Päiväkahville:))

Mitäs mammoille??

7.2.2012
Surunauha
Surunauha

Jos iltasemmoset kohta keittelis ruuneperintortun kera. :-) Äiteellä oli ylimääräsiä!

7.2.2012
pelargoni1
pelargoni1

Huih, mulla jotenki ressi helpotti taasen, tutkailin kalenteria, ja oon miettinny et miten ihmees mie saan tän kaiken taas järrkkäiltyä, ni sitte se toimintasuunnitelma iski ku kirkkaalta taivaalta. :D Lenkkiki saatiin tehtyä. :)

Santtuvaan, onko venäläisis rekois tosiaa eriksee kesä ja talvirenkaat? Vai olenko ihan vääräs ku olen siinä käsitykses et Suomessa kuorma-autot ja rekat ajaa kitkoilla ympäri vuoden? Mut hyvä et teitin isimies pääsi sieltä välist pujahtaan. :) Meil on täs kylän läpi vilkas rekkaliikenne, ja aina kerran talvee yhes mutkas on yks rekka kallellaan, tänä talveen ei oo viel ollu... Mun käy aina rekkakuskei kamalan sääliks jos ne jää johki jumii... Noi mäetki on pahoi jos eellä menee henkilöauto ja alkaa hiljentää ennen mäkee tai mäessä ni hyvinki äkkii loppuu rekalta vauhti kesken mäen nousun jos ei sitte taho jyrää sen henkilöauton yli. :(

7.2.2012
Sralla
Sralla

ihanaa! meidän isi tulee kohta kotiin! :) koko eilispäivä oltiin lasten kans, eilen ei ollu ees mitään menoja, niin meinas vähän ahistamaan käyvä.. no en tiiä onko nää menotkaan sit kovin kivoja.. tänään piti viedä esikko yhdeksäksi kerhoon ja kuopus hoitoon, kaupan kautta kotia, yritin tehä koulutehtäviä, eihän siitä mitään tullu, kun en osannu :D sit kaheltatoista esikko kerhosta - kotiin imuroimaan, esikolle välipala ja sit taas vaatteet päälle ja kuopus hakemaan hoidosta....... 

isimies soitti puol 3 et lähti ajelemaan kotiin (tunnin ajomatka), siitä 20min myöhemmin soitti ja sano et saattaa kestää, kun on vähän jumissa.. oli tiellä poikittain venäläistä ja suomalaista rekkaa, henkilöauto penkassa ja sit oli myöhemmin jo aura-autoki siellä jumissa.. mies pääs just ja just välistä pujahtaa vaikka isänsä autossa on niin huonot renkaat et kerkes jo soittaa et ei mitenkään pääse ylämäestä lähtemään.. sinne jäi rekkakuskit keskenään pähkäilemään et miten saavat rekkansa ojennukseen mahottoman jyrkässä mäessä (venäläisellä rekalla oli kuulema vielä kesärenkaat alla...) no meidän isimies on onneks siis taas matkalla ja varmaan neljän jälkeen jo kotona.. :)

että tämmöstä tänne :D

7.2.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

päivää vaan. kävin aamulla kaupoilla ja päivän väsäsin esikon albumia taas. ostin sen eetu ja konna leffan ja laitoin pyörimään, vaikuttaa aika hassulle.

jee, huomenna on se päivä jolloin mieheni kanssa ''saamme'' ekat tatskat! jännittää! :D

7.2.2012
mustikka88
mustikka88

möh, tässähän rupee tulemaan jo tekemisen puute XD 

laitoin lakanapyykin kuivamaan ja pesin vessasta lavuaarin.. jynssäsin oikein ku on se lavuaari missä kakkapyllyt pestään :D sitruunainen tuoksu vielä ni nyt tuoksuu käytäväkin oikeen raikkaalta.. 

kait se kohta pitää rueta tuon pyykkikasan kimppuun ettei vallan tylsisty :D

7.2.2012
ninnup
ninnup

voi miten ärsyttävä opo! 

oi pakkanen kiristy -15 ja kävin tossa pihalla ni täytyy sanoo et nyt ois täydellinen sää.. sisälläki hyvän lämmin ja ulkona raikas ja aurinko paistelee ja on nii kaunista.. voi ku pääsiskin ulos mut ei noiden kans viiti yksin lähtee, ku eivät osaa kävelläkään (tai osaa huterasti mutta ei kengillä vielä) ni mein poika on naamallaan jatkuvaan tuolla ni sit jos hoitopoika on samanlainen naamalla kyntäjä ni ompahan sitten.. ei oo ku yks pulkkakaan ni ei voi semmosiinkaan köyttää et vetäs vaan tuolla pihalla :/

7.2.2012
ninnup
ninnup

J75  kateelliselta akka kuulostaa tai se ope,elä välitä.. ei meiänkaa opo aikoinaan uskonut unelmiin..mutta moni menestyikin :)

7.2.2012
Surunauha
Surunauha

Miina,teen alle 200km päässä noita,eli Tampere taitaa olla pisin mihin voin lähteä,koska sit se on talouskustanteinen juttu,kun pidemmälle lähtee, kauemmat keikat on tossa parin kk sisällä nyt Hämeenkoski ja Kotka,menen  sinne minne saan kutsue,mutta täällä etelässä teen keikkoja.

7.2.2012
Surunauha
Surunauha

no just pistin tippumaan :D

pojat nukkuu ni ajattelin ihan eka huitasta kahvit rauhassa ja sitten mahdollisesti hoidella tuota pyykkivuorta tuossa, siis lustutettavia ois vuori, ei sentään pestäviä :D saas nähdä vai nautinko hiljaisuudesta ja istun tässä keittiön nurkassa libbeilemässä tän tunnin mitä mulla about on jäljellä :D

7.2.2012
ninnup
ninnup

Päikkäreille tekis mieli, ja taidan kohta mennäkki. :)

Ressaa kyläyhistyksen jutut... Ja sitte sain kuulla et seuraava ravintolapäivä 19.5. Mie NIIN osallistun, ku kerranki sain kuulla asiasta hyvis ajoin. :)

7.2.2012
Sralla
Sralla

Täällä siivottu ja tehty ruokaa iso satsi,nyt juon kahvia poika päikyillä.Omena piirakkaa ajattelin leipoa,mietin just jos pellillisen tekisi kun noita omenia on. Lupasin miehen töihin piirakkaa. Mitäs tään viikon saa ottaa relaasti ja ens viikon alunkin,paitsi loppu viikosta sitten 18pvä kotkaan keikalle koko perhe,mies ja poika saa men hotellin kun minä meen 60v synttäreille,enää ei ole ongelmia viikonloppujen suhteen melkein joka toinen viikonloppu ollaan reissussa silleen kun toi  keikkakalenteri menee,ja poika saa olla anopilla silloin kun tarvii .))

7.2.2012
Surunauha
Surunauha
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...