkonäköä, mutta mie aattelin että arvuutellaan luonnetta :D Eli ihan samalla tavalla, kommentoidaan sitä mukaa kun ketjuun tulee uusia osallistujia :)

12.2.2012
riu
riu

Mummy on ihana :) Semmonen ennakkoluuloton ja avarakatseinen nainen, järkevä, mutta kuitenkii hyvällä tavalla vähän hupakko. Ja varmaan kärsivällinen kun jaksaa väkertää millon mitäkii projektia :)

12.2.2012
riu
riu

Mä koitan muistaa ketkä tähän on kommentoinu, siitä syystä hanurista tuo sivuvaihtelu, ei voi vaan scrollailla..

Riu on semmoinen hakuna matata-asenteinen. Ei maailma siihen kaadu, jos jotain ei just nyt heti tapahdukkaan, ehtii huomennaki :) mut ei missään nimessä silleen laiskalla asenteella vaan semmoisella/kiireettömällä.

Beibi on jonkinasteinen duracell, varmaan aina liikkeessä, sisälläki. :)

Imppuliina on semmoinen suorapuheinen, joka uskaltaa sanoa mitä ajattelee, muttei aina ajattele etenkäön suutuspäissään miten sen sanoo..? :)

Nea on sit taas semmoinen äidillisyyttä huhkuva. :) kuvittelisin että pitkä pinna ja jaksaa lapsilleen loputtomasti kerrata ja selittää, ja menettää hermot lapsilleen äärimmäisen harvoin, ehkä purkaa turhautumista joskus sit täällä :)

Taivaltajan ehdoton kyky on positiivisuus. Ei silleen elämä on ihanaa tavalla vaan sillä, että paska juttu, mut näin siitä selvitään. Eikä jää kieriskeleen siinä itsesäälissä et voi ku kävi näin ja mitä me nyt tehdään. Tarttuu toimeen ku keksii keinon mitä tehdä.
Jii on kunnianhimoinen ja selviytyjä luonne. Mutta silti niin perhekeskeinen että on iso perhe ja osaa sovittaa ne yhteen, toteuttaa omia unelmia :)

Maaru on perinteisten arvojen kannattaja , oikeudenmukainen ja semmoinen perinteinen äiti tyyppi, siis samanlainen ku mun kavereiden äidit, ja aika monessa mielipiteessään samanlainen ku mun äiti, vaikkei muuten samanlaisia ole :)

Mammae11 mä oon jotenkin nikin perusteella kuvitellut et on suurperheen äiti? Mut ilmeisesti ei.. ? :)

Jonna on kiltti ja empaattinen, ajattelee ennenku sanoo eikä sano pahasti.

12.2.2012
Mummy83
Mummy83

Jii se on vaan edelleenkin ihana :) Sydämellinen, lämmin ihminen, joka huolehtii muista, mutta myös itsestään, jos ei muuten niin ostamalla itelleen ihania (ja kalliita :D) käsilaukkuja :D Huumorintajuinen, vihdoinkin ihan livenä nähty espanjaan kaipaava äiti ja uranainen :)

12.2.2012
riu
riu

Imppuliina jos kuka on tuulella käyvä, jotenkii semmonen pikku myy-luonne :D Ja lapsilla taitaa olla samat lempinimet ku miun  jälkikasvulla :D

Beibi kärsii jostain kumman syystä itsetunto-ongelmasta, en ymmärrä miksi? Himoliikkuja, joka avoimesti kertoo mistä tuulee. Vaikka jos lapsiin  palaa pinna niin ei kainostele kertoo :D

12.2.2012
riu
riu

aah jatkuu

maarua: jämpti, työtä vieroksumaton ja lempeä muumimamma xD muistuttaa äitiä joten joskus kulkee kylmät väreet selkäpiitäpitkin ko kuulostaa et mutsi on täällä :D

beibi: herkkä ja vahva samassa paketissa.

12.2.2012
imppuliina
imppuliina

uskaltaiskohan.

riu: aika repsakka semmonen ja ei turhaa vissii hermoile ikuna. boheemi jopa joissain suhteissa :D

metalli: semmonen peruspositiivinen luonne, jotenkin sana suomalainen tulee mieleen xD tästä mennään ja helmat korviin asenne. eippään siinä :D

nea: (sori) miulle tulee semmonen hiljanen hissukka mieleen 3 sorisorisori 3 ystävällinen ja mukava kaikille :)))

taivaltaja: jos joku on aina pulassa ja samaan aikaan pinnalla niin sie xD sie oot samallainen kohelo ko mie :D energiaa ko pienessä kylässä yhteensä ja aina menossa :)

12.2.2012
imppuliina
imppuliina

Maarutsellalla on todella suuri sydän, sopii hyvin yhteen suuren humorintajun kanssa :) Todellakin nainen paikallaan! Ja voi ku ois ite yhtä ahkera kotitöiden kanssa... Ja ihana on rakkaustarina miehen kanssa :)

12.2.2012
riu
riu

taivaltajan erityistaito on nähdä hauska puoli kaikissa sattumuksissa :D Nainen sitkeimmästä päästä, jolla on loistava kertomisen taito :D

12.2.2012
riu
riu

Jonna on miusta semonen positiivisuuden ruumiillistuma, jalat maassa, mutta silti jotenkii (paremman sanan puutteessa) niin reipas :D

nea on ahkeruuden perikuva, aina vauva kainalossa ja silti kerkee yhtä sun toista :)

Ja mrsmetalli on hjumoristi myöskii, ja taitaa istuu luonteeltaan paremmin pohjoseen ku etelä-suomeen :)

12.2.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...