Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

No mutta huomenta! :)

Ja keskiviikon suunnitelmat? :)

8.2.2012
Sralla
Sralla

Juomenta!

Mä heräsin eka 8lta ja ihmettelin et tyttö ei oo vielä tullu herättää, mut nautitaan tästä, jos kerranki nukkuu. Puoli kymmeneltä nousin ylös et mikä ihme sitä lasta vaivaa ku ikinä oo nukkunu näin pitkään? No, hän oli omassa huoneessa leikkimässä ja kysyin että ootko kauanki ollu hereillä ja tyttö vastas et joo, mut hän odotti et sä heräät.. voih 3 yleensä tuleesiiis aina herättään ku itse herää. Sit luettelimulle ylpeenä et äiti, mä oon jo käyny pissalla, laittanu sukat jalkaan, sit menin vähäks aikaa takas nukkuun ja sit heräsin leikkimään. Onmulla iso tyttö jo..

Tänäänolis kuulotesti neukussa ja tsekataan vähän kädentaitojakin. Nyt tulee lunta aikas paljon, mut jos se tuosta hellittäis, niin vois mennä iltapäivällä luisteleen. Ja pitäs siivota :) muuten ei mitään kummempaa suunnitteilla.

8.2.2012
Mummy83
Mummy83

huomentapäivää! viidenaikaan nousin 4 veen kanssa vessaan,ja sitten enää nukuttukaan.. kohta pitäs lähtee 6v neuvolaan.. mun pikku balettiprinsessasta tulee eskarilainen ensi syksynä :O apuva!!

pikkunen potkii kohta jo kylkiluissa asti,ja pää jumputtaa alas niin et kippiää tekee..auts! mut niin ihunaa!!

 

koulukamut kävin eilen heippamassa-pakko luopua leikistä tällä erää ja jatketaan koulua ja töitä sitten parin-kolmen vuoden päästä..suppailut ei rauhoitu-turhaa enää ees yrittää töihin..pomokin oli samaa mieltä.. kova henkisen painin kävin itseni kanssa asiasta,mutta nyt on mieli levollinen.

8.2.2012
satumamma
satumamma

huomenta :)

pitäs vissiin itekki toteuttaa lupaus nuille muksuille ja viedä ne joskus bussilla kaupunkiin,mut jospa sentään oottelis kesään et olis lämpöstä...puhuttiin et jos menisin bussilla tosiaan nuitten kolmen isomman kanssa sinne kaupunkiin ja sitte mies tulis autolla hakeen pois jossain vaiheessa =D

tänään olis italsella taas nuitten kahen vanhimman tytön satujumppaa ja sitte sauna lämpiäis keskiviikon kunniaksi :)

mitäköhän muuta...jos ees vähän imuria heiluttelis et sais enimmät sotkut pois ;)

8.2.2012
lenkkari
lenkkari

Voi imppuliinalla on huono aamu. Niin täälläkin. Mies on ärsyttävä, lapsi ei syö eikä nuku. Itse kärsin jo toista viikkoa kuukautiskivuista ja kovasta päänsärystä. Kuukautiset loppu jo mutta kivut jäi.  Onko susta ja Srallasta tullut ruotsin kielisiä ;) Kun vauva ja leikki ikäinen on vaihtanut Bebiseksi ja Småbarniksi.

8.2.2012
alexsandra
alexsandra
1-month-old baby

joo tässä minä nyt istun lattapersiilläni ja kiroan tuota miestä! ei helevetti.  pelaamasta tullessaan "unohti" tuoda tiskariin ainetta ja tänä aamuna miun PITI saada nukkua pitkään ja nyt sitten istun tässä kahvikupponen kädessä ja oon ehtiny pukea molemmat lapset ja ja syöttää ja  keittää herrallekkin aamukahvit... esikoinen huusi aamulla minutkin ylös kun ei herra suostunut nousemaan... saastavana! äärärärärärä!

tänään käydään kaverinluona ja kohta männään pihalle.

niska on ihan jumissa ko nukkuu esikoinen tuolla mein sängyssä... ko en sillon paljon uskalla liikkua ko on lapsi joka kylessä kii.. alitajunta on tehnyt niin että hyvä että hengittän kämötän vaan selkä ja niskat jäykkänä yhdessä asennossa etten vaan luisu kenenkään päälle.

huono päivä. äräärärärärr

8.2.2012
imppuliina
imppuliina

Huomenta

Meillä on neuvolapäivä kuopuksella,kiva saada uudet mitat.

Ite oon vähän kipeä,mutta ei auta kun lähteä liikkeelle.

Neuvolan jälkeen käydään katsomassa nukketeatteria ja iltasella ois muskari.

Isossa kaupassa ois myös tänään käytävä,mutta katotaan miten minun olo etenee.

8.2.2012
huiskutin
huiskutin

huomenta, mä huitelen kahvetta ja oottelen hoidokkia saapuvaksi.. kohta pitäs tulla.. 

joka paikkaa kolottaa ja silmät on ihan ristissä mutta jospa se kahvi herättäs, oma miesväki nukkuu vielä..

8.2.2012
ninnup
ninnup

Mie heräsin taas jo kuudelta ku ei koskaa voi tietää herääkö poika kelloon vai ei, ni tarvii varata aikaa sen mukaa et mun täytyy samal kaitsia poikaa. Mut tuo vaan kursata tohotti siihen asti ku äsken kävin herättääs. Puolisen tuntia ja sitte myö lähtään taas bussilla. Nyt ei tartte kaupunkii asti, vaa ihan tohon kirkonkylälle mennää isomummolle hengaa. Kaupassa ja automaatilla tarvii käydä kun kerran sellasten palvelujen äärellä käy. :) Poika on varmaan taas onnessaa... On viime bussimatkast lähtien aina yrittäny juosta bussiin ku on semmottisen nähny. :D

8.2.2012
Sralla
Sralla
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...