Makkara lapsen ruokana?

Elikkäs ajattelin tänään tehdä makkarakastikkeen ruoaksi, vaan mitenkäs tuo meidän poika? Voiko päälle vuosikkaalle antaa makkarakastiketta? Ja miten paljon voi antaa jajajaja jos ei voi niin voiko antaa vaikka sitä pelkkää kastiketta missä ne makkarat on lillunu? :DD Olipas kyllä aika omituisesti selitetty, mutta jospa joku nyt selkoo sais :).

8.2.2012
elhutu
elhutu

Voi antaa. En muista mikä se suositus oli tarjoamistiheydessä.

 

Vastaisuuden varalle vinkkinä: Vatajalla on nitriitittömiä nakkeja, jotka siis soveltuvat paitsi lapsille, niin myös muillekin ruokailijoille, ja ovat hyviä.

8.2.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Melkein voisi väittä että lapsessa on jotain vikaa jos ei makkara maistu :D Makkarat taitaa olla semmosia pomminvarmoja lapsilla.

8.2.2012
misukka
misukka

Hyvä tietää :). Meillä ei tosiaan syödä makkaraa ko kerran kuussa ja nyt sattu pakastin olemaan niin tyhjä ettei löydy mitään muuta. Eikä jaksas kauppaan lähtä :D, jospa se vielä maistus pikku miehelle.

8.2.2012
elhutu
elhutu

peesaan misukkaa. ja vielä parempi jos makkarassa ei ois sitä natriumglutamaattia.

8.2.2012
Boco
Boco

Voit antaa jopa niitä makkaroita. Kunhan ei olisi kastikkeessa lisättyä suolaa. Makkaroissa on sen verran itsessään. Ja kunhan ei tule viikoittaiseksi ruuaksi makkarat. Silloin tällöin on ihan ok.

8.2.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...