Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

P*ska mutsi?

Tänään viimeksi tuli sähköpostiinLliberolta viestiä, jossa pyydettiin vastaamaan vaippakyselyyn. Kysymykset oli tyyliä "Miten tärkeää on, että ylläsi olevat housut on mukavat eikä kiristä vyötäröltä?" tai "Haluatko että lapsesi on mukava leikkiä, kun vaippa ei kiristä?". Ja vastaavia posteja on siis tullut aiemminkin... Eli olenko nyt paska mutsi, kun käytän lapsella tavallisia teippivaippoja, vaikka Liberon housuvaipat olisi niiiiin paljon parempia? Ja miksi ihmeessä Libero tekee niitä epämiellyttäviä ja kiristäviä teippivaippoja jos niiden käyttö on suunnilleen lapsen kidutusta? Entäpä sitten ne pienet vastasyntyneet, joille ei ole housuvaippoja tarjolla, miten ne kärsivätkään niissä kiristävissä vaipoissa. Miksei Libero tee asialle mitään! Tottahan Liberon tarkoituksena on myydä ja mainostaa mahdollisimman paljon housuvaippoja, onhan ne melkein tuplahintaisia teippivaippoihin verrattuna, mutta hippasen ottaa jo päähän tämä "syyllistävä" lähestymistapa asiaan :S Ja meillä siis tosiaan käytetään teippivaippoja ihan siitä syystä, että 1v tyttö antaa ne ihan nätisti pukea ja joka kerta vaippaa vaihtaessa ei tarvitse riisua koko sukkahousu-housu-tossu-repertuaaria pois jalasta. Laiska äiti siis. Ja onhan ne teipit lisäksi huomattavasti halvempia... Sainpahan avautua :D

10.2.2012
TyPo1
TyPo1

mittää syyllistävää mainontaa ole, ku kohderyhmälleen sopivaa :D

 

Meillä on ollu rajana että sitte ku pieni kävelee puita pitkin niin vaihetaan housuvaippoihin. Eli tyttö oli joku 8 kk ja pojat puolivuotiaita :) Ne teippivaipat ei jotenkii pysy kunnolla aloillaan aktiiviselle lapselle, miun mielestä :)

12.2.2012
riu
riu

niimpä, tosin en itse ajatellu asiaa niin että se olis jotenki syyllistävää. :D mutta siis kyllä meilläki käytetään teippivaippoja, sillo ostetaa housuvaippoja jos on tarjous! mut teipit on miust muutenki parempia, esim ei housuvaippoja voi meillä pitää yöllä ollenkaa ku poju on iha märkä aamulla ku pissa on levinny niihi kuminauha/resoriosiinki.. xD

11.2.2012
Yuna
Yuna

Miten niin ei pysty vaihtamaan seisaalleen. Meillä 1,7v seisoo kiltisti paikoillaan kun vaippa vaihdetaan. Seisten on vaihdettu siitä lähtien kun oppi seisomaan tukea vasten. Täytyy vielä sanoa että muuten ei ole hetkeäkään paikoillaan.

11.2.2012
alexsandra
alexsandra
newborn baby

Onneksi löytyy muitakin paskamutseja :D :D

Meillä marketissa Liberon teippivaipat (koko 5) maksaa 0,18€/kpl ja vastaavat housuvaipat 0,27€/kpl. Molemmat siis suurimpia tarjolla olevia pakkauskokoja. Ja vaippatarjouksia on turha tähän kaupunkiin edes toivoa :/

Meillä on myös ollut perhekahvilassa puhetta näistä vaipoista ja muut äidit hämmästelee miten 1-vuotiaalle pystyy pukemaan teippivaipan. Että eikö lapsi sitten kieri jä pyöri. Ja kaikki yhteen ääneen on todenneet, että teippivaippaa ei pysty seisten laittamaan. Satumamma siis kumosi kokemuksen syvällä rintaäänellä tämänkin väittämän XD

10.2.2012
TyPo1
TyPo1

Täällä on kyllä kans yksi paska mutsi :D

Meillä vauvalla käytössä 70% kestovaipat ja sen lopun tarravaipat. Ihan mahotonta tuolle on housuvaippoja päälle vääntää ko ei auta yhtään ite eikä nouse ees seisomaan. Yhet näytevaipat piti päälle pukee ja totesin et mitä järkeä yrittää tunkee niitä päälle vauvalle joka tasan istuu ja liikkuu hieman pyörien.

Meillä kyllä niin ootetaan et tuo lapsi ottaa jalat alleen. Ku ei vieläkään varaa täydellä painolla jaloilleen ku ihan hetkittäin. ja ikää on nyt se 10kk.

