Paras kirjakerho?

Meidän tyttö on 2v8kk ja olen suunnitellut liittyä kirjakerhoon, mutta en osaa päättää mihinkä... Kertokaas mikä teidän mielestänne on paras?

8.2.2012
Jonsu84
Jonsu84

Me ei kyllä liitytä. Tutkittuani nyt uudelleen asiaa ja googlailtua mm.noita kirjoja mitä sieltä tulee. Noita samaisia pyörii aika paljon kirppareillakin, mitä mä ostan melkein kaikki kirjat. Jatkossakin siis sieltä. Ei sit ainakaan harmita jos lapsi repii kirjan postimerkeiksi.

1.9.2014
carata
carata

Niin ei niistä hurjia alennuksia saa ton kerhon kautta.. Itse lähinnä siksi juuri liityin,että tulee "pakostakin" kerättyä.. Kun kirjakauppaan jos menee,niin ei välttämättä raaski ostaa sitä Kunnas kirjaa,kun samalla hinnalla saa monta kivaa ikätasoon sopivaa kirjaa tai sitten tulee muita kirja houkutuksia ;)

1.9.2014
Vipe
Vipe

Nyt näköjään vähän huijasin.. Kävin tuolla miehen laskukansiolla katsomassa,niin näköjään kallein kunnas lasku oli 30€ (silloin tuli kaksi kirjaa toinen oli täytettävä kirja) ja halvin 20€,ja muut siltä väliltä.. Eli oli 23,26,29€ muunmuassa..

1.9.2014
Vipe
Vipe

pelargoni,Mauri Kunnas kerhossa tulee aina se yksi kirja ja sitten yleensä joku lahja (joskus lahja on esim. Puuhakirja tai täytettävä kirja yms. Tai sitten pyyhe,tyynyliina tms. Ja en ole varma olisiko kerran ollut niin ettei mukana tullut mitään,voi toki olla että silloin tuli juurikin joku toinen kirja) Ja mitään perus hintaa paketilla ei ole,vaan se riippuu vähän kirjasta ja osuu tuonne 20€ huitteille ja siihen sisältyy postimaksu.. Oisko aika usein se paketti jonkun 22-23€ en muista kun mies maksaa ;)

Ja paketti on helppo perua,jos ei kuukauden kirjaa halua,itse olen kerran perunut,kun olisi tullut kirja jonka jo omistimme :)

Nuo kirjat ei ole ehkä vielä ihan ikätasoon sopivia (poika 2v 2kk) mutta tykkää kyllä jo katsella niitä ja onpahan sitten valmiiksi kerättynä,kun tykkään noista Kunnaksen kirjoista paljon..

Lisäksi olemme vau kirjan jäsenenä,josta meille paketti tulee kuukauden välein myös (sitä väliä saa mielestäni jonkin verran itse muokattua,että saa paketin tiuhempaan tai harvempaan jos haluaa) ja se on myös aina noin 20€ paketti,riippuen sisällöstä,yleensä kaksi kirjaa tulee ja ne tulee lapsen ikätason mukaan :)

1.9.2014
Vipe
Vipe

Oliko se muka ton hintainen?!? Muistin jotenkin, että olis ollut lähempänä 30€! Ja useammin. Siitä on kyllä aikaa, kun katsoin....

1.9.2014
carata
carata

Mua kiinnostais kans joku, kun tyttö 2v tykkää nykyään kirjoista niin paljon. Luetaan joku aina ennen nukkumaan menoa.

Olen miettinyt sitä tammen kultaista kirjakerhoa, mutta oli muistaakseni kallis, kun sitä joskus tässä katsoin. Lisäks tuntuu, että noissa on aina joku, et pitää ostaakkin kolme ensimmäistä pakettia ja sitten ei ole enää pakko ostaa.

Tyttö tykkää myyrästä ja muumista.

1.9.2014
carata
carata

Toi suuri suomalainen lasten kirjakerho kuulostaa kyllä kivalta. :) Täytyypäs lähteä googlettamaan se.

9.2.2012
Jonsu84
Jonsu84

Minusta kaikki kirjakerhot on rahastusta..kalliita kirjoja.Itse oon keränny esim.kaikki Kunnaksen kirjat lapsille ostamalla ne alesta=)Ja muutenkin ostan kirjoja vain alesta ja kirpparilta.

Tatut ja Patut on toivottu lahjaksi lapsille.

9.2.2012
huiskutin
huiskutin

me kuulutaan lasten parhaat kirjat- kerhoon.. ihan ookoo kerho, kk-pakettien hinnat normisti kahenkympin molemmin puolin.. aika paljon muumikirjoja, mut muuten aika vaihtelevasti erilaista.. tosin taidetaanki erota koko kerhosta, kun tulee nykyään kirjastossa käytyä niin paljon. :)

8.2.2012
Santtuvaan
Santtuvaan
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...