Päivän diilit

Elikkäs puhe siis näistä netti diileistä esim. kimppadiili, citydeal.. - Katsotteko päivittäin uusimmat diili? -Ostatteko diilejä? -Kokemuksia diileistä? Hyviä ja huonoja...   Itse kyllä katson päivittäin juurikin noista kahdesta nettisivustosta päivän diilit. Olen kaksi ostanut, yhden kummastakin. Mitään pahaa sanottavaa ei ollut toisesta (ruokalahjakortti), toista en ole käyttänyt(hiustenleikkaus+ värjäys). Kaveri joskus sanoi, että ostama diili ei sitten loppujen lopuksi toteutunutkaan, vaikka useampi siis oli jo ostettu. Ja niin, vähän huijaavia esim. noi hotellimatkat, nehän ei sisällä lentoja. Pitää aina tarkasti lukea mitä siellä sanotaan pienellä tekstillä :)

10.2.2012
Felize
Felize

Ja siis ihan kaikki oleellinen sanotaan aina siinä tekstissä mikä siinä alla on, esim just että lennot ei sisälly, ei se oo mitenkään pienellä missään.

12.2.2012
Lintu4
Lintu4

Täällä täällä täällä, yks citydealin aktiivinen käyttäjä! Monen monta korttia oon sieltä ostanu ja paljon säästäny. Ei juurikaan mitään ongelmaa ja jos on ollukin niin oon saanu aina selvitettyä asiat ja hyvitystäkin oon kerran saanu rahallisesti vaikka en ees vaatinu. Ja sen diilin saa peruakin 14 päivän sisällä. Sais vaan olla omalla paikkakunnallanikin noita ruokalahjakortteja ja kauneushoitolahjakortteja, niiden perässä en viitti ajella sataa kilometriä. Mutta siis ehdottomasti suosittelen ainakin citydealia muusta ei ole kokemusta.

12.2.2012
Lintu4
Lintu4

en oo sen kummemmin perehtynyt, ku vilkasin kerran vaan uteliaisuuttani että onko tässä meijän kaupungissa mitään. Juu ei ollu :D

12.2.2012
riu
riu

Ei ole jäsenmaksua, ainankaan noissa kahdessa. pitää rekisteröityä. Erilaiset yritykset tarjoaa "diilejä", on ihan nettikauppoja ja sitten noita "normi" yrityksiä mitä nyt kaupungilla on. Esim. Yhtenä diilinä oli, että maksa 25e saat 50e lahjakotin x-ravintolaan. maksetaan verkkopankin kautta (oisko ollut että myös luottokortilla voi maksaa) se 25e, tarjousvahvistus tulee sähköpostiin, se tulostetaan ja mennään sinne ravinteliin syömään 50e edestä :) Jotain rajoituksia voi olla siinä 50e, esim. juomat ei kuulu siihen. Noillahan houkutellaan isoja määriä asiakkaita :)

11.2.2012
Felize
Felize

mikä systeemi tää on?

oon mainoksia nähnyt mut ikinä en oo jaksanu perehtyä. pitääkö maksaa jokin jäsenmaksu tms jotta voi ostaa diilin tai mikä se on, esim joku alennus juttu?

10.2.2012
Boco
Boco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...