10.2.2012
misukka
misukka
3 years, 7-month-old toddler

ninnup kokeile laittaa automatkojen ajaksi lisäimua vaippaan :) meillä ei yhessä välissä mikään vaippa pitäny yöllä niin leikkasin harsoja palasiksi ja taittelin vaippaan.. sit joko pesin tai heitin roskiin käytön jälkeen.. hais melko pahalle kun yön oli ollu mutta ajo asiansa :) mut jos automatkat on lyhempiä nii ei kerkeis alkaa haisemaankaa sillai :)

10.2.2012
ansku90
ansku90

on ne joo aika paljonki edukkaampia teippivaipat..
prismasta ku ostettiin liberon teippivaippoja ni 12,90 makso paketti missä oli 84 vaippaa ja 12,90 maksaa housuvaippapaketti missä on jotain 40 vaippaa..
nyt löysin (oli tullu meidän prismaan, viime kerran ei ollu) housuvaipoista tommosen säästöpaketin missä on 84 vaippaa ni makso 17,90 et se oli jo melkosen edukas housuvaippapaketti.. olikohan säästöpaketissa 0,20 e /vaippa ku normissa 0,26/vaippa.. teipit taitaa olla 0,14/vaippa parhaillaan liberot siis..

mä käyttäsin mieluusti teippivaippoja jos tuo meidän muksu antas laittaa.. vaihdettiin housuihin jo joskus 7kk ja alkuun hirveesti falskasivat ennen ku löydettiin hyvä merkki ja koko mikä pitää ne lirut sisällä.. teipit ei falskannu juuri koskaan. ja sit ku löydettiin päiväkäyttöön ni piti vielä erikseen ettiä yökäyttöön ettei tarviis lakanapyykkiä joka päivä pyöritellä vaippojen takia..
vielä pitäs ettiä semmonen vaippa mikä pitäs automatkoilla.. kaikki falskaa istuimessa.. jopa ne mitä käytetään yöllä ja pitäävät pissaa sen 12 tuntia hyvinki ni nekään ei kestä tolla automatkoilla tuntia pidempään :( en ymmärrä.. ei teippien kanssa ollu ikinä tuommosia..

10.2.2012
ninnup
ninnup

kaupassa kun on ne hintalaput niissä hyllyissä nii niissä on aina kappalehinnat et paljon yhelle vaipalle tulee hintaa :) siitä mä oon verrannu nii ei tartte alkaa laskee :)

10.2.2012
ansku90
ansku90

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

10.2.2012
ansku90
ansku90

Mrs mursu huomattavasti halvemmaksi en välttämättä sanoisi mutta halvemmaksi kuitenkin. Joskus sen oikein laskinkin mutta summia en muista. Minusta normaali paketit on aika saman hintaisia ja teippivaippoja on 52kpl ja huosuvaippoja 38kpl. Muistaisiko joku oikein ne hinnat?

10.2.2012
alexsandra
alexsandra
newborn baby

iteasias ainaki tos meidän käyttämässä kaupassa housu- ja teippivaipoilla ei oo hinnossa eroo ollenkaa.. housuja saa laatikossa jolloin kappalehinta on alempi kun noissa tavallisissa paketeissa :) ja jos ostaaki joskus sen tavan paketin nii oliko sentin vai kaks kalliimpia housuvaipat :D et ei mikään huima hintaero.. mä käytän housuja sen takia esikoisella kun teippivaipat falskas aina ja tuli yöllä yli. samaten jos ei oo bodya päällä nii tippuu nuo teippivaipat tuolta neitiltä. aina pitäs olla body päällä ettei vaippa tipu :)

ei se kyllä huonompaa äitiä tee jos ei housuvaippoja käytä ;D meille nuo vaan on ollu parempia :)

10.2.2012
ansku90
ansku90

niin,ajatelkaa:) hihhii :D ja silti monen kestopepun kävely alkaa toosi aikaisin (siis sillä,kun moni vetoo siihen ettei lapsi opi edes liikkumaan kestoissa :DDD)

10.2.2012
satumamma
satumamma

Kaikkea älytöntähän ne sanoo Velo. Lähinnä kommentoidaan juuri tuota että eihän teippivaipoissa voi liikkua mutta kyllä meidän kiipeilijältä ainakin onnistuu ja mitä kiristämiseen tulee teipit eivät ole koskaan kiristäneet toisin kuin huosuvaipat joita on kokeiltu joitakin yksittäisiä näytekappaleita. Yksikin kysyi ihan tosissaan että saako yli 1v tosiaan käyttää teippivaippaa. Meinasin kysyä että laissako se on kielletty mutten ilennyt.

10.2.2012
alexsandra
alexsandra
newborn baby

mitä ne tosiaan sanoo?? :O

 

jos käyttäisin kertisvaippoja-käyttäisin mieluummin teippareita...ne saa vaihdettua lapsen seistessä eikä tarvi riisuu kokonaan:)

10.2.2012
satumamma
satumamma

Mulle tulee typo ihan sama fiilis noista liberon sähköposteistä. Olenkin miettinyt että olenko ainoa joka ei ole siirtynyt huosuvaippoihin.  Meilläkin nimittäin on käytössä teippivaipat 1,7v. Minusta ne kätevämmät ja tulevat halvemmaksi. Mutta voi että mitä kommetteja olen saanut esim. perhekerhossa toisilta äideiltä.

10.2.2012
alexsandra
alexsandra
newborn baby

en kyllä osaa ajatella että libero väittäisi teippivaippojaan huonoiksi-se nyt vaan on tuollainen mainoskikka noitten housuvaippojen myyntiin :)

 

niin siis itte aattelen :)

10.2.2012
satumamma
satumamma
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...