Tääl on niin hiljast, et haastan jokaisen mamman

tekee yhden gallupin! :D

10.2.2012
Sralla
Sralla

Kappale yli kaiken on semmoinen pianoluritus, Yiruman River flows in you. Se saa aina seesteisen olon, oli lähtötilanne mikä hyvänsä.

Jos ihan lauletuista niin vaikka se aika täysin poikkee musamausta muuten, niin hetken tie on kevyt ja nimenomaan se tehosekottimen versio. Joskin nyt laura närhiki on tehny hyvän version, mut ei ihan yllä alkuperäiseen. :)

Ja matkustamisesta, jos se ei olis ajasta eikä rahasta kiinni, niin lähtisin tytön ja miehen kans reilaamaan läntistä Eurooppaa, maistelemaan eri ruokia ja katselemaan tauluja, arkkitehtuuria, futismatseja, lasten huvipuistoja ja elämysjuttuja. Ihan unelmaa olis jos vois viettää vaikka yhden kesän, kolme kuukautta silleen. Vuokrattais villa aina viikoksi jostain, se olis kiintopiste josta tehdä reissuja, mut sit olis päiviä et vois vaan olla ja nauttia elämästä, kokkailla , trhdä tutustumisretkiä ympäristöön jne :) mä oon kattonu liikaa leffoja kuten talo toscanassa vai mikä se oli.. ;)

10.2.2012
Mummy83
Mummy83

Ulkomaille jos pääsisin lähteen eikä mikään olis esteenä nii lähtisin vuodeks Australiaan. Jos otetaa realiteetit mukaan ni lähtisin Kööpenhaminaa viikonlopuks. :)

Ja biisi ylitse kaiken on Tehosekottimen Maailma on sun

10.2.2012
Sralla
Sralla

Mitä teillä tänää syötiin? 
voi pottuja ja paistettua maggaraa ;)

Kuinka kerroit kumppanillesi et rakastat häntä? Entä hän sinulle?
tylsästi, "rakastan sinua" ;)

Kuinka paljon muksusi ulkoilee ja miten? 
isommat 3-4 tuntia päivässä, vauva aika vaihtelevasti, kauheet pakkaset ollu. kesällä asuttiin illat lähes ulkona.

miehesi kengän numero?
45

mikä sun kengännumero on?
39

Lempi tv ohjelmasi tällä hetkellä?
putous
 

 

MIKÄ MUSIIKKI KAPPALE ON YLI KAIKEN???

 

 

10.2.2012
Boco
Boco

POika lähinnä raivoo ulkoillessa... Mut muutaman minuutin saattaa leikkiä hiekkaleluilla, se ei oikeen ymmärrää et ne on HIEKKAlelui eikä lumilelui. Eli lumihankee kaivelee. Kaks kertaa on käyty pulkkamäes, ekal kerral laski kerran ja lähti menee, tokal kerral kaks kertaa ja lähti menee. Mut pulkassa tuo istuu nykyää nätisti mun lenkin ajan.

Miehen kengän koosta ei minkään laista käsitystä...

Oma on 36.

Mun lemppari sarja on Skins, tuotantokaudet 1-4(?) En oo ihan varma millon se muuttuu kauheeks kuraks. :D Se mikä täl hetkel menee telkus on ihan tyhmä... Ei o kertaaka viä naurattau, kun taas samaa aikaa aloin kattoo ekaa tuotantokautta, ja nyt edenny tokaan, ni nauran aina ihan mahakippurassa, ku on mun mieleistä mustaa huumoria. :D

10.2.2012
Sralla
Sralla

Mun popo on 39 :)

10.2.2012
Mummy83
Mummy83

Tortilloja :)

Ekaa kertaa mä taisin sanoa ku oltii yhdessä matkalla.. ? Mies sano aikaisemmin, ihan kotona :)

Tyttö ulkoilee päiväkodis päivittäin ,riippuu päivästä. Kerran kaks viikossa kävellään päiväkotiin aamulla ja iltapäivällä, sit kävellään kauppaan välillä. Muuten ulkoilut tulee pulkkamäestä ja joskus luistelusta, tosin tuo ei oo jälkimmäisestä niiiin innostunu ku äiti olis..

Miehen kengän numero on 43.

Lempi tv ohjelmasi tällä hetkellä? Mikä tulee telkusta tai netistä tai ostetulta boxilta, mut on koukussa katsomassa sitä? :) mies/löysi netistä semmoisen sarjan ku Community ja ollaan naurettu molemmat vedet silmissä sitä :)

10.2.2012
Mummy83
Mummy83

Mun gallup kysymys ois täl kertaa sellain "kevättä rinnassa juttu". :)

Kuinka kerroit kumppanillesi et rakastat häntä? Entä hän sinulle?

Mie lähetin kesäheilalle laulun sanat joista molemmat tykätää, eli; "Minä tahdon hieman huvia, seikkailuja elokuvia, haluan hulluna heilua, ja rakastaa sinua." Eli olin vähä raukkis kun en uskaltanu sanoa päin naamaa. :D Tuo kertoi mulle sitte kerran hellän hetken jälkeen, ku mie olin ihan just päästääs ne sanat niin se ehtiki enste. ♥

10.2.2012
Sralla
Sralla

Oo, hyvältä kuullostaa teitin sapuskat! :) Myö lounaal lihamureketta, lohkoperunoi, ja kermakastiketta jossa oli herkkusienii ja pekonii. :) Päivällisel mie söin popcornia! :D Poika siis meni isälleen ja syö siellä.

10.2.2012
Sralla
Sralla
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...