pakko saada purkautua teille...

Siis anoppi...huoh... Ei siinä, mulla on ihan ok anoppi, tosin pudonnu vähän kärryiltä tietyissä asioissa. Tämän raskauden alkuaikoina anoppi ei paljoa mielenkiintoaan osoittanut, liekkö sitten johtunut siitä että pelkäsi että millaisia ongelmia voi tulla edellisen raskauden ja tytön keskosuuden muistaen. Nooh, kun tuossa puolen välin jälkeen kiinnostus heräsi, ei anopilla tahdo ymmärrys riittää normaaliin raskauden kulkuun ja siihen että seurantaa nyt on enemmän. Ihan kaikista muutoksista ei olla anopille kerrottu, koska tuntuu että pasmat menee ihan sekaisin heti. Noh, nyt on sellanen tilanne että 3vkoa laskettuun aikaan. Mun vanhemmat lähtee huomenna kahdeksi viikoksi ulkomaille. Mun äiti kun on eläkkeellä niin olis ollut tietysti oiva lapsenvahti tolle esikoiselle. Onneksi nyt kuitenkin menee niin että vuorotyöläisinä anopilla ja appiukolla menee vuorot aivan ristiin että jompikumpi on vapaalla tuon kahden viikon ajan. No, eilen anoppi ja appiukko kävi. Kun anoppihan oli jo perjantaina yrittäny soittaa mulle, mutta mun puhelin on vissiin päättäny ettei anopin puheluita oteta vastaan XD Anoppi kysy et onko hyvin menny. No on. En mä alkanu supisteluista ja muista puhumaan kun ne on tällä erää loppunu. Anoppi tuumas että eihän tässä huolta olekkaan kun ei tarvi kuukauteen vauvan vielä syntyäkkään O_o olen eri mieltä... Noo, siinä kun lähtöä tekivät niin sanoin vielä että ilmoitellaan sitten jos tarvetta lapsenvahdille on ja toivottavasti ei tarvitse keskellä yötä hätyytellä. Arvatkaas mitä anoppi sano, "toivottavasti ollaan ajokunnossa". O_o häh, sekö ihan oikeesti ensimmäisenä tuli mieleen. No eipä siinä, anoppi sitten tuumas että no eihän se paha ole että ajetaan heidän kautta sairaalaan mentäessä. Mä luulen että anopilla ei hyvät heilu siinä vaiheessa jos joudutaan 30km lenkki heittämään sairaalaan mentäessä kun matkaa on muutenkin. Eli kolme asiaa on joita mä toivon junnulta masuun, 1. älä hätyytä äiskää ja iskää lähtemään yöllä 2. aloitetaan syntymään rauhassa 3. älä synny kahden viikon aikana :D Helpotti... :)

6.2.2012
iputin
iputin

Huh, miten onnellinen saikin tuon rivien välistä taas väännettyä tuolla lailla... Nooh...

Olipa surku äsken nähdä kun omat vanhemmat oli käymässä ja lähtöä tekivät kun näki kuinka tiukkaa teki lähteä. Äiti tuumas ovella että koita jaksaa ja synnytä ihana vauva. Vielä kun mun vanhemmat tietää että heti eivät voi vauvan luokse tulla kotiintultuaankaan.

6.2.2012
iputin
iputin

muori... siis enkö mä tuolla kirjottanu että voin mennä synnyttämään vaikka yksin. Jos miehen tarvii jäädä tytön kans kotiin. Eikä tässä ole kyse siitä että harmittaa sen takia, että oon ajatellu että mies tulee mukaan. Vaan se, että anoppi voi olla noin monelta kantilta kenkku, ehkä ihan vaan ajattelemattomuuttaan taas..

6.2.2012
iputin
iputin

Janecco, juu mullahan on ollu paikat jo auki, ja viime viikolla junnu oli jo laskeutunu syvälle kanavaan. to,pe ja la tuli jo makioita supistuksia, mut sitpä ne loppu taas tälle erää :/ Tosin tiedä kauanko tässä menee. Meneekö niin että varppeillaan oltu jo pitkään niin sit tässä odotellaankin ja kauan että junnu päättää syntyä.

6.2.2012
iputin
iputin

Miusta ipulla on ihan oikeasti lupa vähän olla kiukku tuosta jutusta. Kun on sovittu ja katottu lapsenvahtijutut ni sit viime metreillä aletaan jättää ilmoille tommosia langanpätkiä et ollaankohan me kuitenkaan käytettävissä. Ei siihen raskaushormooneita tarvita et rupee moinen käytös ketuttamaan ja kunnolla.

Ihan perusluottamuksestahan tuossa on kyse. Voiko noihin ihmisiin luottaa missään tilanteessa jos ei tämmöisessä.

Ylipäätään mua raivostuttaa ihmiset jotka lupaa ja sit viimehetkillä alkaa perumaan kun kaikki on muuten järjestetty.

