Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

itkun kanssa nukkumaan.. mikä neuvoksi?

Olipa kyseessä sitten päikkärit tai yöunet, niin sama homma. kauheella itkulla nukkumaan. :o onko tuo poika sit niin yliväsyny vai mitä tämä on. :/ yleensä kyllä rauhottuu ja nukahtaa nopeesti (välillä).. mut mikä neuvoksi että unille meno olisi mielytttävämpää? olisiko vinkkejä??

8.2.2012
maryy
maryy

Juu, meilläkin esim eilen jäi iltahommat kokonaan tekemättä kun poika rupesi olevinaan viimeisille päikkäreille. ja nukkukin sitten yhteen yöllä ja halusi syödä... ja kauheella huudolla mentiin sillonkin nukkumaan, ja rattaisiin vispattiin. :) tänään yö unille meni ilman itkua.. muille unille ollaankin menty itkun kanssa:/ raskasta välillä... no jospa tämä on vain joku vaihe mikä menee ohi.?:)

12.2.2012
maryy
maryy

Meillä vauva melko hyvin nukahtelee päiväsaikaan ja yöunillekin itekseen, kun vaan vie sänkyyn. Mut "iltapäikkäreille", eli viimeset tirsat ennen yöunia on viimeajat menty melkosen huudon säestämänä, on pitäny vaunuissa vispata menemään.. ja nyt parina iltana sit nukkunukki siitä sen pidemmän jakson suoraan, eli jääny sit iltapesut yms väliin.. Mitä tossa vois tehä? Huutaa varmasti ku on väsyny (silmät kiinni väsyneenä, vaipat vaihdettu ja ruokaa saanu)..

11.2.2012
pelargoni1
pelargoni1

Tänään oon saanu taas tapella poikaa nukkuu, silmät kiinni huuta mikään ei kelpaa.. mut sit aina ihan ykskaks nukahtaa.... :)

10.2.2012
maryy
maryy

meillä on poika 11kk alottanu nämä päiväuniraivarit näköjään..

niin väsyny että hyvä jos tolpillaan kestää mutta kaikkensa tekee ettei nukahtas (maidon juonti pitää jättää kesken jos meinaa nukahtaa, räpeltää tutia suustaan ja muuta sellasta, ainaku meinaa nukahtaa ni alkaa jonkulainen räpellys) sit ku ottaa syliin ja pitää niin ettei saa räplättyä sitä tutiaan ni hirviä raivari.. huutaa ja kiljuu ja pyristelee ja sit jos kylmän viileesti vaan jatkat silittelyä ja lepertelet rauhallisesti ni nukahtaa mut eka pitää saada se vartti huutaa täyttä kurkkua.. sit jos laskee pois sylistä ni hiljenee kyllä mutta silmät ristissä vaan antaa mennä ja meinaa nukahtaa ja kohta on turpa eellä jossain ku ei jaksa puoliunisena keskittyä..

tuo jos sais ite valita ni ei nukkus ollenkaan päikkäreitä ku hortoilis vaan silmät punasena pitkin seiniä ennemmin..
yöunille rupee edelleen nätisti, huoh!

10.2.2012
ninnup
ninnup

Niin onneksi nukkuu.. :) mut tuo itku ei ole kivaa. tänään on kyllä mennyt vähemmällä itkulla kun esim eilen :))

9.2.2012
maryy
maryy

ooo onnellinen että vauva nukkuu, meillä poika 5 kk eilenkin nukahti 23 maissa ja 07.30 ylös. että musta ois ainakin kiva että nukkuu kellon ympäri vaikka ois sitten seiskasta seiskaan kuhan nukkuis :D mutta ei niin ei :D toki joskus nukkuu sitten ysistä kasiin tai jotenkin mutta aika usein yöpuulle meno viivästyy mutta sitten aamulla kyllä jaksaa nousta ajoissa :)

8.2.2012
mammae11
mammae11

En usko et onnnistuu, nukkuu 3 päikkärit ainakin.. :( jos pääsisi pihalle niin nukkuisi rattaissa pitempiä unia, se voisi varmaan auttaa? mut on niin paljon pakkasta ;( vähä aikaa sit mentiin nukkumaan 9-10 aikaan illalla ja herättiin samaan aikaan aamulla. en tiedä miksi tuo unirytmi nuin päin kääntyi.:/

8.2.2012
maryy
maryy

Viihtyy, selällää ei aiheuta itkua tai muuta. välillä kyllä saattaa ollla et kun laittaa selälleen alkaa parkuminen... ja sekin itku tulee vähän niikun et ihankun poika tajuaisi et nyt muuten äiti meinaa laittaa nukkumaan.. sit se alkaa. eka ollaan ihan rauhallisesti, ja muuta.. huh, jospa se olisi vain siihen ikään liittyen..:))  Niin ja oon miettiny niitä hampaita kun kuolan määrä on ihan kamala. :D ja alhaalla ikenessä taitaa olla sellainen valkee kova/terävä juttu.:D en kehtaisi aikaistaa nukkumaan menoa kun menään nukkumaan jo kuuden aikaa.. :) herätään aamulla sit puoli 7 :))

8.2.2012
maryy
maryy

voi kuulema hampaiden tuloki vaikuttaa siihen että koskee kun laittaa makuulle. mut mä koittasin nyt ensinnäkin alkaa purkaan jostain päin, ja helpointa varmaan ois että aikastat sitä nukkumaan menoa.

8.2.2012
Boco
Boco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...