Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

JIHUU! taas tehtiin temppu

ja käännyttiin selältä massulleen kovalla lattialla. on tehnyt tuota pehmeällä, sohvalla ja sängyssä mutta nyt meni kovalla lattialla.. äitin vauva kasvaa! ihanaa! ja varpaat meni eilen suuhun asti, tovin niillä on leikkinyt mutta nyt meni suuhunkin :) kohta se juoksee karkuun! 3

10.2.2012
mammae11
mammae11

Oi onnea! Enää ei mee kauaa, kun alkaa jo liikkua eteenpäin. ;)

10.2.2012
Monster
Monster

No joo totta.. tuokin hyörii ja pyörii.. nyt tossa pinniksessä riehu ja kierähti massulleen ja huuteli siellä ja kesken huudahduksen nukahti :D. Vissiin keikutti ittensä uneen :D. Toisaalta on mukava että kehittyy huimasti koko ajan, mutta se että se pöngertää vastaan koko ajan..jos se on sitterissä yrittää punertaa pystyyn ja hirvee haaste saada se syömään ja illalla nukkumaan mennessä yrittää nousta sieltä ja huutelee ja pyörii.. :D

10.2.2012
jeini
jeini

no kiva joo mutta toisaalta ei yhtään kivaa :D

sylissäkin kun pitää niin heijaa niin kamalasti että sattuu ku kumauttaa takaraivolla rintakehään ja saa koko ajan olla varuillaan jos lattiallakin istuu ettei heijaa johki pöydän kulmaa tai johki itteään.

ihanahan se on mutta vois vähän rauhottua, ees yöksi :D

10.2.2012
mammae11
mammae11

Joo just toi sitterissä ja sängyssä vänkääminen..siellä se nytkin pyörii ja kyljellään makailee..ja tosissaan näyttää siltä että kohta pinnis on entinen :D.  Hyvä kun teilläki on tommonen vauhdikaampi kaveri :D.

10.2.2012
jeini
jeini

onpas teillä jeini kiire Ronilla :D

meillä kanssa ku sitterissä syöttää niin on niin iso etukeno että ei tiedä missä se suu on, vänkää siis ihan väkisin istumaan :D vielä ei oo muuallaku sylissä ja sitterissä noussu istumaan mutta varmaa ku sais tarpeeks hyvän otteen jostain niin vänkäis kanssa.

kovin näyttää olevan vauhtia joo, rauhottuis edes yöksi mutta ei ku sielläkin vispaa niin että on jo sänky ihan liitoksistaan irti :) no se on hyvä että vauhtia riittää, jospa se innostais menemään eteenpäinkin. selälläänhän kiertää ympyrää niinkuin viisari mut ei etene eteenpäin.

10.2.2012
mammae11
mammae11

Hienoo :)) Meillä toi kierii eteenpäin..onneks on parketti kun siinä veti turhan vaudikkaasti kun kierähti takas selälleen ja kops kaali lattiassa,ei kovin kovaa sattunu.. nii ja pari päivää sitten se nous istumaan repimällä koiraa karvoista :D kovasti yrittää pöngätä istumaan ilman tukeakin mut se näyttää enemmän siltä kuin se tekis vatsoja :)

10.2.2012
jeini
jeini
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...