Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

päivälörpsis..

hitsi mun siivoamisesta ei tuu mitään..vähän koittaa järkätä tavaroita-joha  supistelee.. saatikka toi imurointi,uskalla ees moppausta ajatella :( menee hermo tähän sikolättiin kun ei saa siivottua.   oliskos muilla parempi päivä?   ai mut ilmeisesti saan ostaa hyväkuntoiset ihunat ihunat Brion kombi vaunut etullisesti yheltä tutulta.. onnesi huutlein asiasta fb:ssä, sain heti tarjouksen yv:nä.. huutisessa niiden lähtöhinnat jo on sikamaiset-sentään hyviäkin juttuja tähän päivään.   nyt ku vaan malttais siiheks et saa ne vaunut kotio asti :P

9.2.2012
satumamma
satumamma

Hahaahaa! :D Nyt kehtaa nauraakki, mut kun kerran oli keskosvauva ketjussa jotenki et "ompa teillä pilluinen vauva", niin sillon en julkisesti kehannu. Vaikkakin täällä ruudun takana salaa nauroin sille kyllä, mut kun mulla onki niin huono, ja musta huumorintaju, etten voi minkä.... Toi vaan käy niin helposti ku k ja l vierekkäin näppikses. :)

9.2.2012
Sralla
Sralla

XD pilluinen.. ihana :D

etin äsken iltalörppiä mutta täällähän ne onki :D
joka paikkaa jomottaa, herkkuja tekis mieli, en vaan saa päähäni että minkälaista XD huomenna jos käydään kerran siellä kaupassa ni vois harkita kyllä jotaki roskaisaa ruokaa, mäkkäriä toisin sanoen, namnam :P

mä taas luulin että huomenna on 9.2 mut sepä oliki tänään.. no ystävänpäiväkortit voi olla vähän myöhässä mut ei oo niin tarkkaa.. kummilapsille lähtee kyllä ykkösluokassa mutta kummeille on valmiiks maksettu postimaksu eikä siinä sanota mitä luokkaa ni voipi olla 2 lk:n maksu, se ois pitäny tänään laittaa postiin, 1 lk kerkee vielä maanantainakin..

alkaahan tuo jo väsyttää hurjasti mut vielä virutan ku kerran saapi valvoo eikä oo aikanen nousu.. uhallanikin :D

9.2.2012
ninnup
ninnup

Hehhehehhehhe :DDDD Mummy :DDDD *repskops* :DDDD

 

Juu iltaa jo tähän aikaan :) Ihan tyhmää kun nää sivut ei toimi puhelimella ja ei koneelle ennää oikein kerkee... Tai ei tässä kerkee mittää tehä ennen ku tää sammuu X) No, vakuutusyhtiö makso jo edellisen uuden koneen, huomenna käyvään taas ostoksilla. Kun onhan se pakko kerran viikkoon saada uus kone :D ... kalliita nuo lapset... Siis ei se että ne pittää ruokkia ja vaatettaa, mutta ne pirulaiset hajottaa hirveesti tavaraa X)

 

Mie luen kateellisena teijän vauvamasujen juttuja... Voihan masu/vauvakuume :)

9.2.2012
riu
riu

Xd oh dear, täs läpyskäs on joku vika ku tulee tuommoisia kirjoitusvirheitä!! PIKKUINEN söpöliini hän on eikä mikään noin härski sana :s

9.2.2012
Mummy83
Mummy83

Lörbs! Meillä oli vieraita kyläs, ihan pikkuinen neiti 3kk siskonsa 2v kans. Mies oli ihan vauvakuumeessa ja jätettiinki se sisälle tuon pilluisen kans ku lähdettii isompien kans vähäks aikaa pulkkamäkeen. Lounaaksi kokkailtiin yhdes ja semmoista kivaa, oli kyllä hauska päivä.

Ja semmoisen askeleen sain otettua, et tilasin ajan gynelle :) et ihan tarpeeks tuottoisa tämäkin päivä :) huomenna pitäis olla leudompi ilma, josko sinne luisteleen pääsis vihdoin ja viimein..

9.2.2012
Mummy83
Mummy83

Jonna, se oli lastentarvike kaupasta, antoivat sellaisen tarjouksen kun sanottiin että mitä halutaan ja millä rungolla.

9.2.2012
iitu_86
iitu_86

täälläkin ollut rauhallinen päivä. En oo paljon tehnyt mutta heti kun tekee jotain niin vatsassa tuntuu. Odottelen tässä että saisin sen äippälaatikon kotiin. Vihdoin löydettin vaunut josta tykkäämme. Tuli tilattua sellaiset emmalunga edge duo vaunut.

