Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

Että ketuttaa vieläkin..

Mulla on siis oikeesti ihana anoppi, mutta oli eilettäin meillä ja ite lähin lähin lasten kans liikenteeseen niin hän pesi sit pyykkiä - mies oli myös kotosalla, muttei sopimuksesta pese pyykkiä - se ku on kans onnistunu pesemään pyykkiä pilalle (värjänny). Lupasinkin että saa pestä, mutta siis kaikki värit samaan, villat, puuvillat jne. Siis kääks missä kunnossa oli muutamat uudet vaatteet. :/   Miten tarkkoja te muut ootte pyykinpesussa? Ja miten sitä nätisti vastasuuessa ilmottas et ku oon niin tarkka tuossa pyykinpesussa ni mieluusti pesen itse vaikka vuorenkorkuiset kasat. :)

5.2.2012
Annesa
Annesa
13-month-old baby

meillä kanssa mies on kyllä tarkan markan mies tuossa viikkaamisessa jne.

naurettiin anopin kanssa kun juuri muutettiin niin mies SILITTI meiän verhoja ja laitteli ikkunaan kun minä KASASIN meiän kalusteita ja ruuvasin ja naputtelin nauloja jne.

että kyllä täälläkin on semmonen mies joka silittää ja viikkaa vaatteet paremmin kuin minä. ja sen näköset on meiän vaatekaapitkin, mulla vaatteet on yhessä mytyssä, miehellä hienosti taiteltuna :D

just puhuttiin että mies mielellään jäis koti-isäksi ja hoitais siivoamisen jne jos mä haluaisin lähteä töihin :D mut ei oikeen oo mahdollista ku mies tienaa 2 kertaa enemmän kun minä :D

8.2.2012
mammae11
mammae11

anoppi pesee meilläkin pyykkiä-jos on lasten vahtina tms.. mutta ei tietenkään normaalilla poikkeamisreisulla.

 

tekee myös ruokaa,ja kaikkea mitä kodinhoitoon kuuluu. on sitä sukupolvea joka ei osaa istua paikallaan.

ainakin tiedän että lapset on hyvissä käsissä :)

8.2.2012
satumamma
satumamma

hehee...misukka ihan sama homma ihan sama minnonen rätti kyseessä niin siististi ovat ja suorassa pinossa :D. Meillä kun avaa vaatekaapin niin ensin on miehen vaatteet siistissä rivissä ja miun puoli vyöryy päälle.. Mut nyt keksin tosi ovelan suunnitelman, laitan sieltä joka viikko kasan vaatetta pesuun ja sitten kun mies on viikannu ne niin laitan kaappiin ja otan siitä törkyläjästä lisää pestävää..eli käytännössä mies siivoo miun kaapin :D ovelaa.. :D

6.2.2012
jeini
jeini

Jeini, meillä kans mies saa laittaa kaikki lakanat ja pyyhkeet kaappiin ko minä en niitä saa fiksusti taiteltua millään. Sille on ihan sama minkä kokonen rätti on kyseessä ni se pinkkaa ne aina jämptilleen saman kokoisiks kaappiin. Mun siisti on kans kaukana sen siististä pinosta. Oon tuossa ny jonkin aikaa kattellu et mun pitäis repiä kaikki mun vaatteet pois hyllyiltä ja laitella uudestaan ko ne vaan valuu alas :D

Tosin kestojen imuja se ei jaksa riittävän hyvin humpsauttaa. Se huitasee kerran ja meinaa et se iittää ko on suora. Mut ku ei se riitä, ne pitää humauttaa joka reunalta että on vähemmän hommaa sit imuja vaippaan taitellessa. Ku ne reunat jää aina kiepille jos ei neljään suuntaan humauta. Se on ainoo mistä sille rutkutan, mut ei se tajuu ku ei noita vaippoja taittele.

6.2.2012
misukka
misukka
3 years, 7-month-old toddler

Juu-u..meillä mies pesee pyykit..se on paaaaaljon huolellisempi kuin minä :). Saan kyl laittaa koneen pyörimään, mutta mies laittaa kuivamaan ja viikkaa sitten ne kaappiin. Mie en saa hipastakkaan niihin :D. Mies laittaa kaikki aina niin militaristiseen järjestykseen ja miun "siististi laitettu" on kaukana siitä :D.

