Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Heissan supermammat! Riisinen täällä taas

Mitä teille kuuluu? Kävin pyörähtää (edellisestä kerrasta onkin aikaa varmaan vuosi) ja erään kirjoituksen vuoksi oli pakko kirjautua. Muutama tuttu nikkikin näky nii 3 niin, kertokaas nyt.

11.2.2012
riisinen
riisinen
1 year, 6-month-old toddler

Niinpäs muuten oliki! :D Pyhä saari! :DDD Vitsit just muuten kattelin sen naapurisaarella otettui kuvia viime talvelta... Tulee näitäki maisemia varmasti ikävä, mut ompa ihanaa päästä uusiin maisemii kumminki. :)

Ei kai sun tyllerö ihan niin iso vielä ole. :D

11.2.2012
Sralla
Sralla

Ihanaa, tekee varmasti hyvää vähän vaihtaa maisemaa;)

Muistelisin et viimeks ollaa jutskailtu ku oltii häämatkalla. Siis miehen kanssa:D ja selvis et meil on jotain yhteistä, pyhä saari:P

Oon ihan pihalla täst uudest libestä, näyttää et mul olis 3,4v. lapsi:D:D tai sit mä vaan oon pihalla..

11.2.2012
riisinen
riisinen

Joo mie huomasin äsken ku yritin kurkkia sua facebookissa. :D Mie lähen täältä idästä kohti länttä niin pitkälle et nään meren. :)

Kiva että töitä on riittäny! Siitä melkeen alkaa vissiin vuosi olla kun ollaan yhteyksis oltu... Muistaakseni teil oli 2v synttäreihin vielä matkaa sillon. :D

11.2.2012
Sralla
Sralla

Hei Sralluskainen. Oon mä töissä viihtyny jo vuoden päivät, mutta muuton myötä neiti alotti päiväkodissa, ennen oli perhepäivähoidossa. No mutta lähetkö etelään vai pohjoiseen? ps. oot varmaan huomannu etten oo fb.s enää, en siis ole blokannut sua:) alko nyppimään timelinet ja päätin et pärjään varmaan ilmankin..

11.2.2012
riisinen
riisinen

Heiii Riisinen! :) Ooksää töihin päässy? :) Onnee uuteen kotiin!

Mie tässä repäsen ja muutan ens kuun lopussa toiselle puolelle Suomee. :D No ei ihan mut melkeen :) Sitte sieltä pikkuhiljaa töiden hakuu ja poika päiväkotiin. :) Siinä ne lyhkäsesti.

11.2.2012
Sralla
Sralla

nostelen, josko Maarutsella, Sralla tai MariaMartta näkis :)

11.2.2012
riisinen
riisinen

ihan kivaa kuuluu, pieniä ongelmia vaan sisäänkirjautumisen kanssa kun täähän on muuttunut koko paikka hurjasti! Tasasta arkea, uusi hieno koti ja semmosta mukavata:)  pientä sairauskierrettä ollu kun neiti meni päiväkotiin, mutta muuten kaikki hienosti 3  Ihanaa että pystyt vielä olemaan kotona napsukan kanssa 3

11.2.2012
riisinen
riisinen
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...