9.2.2012
iitu_86
iitu_86

päivää. käytin vauvelia 3kk neuvolassa ja kuukaudessa tullut vähän yli kilo painoa lisää, hiih eli mitat oli 7220g ja 59,5cm :D

tatulointia hoitelen ja koko ajan ihailen, niistä tuli niin hyvät, ja halvalla saatiin! :)

kerrankin oli neuvolassa sellanen tuleva äiti odottamassa vuoroaan joka jutteli ja tervehti. yleensä kaikki on ihan tuppisuita siellä kun vuoroa odotellaan.

9.2.2012
mustikka88
mustikka88
3 years, 11-month-old toddler

päipäi!

tänäänpä ei mitään ihmeellisiä kerhoonkin piti mennä mutta ei menty kun halusin nukkua pitkään :) laiska kakka äiti! pojat nukkuu ja mie sain taas neulottua vähän (olen vanhan harrastuksen herätellyt henkiin pikkuhiljaa) ja löysin kameran laturin joten nyt alan kuvailemaan vaatteita ja tarvikkeita myyntiin :( miun vauva 3 niiiiiiiisk 3 onko pakko jos ei taho antaa noita pois?

9.2.2012
imppuliina
imppuliina

jonna ottaa nyt kans varovasti.. mä kävin kans pikaseen kaupassa(autolla samalla kun hain yhdne koululaisen koulusta) niin ei tarvii ku käppäillä hittaasti pikku siwa läpitte ni joha supistellee..

9.2.2012
satumamma
satumamma

voi JII,määki voisin lähtee jonnekkin etelään aurinkoon lepäileen... *lottovoittoa ootellessa*

9.2.2012
satumamma
satumamma

päivää päivää! :) Kiva tuuri kävi vaunujen kans! :)

Ohhooh, mieki hluisin J johonki reissuu, ihan minne vaan. :) Mut nyt on muutto projektina ensihätään. Katellaan reissui sitte joskus kun on asettunu uutee kaupunkii. :)

Täytyy vissii laittaa uuni valmiiks lämpenee ja mennä itekki koisaa, ku pokkoki kerran nukkuu... Sitte ku herätää nii pannari uunii, ja vatkataan siihen kerma vielä. Hillon tein jo aamupäivällä. Treenit myös vedettiin tossa ja pyykkiä on pesty...

9.2.2012
Sralla
Sralla

ootellaan siis millaiset kestoarskat se ipu on lekurille antanut ;)

hih,äiteensä tytär ;D

misukka,noi on niin hankalia-ainakin aluksi,ja totta,soneralla on kyllä aina ollu heikko tuo asiakaspalvelu osaaminen..

 

mä en iputin raski uusia tänne metsän keskell.ihan turhaa kun liki uudenveroisia saa 10 kertaa halvemmalla kun sattuu kohdalle sopiva sauma.. huutisesta noista kyllä pyydetään lähtöhintanakin jo 3.4 kertainen hinta mitä nyt joudun maksamaan. ja onpahan taa shyvä mieli kun kierrättää :)

9.2.2012
satumamma
satumamma

Päiveetä. Meillä melko rauhallista oleskelua vaan. Vauveli istuu lelulaatikon vieressä ja tutkii lelujaan. Välillä päästää ison haisun. huuh.

Mie koetan saaha paikallisen mll:n yhdistyksen raha-asiat näppeihini. Miut valittiin rahastonhoitajaksi ja oon aika ulalla. Mut kai se tässä valkenee ajan kanssa. Sonera on hankala asiointikumppani. Asiakaspalvelu on jopa yrityspuolella ala-arvoista. Asenne oli suoraan sellainen et ookko tosissas ettet mistään mitään ymmärrä ja tiiä. Pittääkö rautalangasta vääntää. No kyllä kiitos. Kai jokaisella joskus on se eka kerta... Noh, myöhemmin yritetään uudestaan, toivottavasti paremmalla onnella. Tai mukavammalla asiakaspalvelijalla :D

Tässä harkitsen, että vetäiskö aivot narikkaan ja laittas jonku leffan pyörii. Sivusilmällä seurailis, mitä tuo pikku aarre keksii.

9.2.2012
misukka
misukka
3 years, 6-month-old toddler

pikaisesti kun pitäs olla jo menossa...

turvotusta huomattavasti enemmän ku eilen :( Junnu vissiin kylttiään suoristelee kun juilii tuolla alhaalla. Tunnin päästä äitipolilla aika. Herra iputin koko eilisen hoki et katotaan niin ottavat mut osastolle. Hitto se on se lekuri ite osastolla jos ehdottaa XD neiti iputin uhkas että potkasee lääkäriä munille XD

Hyvä hyvä vaunut sait. Mä huokailen edelleen että haluan sittenkin uudet vaunut enkä noita neidin vanhoja jotka kyllä on ku uudet, mutta siltikin... :)

Mut nyt on pakko mennä...moiiiii

9.2.2012
iputin
iputin
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...