Päiväkahville:))

Mitäs mammoille??

7.2.2012
Surunauha
Surunauha

ihanaa! meidän isi tulee kohta kotiin! :) koko eilispäivä oltiin lasten kans, eilen ei ollu ees mitään menoja, niin meinas vähän ahistamaan käyvä.. no en tiiä onko nää menotkaan sit kovin kivoja.. tänään piti viedä esikko yhdeksäksi kerhoon ja kuopus hoitoon, kaupan kautta kotia, yritin tehä koulutehtäviä, eihän siitä mitään tullu, kun en osannu :D sit kaheltatoista esikko kerhosta - kotiin imuroimaan, esikolle välipala ja sit taas vaatteet päälle ja kuopus hakemaan hoidosta....... 

isimies soitti puol 3 et lähti ajelemaan kotiin (tunnin ajomatka), siitä 20min myöhemmin soitti ja sano et saattaa kestää, kun on vähän jumissa.. oli tiellä poikittain venäläistä ja suomalaista rekkaa, henkilöauto penkassa ja sit oli myöhemmin jo aura-autoki siellä jumissa.. mies pääs just ja just välistä pujahtaa vaikka isänsä autossa on niin huonot renkaat et kerkes jo soittaa et ei mitenkään pääse ylämäestä lähtemään.. sinne jäi rekkakuskit keskenään pähkäilemään et miten saavat rekkansa ojennukseen mahottoman jyrkässä mäessä (venäläisellä rekalla oli kuulema vielä kesärenkaat alla...) no meidän isimies on onneks siis taas matkalla ja varmaan neljän jälkeen jo kotona.. :)

että tämmöstä tänne :D

7.2.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

päivää vaan. kävin aamulla kaupoilla ja päivän väsäsin esikon albumia taas. ostin sen eetu ja konna leffan ja laitoin pyörimään, vaikuttaa aika hassulle.

jee, huomenna on se päivä jolloin mieheni kanssa ''saamme'' ekat tatskat! jännittää! :D

7.2.2012
mustikka88
mustikka88

J75  kateelliselta akka kuulostaa tai se ope,elä välitä.. ei meiänkaa opo aikoinaan uskonut unelmiin..mutta moni menestyikin :)

7.2.2012
Surunauha
Surunauha

Miina,teen alle 200km päässä noita,eli Tampere taitaa olla pisin mihin voin lähteä,koska sit se on talouskustanteinen juttu,kun pidemmälle lähtee, kauemmat keikat on tossa parin kk sisällä nyt Hämeenkoski ja Kotka,menen  sinne minne saan kutsue,mutta täällä etelässä teen keikkoja.

7.2.2012
Surunauha
Surunauha

Täällä siivottu ja tehty ruokaa iso satsi,nyt juon kahvia poika päikyillä.Omena piirakkaa ajattelin leipoa,mietin just jos pellillisen tekisi kun noita omenia on. Lupasin miehen töihin piirakkaa. Mitäs tään viikon saa ottaa relaasti ja ens viikon alunkin,paitsi loppu viikosta sitten 18pvä kotkaan keikalle koko perhe,mies ja poika saa men hotellin kun minä meen 60v synttäreille,enää ei ole ongelmia viikonloppujen suhteen melkein joka toinen viikonloppu ollaan reissussa silleen kun toi  keikkakalenteri menee,ja poika saa olla anopilla silloin kun tarvii .))

7.2.2012
Surunauha
Surunauha
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...