6.2.2012
jeini
jeini

Meillä ei anoppi pese pyykkiä. Joskus tuo ottaa ja pesee astiat ja siitäkii oon sille melkein suuttunu et hän on meillä vieraana eikä piikana.

6.2.2012
misukka
misukka
3 years, 7-month-old toddler

meillä pyykin pesen 95% minä. ja niinkin tarkasti, että ainoastaan paskasimmat miehen työvaatteet  ja mun "ludepyykit" menee  yksinään, kaikki muut onkin sitä "kirjopyykkiä" sit x))

lopputulos  on aina vähän tuurista kiinni. jos joku  hirveesti valittaa, niin peskööt sitten  ite rättinsä. mutta ei, ei  meillä  kyllä  anopit tai muut käy pesemässä:)

5.2.2012
Blanco
Blanco

no jaa.. sanotaanko niin (en tarkota loukata ketään) et jos ei itellä oo aikaa pestä omia pyykkejään niin sit on turha valittaa.. ihan näin esimerkkinä että kuunteletko miehen valitusta siun pyykinpesusta, vaikka mies ei ite pese sukkaakaan? :) mulle ei tulis mieleenkään pyytää anoppia tai omaa äitiäkään pesee meillä pyykkiä tai siivoomaan muuten ja jos ite tarjoutuisivat, niin kieltäytyisin kohteliaasti. vaikkakin meillä erotellaan ainoastaan vaaleat/tummat/punaset, et ei kovin vaikeeta :D eli meillä pyykit pesee joko minä tai mies..

5.2.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

ja mä hoidan pyykit meillä ihan vaan siks ku ukko ei yksinkertasesti viitsi.. ennen mies aina laitto kuivamaan mut nykysin oon ruennu tekee senki ku on ruennu ärsyttämään ku laittaa ne rypyssä, minä ite aina humpsautan niitä et enimmät rypyt suoristus ja sukat laitan jo kuivamaan laittaessa pareittain ettei tarvii viikatessa ettiä.. se on nii ärsyttävää, ukkohan ei sitä ole vielä tajunnut.. kalsarien kuivatuksen tuli mulle kyllä neuvomaan ku kuulemma väärinpäin laitan ni venähtää XD

5.2.2012
ninnup
ninnup

meillä ei juuri ole semmosta "erikoispyykkiä" (siis esim. puhdasta villaa) ni aikalailla työnnän kaiken samaan koneeseen..
joskus keräsin valkoset aina erikseen ja se koneellinen ku kesti täyttyä ni pesin harvemmin.. nyt ei sit taas oo juurikaan valkosia vaatteita ni ei tarvii niitäkään..
sen verran katon et koneelliset laitan: lakanat omanaan, pyyhkeet omanaan, rievut omanaan (niistä irtoo nukkaa), vauvan vaatteet omanaan ja normi vaatteet omanaan. värien mukaan en enää lajittele, jos jotain uutta ostaa harvemmin varsinki tumman uuden ni pari pesua en laita vaaleempaa mukaan ku väriä saattaa irrota mut ei ne enää parin pesun jäljiltä oo väriä irrotellu nekään.

5.2.2012
ninnup
ninnup

Mä oon ilmoittanut, että miten haluan pyykit pestävän.

Sanoisin ehkä vielä että pese vaikka vain tummat pois ensin ja jos jää aikaa, niin sit kirjopyykki, mut ei punaista taivalkoista joukkoon. Jat villavaatteet pesen itse käsin.

Antaisin siis lähties ohjeita sen mukaan mitä siellä odottaa pesua :)

Meil mies osaa kyl pestä pyykkiä, mut se kuivumaan laitto raivostuttaa mua, ku ei voi ojentaa niitä silleen hyvin vaan puoliks heittämällä ja niis on kauhee silitys sitten :

Mutsi osaa kans, ku sille neuvoo ensin et mitä haluaa laitettavan. :)

5.2.2012
Mummy83
Mummy83
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...