Että ketuttaa vieläkin..

Mulla on siis oikeesti ihana anoppi, mutta oli eilettäin meillä ja ite lähin lähin lasten kans liikenteeseen niin hän pesi sit pyykkiä - mies oli myös kotosalla, muttei sopimuksesta pese pyykkiä - se ku on kans onnistunu pesemään pyykkiä pilalle (värjänny). Lupasinkin että saa pestä, mutta siis kaikki värit samaan, villat, puuvillat jne. Siis kääks missä kunnossa oli muutamat uudet vaatteet. :/   Miten tarkkoja te muut ootte pyykinpesussa? Ja miten sitä nätisti vastasuuessa ilmottas et ku oon niin tarkka tuossa pyykinpesussa ni mieluusti pesen itse vaikka vuorenkorkuiset kasat. :)

5.2.2012
Annesa
Annesa
3 years, 1-month-old toddler

Jeini, meillä kans mies saa laittaa kaikki lakanat ja pyyhkeet kaappiin ko minä en niitä saa fiksusti taiteltua millään. Sille on ihan sama minkä kokonen rätti on kyseessä ni se pinkkaa ne aina jämptilleen saman kokoisiks kaappiin. Mun siisti on kans kaukana sen siististä pinosta. Oon tuossa ny jonkin aikaa kattellu et mun pitäis repiä kaikki mun vaatteet pois hyllyiltä ja laitella uudestaan ko ne vaan valuu alas :D

Tosin kestojen imuja se ei jaksa riittävän hyvin humpsauttaa. Se huitasee kerran ja meinaa et se iittää ko on suora. Mut ku ei se riitä, ne pitää humauttaa joka reunalta että on vähemmän hommaa sit imuja vaippaan taitellessa. Ku ne reunat jää aina kiepille jos ei neljään suuntaan humauta. Se on ainoo mistä sille rutkutan, mut ei se tajuu ku ei noita vaippoja taittele.

6.2.2012
misukka
misukka

Meillä ei anoppi pese pyykkiä. Joskus tuo ottaa ja pesee astiat ja siitäkii oon sille melkein suuttunu et hän on meillä vieraana eikä piikana.

6.2.2012
misukka
misukka

meillä pyykin pesen 95% minä. ja niinkin tarkasti, että ainoastaan paskasimmat miehen työvaatteet  ja mun "ludepyykit" menee  yksinään, kaikki muut onkin sitä "kirjopyykkiä" sit x))

lopputulos  on aina vähän tuurista kiinni. jos joku  hirveesti valittaa, niin peskööt sitten  ite rättinsä. mutta ei, ei  meillä  kyllä  anopit tai muut käy pesemässä:)

5.2.2012
Blanco
Blanco

no jaa.. sanotaanko niin (en tarkota loukata ketään) et jos ei itellä oo aikaa pestä omia pyykkejään niin sit on turha valittaa.. ihan näin esimerkkinä että kuunteletko miehen valitusta siun pyykinpesusta, vaikka mies ei ite pese sukkaakaan? :) mulle ei tulis mieleenkään pyytää anoppia tai omaa äitiäkään pesee meillä pyykkiä tai siivoomaan muuten ja jos ite tarjoutuisivat, niin kieltäytyisin kohteliaasti. vaikkakin meillä erotellaan ainoastaan vaaleat/tummat/punaset, et ei kovin vaikeeta :D eli meillä pyykit pesee joko minä tai mies..

5.2.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

Mä oon ilmoittanut, että miten haluan pyykit pestävän.

Sanoisin ehkä vielä että pese vaikka vain tummat pois ensin ja jos jää aikaa, niin sit kirjopyykki, mut ei punaista taivalkoista joukkoon. Jat villavaatteet pesen itse käsin.

Antaisin siis lähties ohjeita sen mukaan mitä siellä odottaa pesua :)

Meil mies osaa kyl pestä pyykkiä, mut se kuivumaan laitto raivostuttaa mua, ku ei voi ojentaa niitä silleen hyvin vaan puoliks heittämällä ja niis on kauhee silitys sitten :

Mutsi osaa kans, ku sille neuvoo ensin et mitä haluaa laitettavan. :)

5.2.2012
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...