Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

mammografia

onko ketään ollu mammografias? haluisin tietää mitä siellä tehdään ja miten tehdään. mulla siis tullu kysta rintaan todettiin kokeilemalla hormonaaliseksi kystaksi mutta silti lääkäri sanoi että kun imetys loppunu niin laitetaa lähete mammografiaan. ei siis ole todellakaan huonolaatuisesta kystasta kyse kuulemma että ei syytä kuulemma huoleen. mutta onha tuo alkanut vähän mietityttään sillai. se on pienentyny hieman ja siirtyny klo 11:sta klo 12:staan vasemmassarinnassa. mutta kun makaan oikeella kyljellä niin tuntuu isona pallona sellasena about 3cmx3cm kokoisena. ja on kuulemma tosi kiinteä en tiiä miten löysä kysta siis on. mutta jos joku vois vähä kertoo omista kokemuksista, mitä sille tehtiin ym.

6.2.2012
immortal
immortal

sam uskon et pääs syvä huokaus ja oli varmasti suuri helpotus :)

ja kiitos mushu kertomastasi :)

7.2.2012
immortal
immortal

Tuttua, toi jännitys kun viel seuraa mukaan siihe asti saa selvyyden. :) Multa tyhjennettiin ja ultrattiin kaulast kysta tammikuun alus ja vast viikko sitte sain kuulla tulokset, hyvälaatunen on mut leikkaavat kuitenki. Vaikken varsinaisest edes syöpää pelänny, niin kyl silti pääs syvä huokaus ku kuulin ettei löytyny syöpäsolui. :)

Voimia odotukseen ja jännitykseen, kyl se hyvin menee, konstit on monet, sano akka kun kissalla pöytää pyyhki. Jollain ne sen tutkii. :)

6.2.2012
Sam81
Sam81

nii en kyl tiiä miten ne sit päättää ku se lähete joskus tehää. ei kuulemma ole mtn kiirettä mutta kyllähän tuo aina vähän jänskättää.

6.2.2012
immortal
immortal

niin ja mulla siis on se sellases kohti että siihen ei kyllä sinnan litistys auta kun se tulee niin ylös se kysta. se jäis just ja just siitä laitteesta ulkopuolelle kun kuvia katoin siitä litistykseksi.

6.2.2012
immortal
immortal
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...