Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Runoilu

Voi vitsi, ihan tooooosi pitkän ajan jälkeen kirjauduin sisään mun rakkausruno-profiiliin ja tuli jotenkin tosi haikee fiilis, kun luin noita vanhoja runoja. Siis hyvällä tavalla haikee. :) Kirjoitin aikanaan tosi paljon runoja ja se oli mun tapa purkaa asioita ja nyt huomasin, et viimeks kirjoittanut joskus neidin synnyttyä ja yhden vai kaks runoo sen jälkeen vaan lisännyt. :D Pitänee ruveta ottaan aikaa itselleen ja purkaan taas tuntojaan ja mietteitään paperille. Ihana on lukee näin jälkikäteen ja miettiä et ahaa, tommoista mun päässä liikkui silloin ja huomata miten paljon on tietyiss asioissa muuttunut ja toisaalta taas säilynyt samana läpi vuosien. :)

11.2.2012
Monster
Monster

Pitääpäs käydä kurkkiin suakin, kunhan saa mukelon unille ja rauhan taloon. ;)

12.2.2012
Monster
Monster

no mieolen siellä tällä samalla nimimerkillä, kävin aikoinani myöskin läpi teininikki-muutoksia x)

eikä tosissaan hirmu aktiivista ole mullakaan ollut perheen kasvun jälkeen, mutta edelleen odottelen että saisin sen rahan  kasattua kolmanteen omakustanteeseen  kun se on aineistoltaan ollut valmis jo  kohta kolmatta vuotta.

pitääpi käydä kurkkimassa sun tekstejä:)

12.2.2012
Blanco
Blanco

Joo, tosin ei kovin aktiivinen jäsen enää. :D Kirjotan nimimerkillä lasienkeli. Nikki on aaah, niin ihanan kliseinen, mutta minkäs teet, kun teininä sen tehnyt, enkä viitsiny myöhemmin vaihtaa. ;)

Mie muistelinkin et täällä oli joku muukin runoilijamamma. Etkös sie ollut julkaissutkin jotain, vai muistinko ihan väärin? :D Milläs nikillä sie kirjoittelet? Ois kiva käydä lukeen muidenkin runoja. :)

12.2.2012
Monster
Monster

ai sielläkin yksi rr.comilainen:D

mie kanssa jo vuosikausia. tosin viime aikoina huonolla menestyksellä kun ei ajatusole oikein kulkenut aikoihin.

millä nimimerkillä kirjoittelet siellä?

11.2.2012
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...