Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Kuulumisia.

Heippa!! Olis mukava kuulla teidän kuulumisia, joilla on laskettu aika maaliskuussa. Kuinka raskaus on edennyt ja oletteko voineet hyvin??

9.2.2012
mamskis
mamskis
2 years, 10-month-old toddler

Niksu: vaikuttaa se, joten no worries... joskus jopa vauvan asento mittaus hetkellä saattaa vaikuttaa. sf- mitta on muutenkin enemmänki suuntaa antava, joten...

16.3.2012
pallero
pallero

Tsemppiä synnytykseen Mamskis sitten kun sinne pääset!!:)

16.3.2012
ninnura28
ninnura28

Hurjasti onnea, ninnura28!! :) Ihana kuulla, että kaikki meni hienosti, ja terve tyttö syntyi. Te saatte nyt sitten nauttia ihanasta vauvatuoksusta. :) Mä täällä vielä malttamattomana odotan, millon pääsis tositoimiin. :) Tänään rv 37+5, ja IHAN VALMIS oisin jo lähtemään synnärille. :D No, eiköhän sinne pian pääse...

14.3.2012
mamskis
mamskis

Moikka meille syntyi nyt sit 7.3.2012 klo 11.36 terve tyttö  3480g 50cm sektiolla iha hyvin meni kaikki mitä nyt äiti hieman kipeä kun on nuo hakaset viel haavassa ,huomenna onneks saadaan nekin pois. Tänään " Iida" viikon ikäinen.

14.3.2012
ninnura28
ninnura28

Heips. Mulla nyt viikkoja 36+5 ja supistuksia on ollut jo vaikka kuinka monta viikkoa. Viimesen kolme viikkoa on sillon tällön ollu kipeempiäkin suppareita, mut pääosin noita harkkasupistuksia vaan. Mut niitä tulee siis kymmeniä päivässä. Esikoisesta ei ollut näin paljon supistuksia, vaikka sillonkin harjotussupistuksia tuli jo n. 6. raskauskuukaudesta lähtien. Mulla vauva on ollut nyt jo ainakin 4viikkoa tosi alhaalla, ja pää on kans kiinnittyny lantioon jo kaks kolme viikkoa sitten. Kovasti ovat neuvolassa arvelleet ennenaikasta synnytystä, mut saapa nähdä. Vika lääkärikin siirrettiin 36+ viikolta jo 35+ viikolle, kun terkkari sano, että parempi, kun meet jo vähän aiemmin. Mutta eipä ollut mitään ennenaikasta vielä tapahtunu kohdunsuulla. Eli eiköhän tuo pikkunen tuolla vielä viihdy. Pää on kyllä niin alhaalla nyt, että tuntuu ihan koko ajan kävellessä. Ihan ku keilapallo haarovälissä. :D :D

Niksu, saapa nähdä, sullakin tosiaan jännät paikat edessä, kun on kohdunsuukin jo hieman auki. Tsemppiä kovasti loppuodotukseen!!

Voi vitsi, oikeen ootan jo, että sais kuulla vauvauutisia täällä maalisvauvojen foorumilla!!

7.3.2012
mamskis
mamskis

Moi !! Minulla rv 37+6 ja ens viikolla sit syndelle .mukavasti on menny täälläkin vaiks ei kauhean hyvin tuu nukuttua kun ei oikeeta asentoa enää löydä.

28.2.2012
ninnura28
ninnura28

Oi kuinka kiva, kun ootte jaksanu vastailla. :) Mä palasin tossa just viikon reissulta, ja piti tulla kattomaan, joskos joku ois tänne kirjotellu.

Mulla raskaus menny oikein kivasti, aika saman kaavan mukaan kuin esikoisenkin kohdalla. Nyt vaan tämä vaavi meinaa haluta etuajassa ulos. :D Maanantaina neuvolassa (viikkoja oli sillon 34+3) terkkari sanoi, että pää on jo todella alhaalla ja kiinnittynyt. Vika neuvolalääkäri pitäis olla vasta parin viikon päästä, mut terkkari varas sen jo ens viikolle varmuuden vuoksi. Saa nähdä, mitä vauva meinaa. Mä nyt yritän silti aatella, että tulee vasta lasketun ajan tienoilla. Muuten, jos koko ajan oon sillä ajatuksella liikkeellä, että tulee etuajassa, niin loppuodotuksesta tulee pitkä!! :D Mutta onneks on tuo 1v3kk vanha murunen tuossa pitämässä äipän kiireisenä, niin eiköhän tää muutama viikko tässä hujahda joka tapauksessa nopeesti, ja kohta jo käärö onkin sylissä. 3

22.2.2012
mamskis
mamskis

Moi!

Mulla ainaski viime neuvolas keskiviikkona, jolloin viikkoja 34+2 sf-mitta oli 31. Neuvolantäti sano et on laskeutunut pää jo lantioon ja samalla sf-mittakäyrä meni kulkemaan keskiviivalle. Aikaisemmin menny ylemmällä. Mittoja ollu tällasia: 22+3 22cm, 26+0 26cm, 29+1 28cm, 32+2 30cm.

17.2.2012
Katzu78
Katzu78

Mulla menossa viikko 34, LA 26.3. Maha on alkanu laskeutuu, onneks, ei oo enää niin täys olo koko aikaa. Pystyy paremmin istumaanki, mikä on tosi kiva tunne :)

13.2.2012
Katzu78
Katzu78

Raskaus on edenny hyvin, vaikka liitoskivut on nyt alkanu vaivata jo aikas ikävästikin. Aktiivinen vauva täälläkin, tulee vaaditut 10 liikettä jo muutamassa minuutissa :) Tasan neljä viikkoa olis vielä lasketuun aikaan, saas nähdä koska alkaa kyllästyttään tää jättimaha :D

13.2.2012
sallla
sallla

Heips! Raskaus edenny ihan ok. Olen joutunu käymään useammin ultrassa, mutta mikäs sen mukavampaa kun nähdä useammin pikku potkuttelija :) Vaivoja on ollu enemmän ja vähemmän päivästä riippuen. Välillä vaivaa lonkat, välillä nivuset. Mutta kaiken kaikkiaan ihan hyvin menny :) Kovin on liikkuvainen vauva masussa, ei onneks tartte laskee iltaisin liikkeitä.

Mites sulla sujuu mamskis?

10.2.2012
Katzu78
Katzu78
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...