Päivälörpöstelyä

Hitsi ku on kamala nälkä. Ja silti mie en saa ahteria ylös tästä sohvalta et kävis laittaa evästä. Kumma miten sitä on niin paljo helpompi nälkäsenä vaan jäädä kärsimään siitä nälästä ko ei oo energiaa lähtee poistaa sitä nälkää. Me käytiin tossa pari tutnia sitten kylillä. Vauva ei saanu nukua päikkyjään ni nyt se sit nukkuu tuolla, toivottavasti pitkän kaavan mukaan. Ihana keli ulkona, pikkupakkanen, repa 10 astetta, arska paistaa ja vähän ripottaa lunta. Tosi nättiä. Mitäs mammojen päivään?

8.2.2012
misukka
misukka

Kysäsehän. :D Mut jos siun jannu on samanmoinen ko tää mein vesseli ni se nyt lököilee muutaman päivän, just sen verran hissuksiin et sie jo melkeen hermostut siihen et mikä nyt tuli ko ei mitään tee, hyvä et ne vaaditut 10 liikettä saa kerran päivään tökittyä. Sit alkaa semmonen älämölö et toivot että pieni olisi pysynytkin hiljaa vielä ja sit se ottaakii ja syntyy, rytinällä.

8.2.2012
misukka
misukka

thanks misukka. Just eilen illalla satumamman kans viestiteltiin ja manasin että reilun kolme tuntia riehuin lumitöissä ja mitään muuta ei tullu ku paikat kipeeksi, ei mitään merkkejä et poika olis tajunnu äidin vihiä. Meinasin että viime päivien oireet on ollu vaan sitä että poika askarrellu kohdun suulle kylttiä "yksityisalue - pääsy kielletty". Täytyy huomenna kysyä äitipolilla lääkäriltä että kuin hieno kyltti siellä on XD

8.2.2012
iputin
iputin

Tsemit ipulle viime metreille. Toivottavasti pikkuinen nyt tajuaisi jo alkaa tekemään pesäeroa kohtsillään.

Meiän jannulla taitaa olla nälkä. Sen verran vetävän näköisesti hilaa tota peffaansa kohti syöttötuolia... Välipala-aika siis.

8.2.2012
misukka
misukka

No ei niin yhtään mitään. Tiiäkkö, en ees ollu yöllä enää kipeä. valvoin siksi kun tuo  neiti tuli viereen nukkumaan. Ens yönä kyllä karkaan sen sänkyyn jos tulee viereen. Palauttamaan en ala omaan sänkyyn kun tuskin siellä uudestaan unta enää saa.

Tuli tänään ne tilatut tuotteet ;) jotenkin mun pitäs piristyä että niitä iltasella vois tutkia :)

8.2.2012
iputin
iputin

Mä oon niiiiiin väsy...krooohhh... Tänään ei oo yhtään mun päivä. Yö meni huonosti, siksi väsyttää. Sit mulla pamahti aivan kamala turvotus...

Jospa tää päivä lähtis käyntiin ennenku ilta tulee. Onneks tänään ei olekkaan mitään varsinaista tekemistä niin saa ihan luvan kans laiskotella.

Jotain herkkua tekis mieli mutta en keksi vielä mitä se olis... suklaatakaan ei ole :(

8.2.2012
iputin
iputin

Mein vaavi just heräs, pari tuntia nukkui ihan iloisesti. Mun piti muuten tänään käydä kaivelemassa isompaa haalaria vauvalle. Nyt on meidän pikkuisella 86- kokoinen haalari otettu käyttöön. En edes muistanut että meillä tuollainenkin haalari oli esikolla. Ja ihan uudenveroinen, että onkohan tullut käytettyä ollenkaan esikon aikaan. Eiku 80 toi onkin, mitähän mie oikeen oon kahtonu... Pääasia että mahtuu päälle. Alkoi esikon äippäpakkauksessa saatu haalari oleen ahdas.

8.2.2012
misukka
misukka

päivää täältäki :)

pyörittelin tuossa just äsken pellillisen lihapullia uuniin paistumaan ja kuorin perunat kattilaan sitä ennen paistoin läjän vohveleita valmiiksi niin saapi tytöt iltapalaksi niitä popsia kun on satujumpassa käyty =D

kylmä on täälläki ja luvannu huomis aamullekki kylmää...luultavasti on aamusta kävellen taas vietävä eskari koululle niin nuo kaksi toisiks pienintä varmaan taas jäädyttää sormet ja varpaat...vaik kuin pukis päälle...täytyy toivoo et kaverin isä tekis töitä kotona niin vois autolla viedä tytöt huomennaki... :)

vauva ja toisiks pienin vetelee päikkäreitä...vauva nukkunnu pari tuntii ja toinen tunnin verran ja tuo toisiks vanhin maalailee vesiväreillä...eskari menikin suoraan kaverille esikoulusta :)

8.2.2012
lenkkari
lenkkari
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...