Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

paras väline lattian pesuun?

eli nyt galluppia siitä, minkälainen systeemi on kenenkin mielestä paras lattioiden pesuun/luuttuamiseen.. ihan vaan sillä kun itellä vielä vähän hakusessa se paras malli.. :)

8.2.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

riippuu paljon mikrokuituliinasta onko hyvä, mulla on tommonen just ohkasen froteen kaltanen materiaaliltaan ni oon tykänny.. sit on erilainen ikkunan pesuun ja vielä erilainen kuivana pölyn pyyhintään.. noita kahta viimestä ei kyllä missään nimessä vois käyttää lattianpesuun.. niiden lisäks on vielä yks mille en oo keksiny järkevää käyttöö.. ku on semmonen kumma luttero :D

8.2.2012
ninnup
ninnup

meillä on tommonen sinin littana läpyskälevy mihin saa kiinni sienen tai mopin.. mikä lie nimeltään mutta me on pietty siinä mikrokuituliinaa..
kastellaan, rutistetaan niin kuivaks ku vaan menee ja suihkauttaa laimennettua pesuainetta siihen pari suihkausta ni hyvä on tullu.. keittiön laminaatissa jos on pojun jäljiltä jotain enempää tahraa ni sit suihkautan sitä pesuainetta myös tahraan ja annan olla tyyliin minuutin ja pyyhkäsen.. 

meillä on täällä parkettia, laminaattia, muovilaattaa, muovimattoo ja laattaa (sisä ja ulko siis sisätiloissa) ja kaikkiin tuntuu olevan käypänen ku puhtasta tulloo :)

8.2.2012
ninnup
ninnup

sinillä on aina siivous sujunut :) se levy nukkajuttu :D ei se karvakasa vaan se systeemi :D mikä se on :D

8.2.2012
imppuliina
imppuliina

meilläki on tommonen lastasysteemi mikrokuituliinalla.. en oikein tykkää.. tuo pyyhesysteemi kuulostaa paremmalta.. :)

8.2.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

amattilaisvälineitä kannattaa käydä katsomassa siivousliikkeessä. Jos ne kestää amattilaisilla vuosia niin yksityinen ei niitä puhki tai rikki saa. Esim taskumoppeja ja levykehyksiä sekä varsiä ja hinnat ei paljon eroa noista sini tuotteista

8.2.2012
anue82
anue82

sellaisia 80-90 luvun moppi systeemejä joissa käytettiin vettä, ei enää käytetä kun ammattilaiset käyttää vedetöntä siivousta. eli kaikki siivotaan nihkeällä. hyvin harvoin märkää käytetään. märkänä/kosteana käytetään mikrokuitumoppia. tai sit mikrokuitupyyhettä ja lastaa.

 

kotona sini lastaa ja siivousliikkeestä ostettu ohut frotee pyyhe (maksoi vuonna nuija 1€, ja pesty tosi monta kertaa)

8.2.2012
anue82
anue82

mulla on mikrokuituliina lastassa...en tiiä onko se paras mut parempi kuin normi moppi...

8.2.2012
Boco
Boco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...