Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

iltalörppää?

onko täällä ketään?  kauhian hiljasta joka paikassa :O

5.2.2012
ninnup
ninnup

XD

6.2.2012
ninnup
ninnup

EI TÄSSÄ MITTÄÄ VAUVOJA, JESTAS SENTÄÄN. MIHIN MIE NE EES LAITTASIN :D IHAN VAAN TUHMAT MIELESSÄ X)

6.2.2012
riu
riu

:D :D minä mietin ihan samaa äsken, oli semmonen wtf? oonko mä missannu jotain.. sillähän tämä tarkentava kysymys tulikin.. oliko tämä siis kauniisti ilmaistuna jotta panettaa vai onko siellä oikeesti vauva hakusessa ;D

5.2.2012
ninnup
ninnup

jep ja ne love me tenderit myös :D

5.2.2012
riu
riu

tarkoittaako tuo että ois ollu höntsäntöntsän tarvetta XD

5.2.2012
ninnup
ninnup

Iltaa vaan :) Vieläkii repeilen sille jörn donnerin kommentille, tahattomalle semmoselle :D "Paras voittakaan, tai se ken saa eniten ääniä." :D

Mutta joo, mie ovuloin ja mies on yövuorossa. Pahus sentään. No, pikkasen aikaa telkkua ja neulon tuossa tovin, iltapalaakin vois syyä :) Tännää on ollu kiva päivä, tai oikeestaan koko viikonloppu oli kiva :)

5.2.2012
riu
riu

huhhuh! 

poika joi vellin, nukahti, minuutin päästä heräs riekkumaan ja liki tunti meni ennen ku uudelleen sain nukkumaan.. piti nukuttaa "väkisin" oli niin väsyny mut vaan riekku ja riekku, nippa nappa pysy silmät auki ni pidin vaan sylissä ja silitin selkää vaikka kuin huuti ja huuti ja viimein sit nukahti.. huuto ois loppunu siihen ku ois laskenu sylistä mut sit alko samantien riekkua ympäri sänkyä ja yritti sängyltä alas koko ajan, huoh!  

sen verran sikeesti nukkuu nyt et ei virkkanu kynnenleikkuustakaan mitään, viimeks ku yritin varpaan kynsiä leikata ni koko ajan hytkäs jalat.. äitiinsä tullu ku kutiaa jalkapohjista ihan sikana.. 

jaha, meitsillä on taas facebook sekasi, se vaan lataa ja lataa ja lataa, koko ajan rulla pyörii, noh rullailkoon... kohta rueta nukkumaan ku aikanen herätys, ajattelin keretä juomaan aamukahvit ennen ku oma poika nousee ja hoitopoika tulee..

5.2.2012
ninnup
ninnup

Mie vedin tänää elämäni ensimmäiset herneet kesäheilalle mut sitä kesti ruhtinaalliset 2 minuuttia. Ei sille voi olla vihain. :D Ja tää on kyl oikeesti ihan ennätys... Yli puol vuotta takana ja nyt vasta pikkusuuttumus. Mie kun olen niin kovin herkkä ihmiin, ni myös suutun helpost. :D

Kattotaa ny sit ollaaks tän kuuden vuoden sisää sodas. :D Jos ollaan ni tiedän käyttäneeni ääneni oikein ja kiukuttelen sitte niille jotka äänesti toisin. :D Mut toistaseks ei mulla mitää suuttumuksia vaaleja kohtaan ole. En edes uhkaa muuttavani ulkomaille! ;DDD Joel sanoi hienosti kun siltä kysyttii et uskooko oikeesti et Pekasta vois tulla presidentti. "En mä tätä muuten tekis... Ei vaan tekisinpä. Pehmeistä arvoista on aina tärkeetä metelöidä." :)

Mut pojal on taas uhma palannu takas. Ihanaa. :D

5.2.2012
Sralla
Sralla

Kerkesinpä kerranki mukaan lörppään. :)
Vaalit seurattu, pikkumies vetäny tirsaa jo pari tuntia ja ite harkitsen et josko sitä menis pojan viereen pitkälleen ja koittais vaikka lukea hetken. Saattaa tosin jäädä haaveeks, poitsu heräs tänää jo viiden jälkeen ja tietty oli isännän vuoro nukkua. Mut jos edes sivun tai kaks jaksais, niin sais opuksen joskus luettua ehkä loppuunki. :)
Huomen ois taas paluu arkeen ja toivottavast toi ilma oikeesti lauhtuu, alkaa jo hajottamaan ja päätä särkemään tää jatkuva sisäl kököttäminen.