Ja itse olen kyllä sen verran vastuuntuntoinen, että jos jollekulle olisin luvannut olla käytettävissä, niin en tosiaankaan järjestäisi itse sitä tilannetta etten voisikaan olla käytettävissä. Eli en ottaisi saunakaljaa jos olisi riski joutua lähtemään ajoon hetkellä millä hyvänsä. Olen näitä valintoja ennenkin tehnyt eikä tee tiukkaakaan.

6.2.2012
misukka
misukka

Mä tiedän että jos oikeen aletaan niin me saadaan tästä onnellisen kans vaikka matsi aloitettua vaikka olis pelissä hymyä ja virnettä. Mutta ei me oo taidettu koskaan ennenkään tapella täällä niin ei aloteta vieläkään. Mulla ei valitettavasti raskaushormonit ole koko aikana aiheuttanu hepulikohtauksia tai kiehumisia, ihan on normaaleilla tunneryöpyillä menty niin vastaanpa niiden pohjalta sulle :)

Niin siis... mistähän alottais. Meillä nyt on vaan nämä lapsenvahdit tässä jamassa, eipä löydy naapurista ystävällistä rouvaa joka neidin ottais hoitoon. Herra iputin on tehnyt jo töissä hommansa siihen pisteeseen että jos nyt soittaisin että tänne, herra pääsis 10 minuutissa lähtemään sieltä ja olemaan 2 vkoa pois lomilla.

Ja minä menen vaikka yksin synnyttämään jos se on pakkotilanne, mutta mieluusti mentäis miehen kanssa yhdessä. Meidän neitiä en halua sairaalaan mukaan, en edes käytävälle. Sillä tekee nyt jo pahaa kun joudun tällä viikolla ottamaan sen mukaan äitipolille. Lupasin että käydään ostaan joku kiva lehti mukaan jota voi käytävässä lueskella. Neiti nimittäin voi jo pahoin kun nähny telkkarista näitä synnytysohjelmia. Sanoi että ei halua tietää jos äidille käy niin kipeää.

Ja siis ei tuo anopin kommentti todellakaan tarkoittanu sitä että herääminen ottais kunnon päälle, vaan kyllä hän sitä kaljottelua tarkoitti, ei nyt tietenkään mitään persekännejä. Mulla ei ole mitään parin saunaoluen ottamista vastaan eikä jos ottaa enemmänkin, mutta se miksi mua harmittaa tuo oman ajokunnon epäileminen, on se, että hetikö se ensimmäisenä tuli mieleen.

Ja on totta, mitä vaan voi tapahtua sekä isän tullessa kotiin, matkalla sairaalaan tai vielä sairaalassakin, mutta nehän on niitä sattumia joihin ei voi vaikuttaa. Mutta minun mielestä ennakkoasenteisiin voi vaikuttaa.

Ja kun nämä työvuoroasiat on tosiaan katsottu jo ajat sitten mun vanhempien reissun ajalle ja tietysti kysyin anopilta ja yhdessä vuorot katsottiin. Niin kai mä saan vähän pettymystä tuntea tollaisista kommenteista kun hyvällä totean että soitellaan sitten jos tarvitaan heidän apuaan? Vai onko tämä nyt sitä kohtuutonta hormonihirveyttä ja itsensä lietsomista?

6.2.2012
iputin
iputin

kiehautetaanko satumamma potut tässä kun näin kovasti porisee? :D

6.2.2012
iputin
iputin

Jonnale, sepä just, kun noi mun vanhemmat lähtee reissuun. Mun äiti on menettäny yöunensa kuulemma viimeöinä kun miettii vaan et miten me täällä pärjätään. Ovat monta kertaa jo miettineet että jos peruvat matkan, mutta olen kieltänyt koska ovat matkan varanneet jo ennenkuin koko vauvaprojekti on ollut ajankohtainen. Herra iputtimen sisko asuu lähellä, mutta ei taida sekään onnistua, ihminen joka rehellisesti myöntää vihaavansa lapsia. Ja hällä työajat on mitä on. Sitten on mun työkaveri, mutta sekin onnistuu vaan meidän epäsäännöllisten työvuorojen niin mahdollistaessa. Tietysti vimppana vaihtoehtona on herra iputtimen pappa, anopin isä :D Onneks meidän neiti on jo 7v tomera neiti et pärjää kyllä.

Mut mä oon jotenkin niin pettyny anoppiin. Jotenkin kun paistaa sellanen että ei uskalla paljoa ottaa kantaa koko raskausaikana, sit se harmittelee että kun ollaan kaikki tarvikkeet hankittu, ilmeisesti olisi halunnu ostaa jotain että olisi sillä tavalla osallistunut odotusaikaan.

6.2.2012
iputin
iputin

Ai ku kiva :/

Toivottavasti junnu nyt sit pysyis sen 2 viikkoa vielä yksiössään ni ei käy niin, että sinä meet lanssilla sairaalaan ja isukki jää vahtimaan teiän neitiä, vaan pääsis isimieskin mukaan synnytykseen.

Jesta et noi anopit ja äiditkin joskus osaa herättää luottamusta möläytyksillään.

6.2.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...