Matkarattaat

Meillä vaunut on jääny kummallakin pojalla tosi vähälle käytölle ja olivat hankalat ottaa mukaan esim.sukulointireissuille, siksi suosittelenkin että panostakaa matkarattaisiin. Hyvä laatu, helpot työntää, isot renkaat ja pieneen tilaan menevät, siten on helpompaa matkata myös suomessa =) Meillä pojat olleet matkarattaissa jo ihan vauvasta asti, vaikka aina sanotaan ettei ennen puolta vuotta niissä saa matkata, mutt ei meillä ainakaan ole ongelmia ollut,johtuu paljolti myös siitä että meidän lapset olleet jänteviä jo hyvin pienestä. käyttäkää maalaisjärkeä ja kehitelkää itse konsteja joilla vauva matkaa rattaissakin mukavasti/turvallisesti, siten on kaikille helpompaa esim.shoppailureissuilla =)

5.2.2012
Hakuro
Hakuro

samaa mieltä, meillä on aika vähällä käytöllä ollu vaunut.. lähinnä niin että vaunukopassa nukku sisällä kyllä ihan alkuun mut nyt vasta ratasaikana on käyty enemmän lenkeillä ku mammakin on saanu luvan jo liikkua normaalisti.. ensin ei saatu ulkoilla pariin viikkoon, kohta tuliki kuuma kesä, lapsi ois tukehtunu sinne kun ei varjopaikkaa hellekesänä löytyny ja sitten tuo lapsi teki vajaa 4kk täyden vaunustopin (ja 10kk ratasstopin), ei suostunu olemaan siellä ollenkaan vaikka minkä teki.. eikä noita vaunuja voi mukana kuljettaa ku vie koko farmariauton kontin ja painaavat yli 20kiloo..    
 
sen sijaan matkarattaat kovalla käytöllä ja aina autossa mukana..
meillä on semmoset mihin saa kaukalon kiinni joten ei mitään ongelmia vastasyntyneenkään kanssa..
nyt jos uutena ostasin ni pistäsin sen verta enemmän rahaa (eli n.100e verrattuna tän hetkisiin vaunuihin) et saisin sen britaxin systeemin missä on kaukalo, telakka autoon, matkarattaat mihin se kaukalon saa kiinnitettyä JA vaunukoppa vielä.. tämmönen kokoonpano oli mulle ihan uus juttu.. kaikki samassa systeemissä.. ellei oltas ilmasiks saatu kaukaloo ja rattaita ni tuo britaxin systeemi ois n. puolet halvempi ku tää meidän nykynen kulkinekokoonpano (eli vaunut + telakallinen kaukalo + matkarattaat) eikä ois aina tiellä nuo isot vaunut täällä sisällä ku ei muutakaan säilytyspaikkaa oo..

5.2.2012
ninnup
ninnup

Hmmm, meillä taas vaunut oli ensisijainen kulkupeli, jolla taitettiin kaikki matkat, joten ne oli ehdottoman tärkeet olla hyvät ja tukevat ja kun kylmään aikaan syntynyt vauva kyseessä, niin hyvä ja lämmin koppaosa piti olla. :)

Nt vasta, kun tyttö jo isompi, niin ostin kunnon matkarattaat ja myin yhdistelmät pois. Matkarattaat on kumminkin kevyemmät, mutta muuten "varustetaso" sama kuin vaunuissa, eli on kääntyvää pyörää, ostoksille tilaa alla jne. eli nyt jo pärjätään noilla. Ja tykkään noista matkiksista enemmän kuin niitä edeltävistä vaunuista, mutta vauva-aikaan oli meille tosi tärkeet olla kunnon vaunut. :D

5.2.2012
Monster
Monster

kannatan. varsinkin jos kesävauva :) ja sellaisille jotka ei oo vaunujen kanssa himoliikkujia. eli oikein käypä vinkki sellaiselle joka käyttää harvemmin vauvan kulkupeliä. meillä ostettiin ihan uudet vaunut ja niitä on käytetty tasan 5 krt. matkarattaat (hyvät sellaiset) on ollut huomattavasti kovemmassa käytössä.

5.2.2012
Boco
Boco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...