5.2.2012
Sam81
Sam81

Hellurei

Täällä vietetty kotipäivää ja syöty eiliset kakunjämät pois ja askarreltiin tytön kanssa maailman hienoin tervetuloa-kyltti meidän oveen. :) Tehtiin eilen siis taikataikinaa ja siitä se kyltti ja tyttö maalas sen ja mää kirjotin tervetuloa ja sit pujotettiin siihen vaan rautalanka ja lankaan helmiä ja voila, että on upee. :D

Meidän pph laitto viestin, että heillä ollu poika mahataudissa ja ois huomenna varahoitoon pitäny viedä, niin päätin ottaa rokulipäivän koulusta ja ollaan huomenna vaan ja nautitaan. :D Tyttö ollu varahoidossa vaan kerran, mut en mielellään vie toista kertaa, jos ei ihan pakko oo. :/ Tietty jos tuolla pph:lla sairastelut jatkuu, niin pakko sit viedä. :( Plääh!

Nyt ootan ihan intopiukeena jännityksessä, kun kaveri ilmotti, että alko supparit ja veet meni aamulla, että koska saadaan vauva! :)

5.2.2012
Monster
Monster

:D 

mä yritän kattoo tätä vaalilähetystä mutta mukelo tuntuu olevan jotenki erityisen väsyny ja kiukkuaa vaan ni on kai se ruettava iltahommille ja vietävä nukkumaan..

5.2.2012
ninnup
ninnup

joo, voin vaan kuvitella miten kuukauden kuluttua myö havahdutaan miehen kans, että teinit on maailmalla ja piha putsattu autoista  xDja  sit ihmetelläänki jotta milläs myö sit kuletaan kuautot onkaiken aikaa  tyttöin alla:DD

5.2.2012
Blanco
Blanco

:D ja tytöt on varmaan vielä ilosempia ku mamma ku saavat ite vapaasti ajella :D 

mä oottelen täällä maha täytenä että vaalilähetys alkaa..
iltakahvit on just porisemassa ja nyt kyllä varmaan on joku mulla tossa kulmaluun kohdalla vialla ku kutisee ja tuntuu turvonneelta ja kihelmöivältä.. en uskalla ees mennä kattoo peilistä.. kesäaikaan ymmärtäsin jos ötökkä kävis nappasemassa mut mikä ihme siihen nyt iski :O 

voisin pikaseen käydä heittämässä pyyhepyykin kuivamaan ennen ku isken persiin penkkiin ja alan kytistämään uutta restenttiä

5.2.2012
ninnup
ninnup

Kovin on hiljaista joo. Aivan kuten meillä kotona nyt kun mies on lasten kanssa katsomassa paikallista jääkiekkoa. Tää mamma koittaa sitten vaan koneella kuluttaa aikaansa kun muka muutakaan tekemistä ei oo :D Lähetin kyllä miehelle äsken viestin että saatuua mulle mäkkäristä kana aterian tuliaisiks. Saas nähä totteleekse ;) Hetken päästä saakin sitten alkaa katsomaan vaalivalvojaisia. Miten käy?

5.2.2012
MiMMiSiSKO
MiMMiSiSKO

no hiljasta  on:O

meillä odotellaan koska lähetään kokeileen tuuria  autolla ja hakeen tyttöä asemalta.onneksi ne täyttää justiinsa  18,saavar kortin ja sitten tällä mammalla  ei ole niin  paljon hakuja  ja vientejä;)

5.2.2012
Blanco
Blanco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...