pitäkää mammat mulle peukkuja

huominen alkaa isolla liudalla labrakokeita ja aivosähkökäyrällä sekä pään magneettikuvalla. pelottaa vähän, jännittää.  eikä edelleenkään ketään kelle puhua. miestä en halua sen suhteen ressata, mutta hirmunen tarve oisi kuitenkin jonkun kanssa  tätä  käsitellä, muttei kuitenkaan uskallusta eikä voimia kellekkään puhua:/ pitäkää mulle mammat peukkuja!

5.2.2012
Blanco
Blanco

mutta positiivistahan noissa tutkimuksissa on se että ranka ja pää on nyt kuvattu ainaki kertaalleen että mitään siellä ei ole, MS-taudista lähtien kaikki tutkittu ja jos nyt jotain tuleeki ni pystyy ajallisesti paikallistamaan kun ei nyt niistä mitään löytyny, ultralla sitten löyty virtausongelmat suoraan ongelmakohdasta, vielä ois yks tutkimus pitänyt käydä mutta kirurgi peru sen ku selkee vika löyty kuuntelemalla..
huvittavaa kyllä että piti käydä tuhansien eurojen tutkimukset että sai lähetteen kysille ja erikoislääkäri löysi ihan vaan sillä stetoskoopilla sen vian ja teki sen perusteella leikkauspäätöksen..

5.2.2012
ninnup
ninnup

pidetään peukkuja.. pura tänne vaan, aina joku kuuntelee 3
hermoja raastavaa hommaa tuo tutkiminen.. 

mä juoksin aikanaan lie 10 eri lääkärillä ja kolmestikohan magneettikuvissa ja kaiken maailman verisuoni- ja hermoratatutkimuksissa ennen ku selvis mikä tossa kädessä mättää.. yli puolet noistakin lääkäreistä hienovaraisesti vinkkas että vika on korvien välissä eikä missään muualla.. no sit ku selvis ni oli jo aavistuksen myöhästä mutta leikattiin ja on tää nyt suht ok mut ei entisen veronen.. ois voinu olla jos ois ajoissa hoidettu..

5.2.2012
ninnup
ninnup
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...